Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,3
213 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 213 beoordelingen

Bastiaan uit Gouda

24-03-2017
10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn goed met deze rijschool. Problemen lossen ze snel en goed op. Ze geven goede les en sturen je op examen als je er klaar voor bent! Ik ben in 1x geslaagd, door instructeur Arne. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Fernando uit Reeuwijk

22-03-2017
10

Ervaring: In een keer geslaagd! De lessen waren altijd leuk en gezellig, maar ook erg leerzaam. Kortom, een super rijschool met een erg goede instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Yoeri uit Schiedam

21-03-2017
9,7

Ervaring: Na een tussenstop van 5 jaar, in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Krimpen aan den IJssel

14-03-2017
9,3

Ervaring: Een zeer goede rijschool, toffe instructeur en bovendien een prima manier van lesgeven. Duidelijk lijn van leren aan de hand van een schema die na elke les word ingevuld. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe ver je bent, en weet je waar je aan toe bent. Al met al een prima prijs kwaliteit rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Haastrecht

14-03-2017
8,3

Ervaring: Hele Fijne soepele Rijschool. Leuke maar serieuze lessen, goeie tips, klantvriendelijk en makkelijk met plannen ondanks de drukte. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Bleiswijk

03-03-2017
10

Ervaring: Top rijschool! Goede lessen en aardige instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Nieuwerkerk a/d IJssel

22-02-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring bij rijschool Nesselande was top! De rijlessen waren altijd erg prettig. Deze rijschool zou ik zeker aanbevelen!
Thanks guys!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Moordrecht

20-02-2017
9,7

Ervaring: Jaa, top geregeld. Reed altijd met Roy, top gozer altijd leuk maar correctie wanneer het nodig is. Echt een goede ervaring mee gehad


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Eck

08-02-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Gouda

07-02-2017
9,7

Ervaring: Ik vond het altijd heel leuk in de rijlessen en heb het naar mijn zin gehad en elke rijles was nuttig! Bedankt (:


Ja, ik beveel dit aan