Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
322 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 322 beoordelingen

Emma uit Rotterdam

13-05-2019
8,7

Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is heel erg goed. Ik heb het altijd gezellig met Arne in de auto gehad. Daarnaast vond ik het fijn op welke manier hij aanwijzingen/tips gaf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem uit Gouda

08-05-2019
8,0

Ervaring: Ondanks de late aanmelding kon ik er toch snel terecht. Leuke en leerzame dag gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Gouda

08-05-2019
9,7

Ervaring: Onwijs leuke en leerzame rijlessen gehad! Goede communicatie, aandacht voor de leerling, instructeurs zijn vriendelijk en geven bovenal goed les. Zou deze rijschool zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Elza uit Capelle aan den Ijssel

01-04-2019
10

Ervaring: Ik heb vanmiddag mijn rijbewijs gehaald en kon me geen betere rijschool/instructeur wensen. Het was altijd super gezellig in de auto met Arne en voelde me op mijn gemak tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk

20-03-2019
7,7

Ervaring: Super fijne rijschool! Elke week met heel veel plezier lessen gehad en in 1x geslaagd met dank aan Arne!


Ja, ik beveel dit aan

Tijn uit Krimpen aan de lek

26-02-2019
9,3

Ervaring: Top geregeld allemaal en aardige rij instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Isabeau uit Krimpen aan den IJssel

21-02-2019
10

Ervaring: Ik vond het een top rijschool!! Hele leuke lessen gehad! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-02-2019
8,3

Ervaring: Geweldige rijschool waar ik met veilige en vooral plezierige lessen heb gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Krimpen aan den IJssel

08-02-2019
7,7

Ervaring: Het is een ontzettend leuke rijschool. Je krijgt fantastische begeleiding. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald door de goede begeleiding en tijd die er werd vrijgemaakt zodat ik goed kon oefenen.

Ik zou het zeker aanraden als je wilt beginnen met autorijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Reeuwijk

30-01-2019
10

Ervaring: Gezellige en goede lessen, top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan