Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
206 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

Stan uit Moordrecht

20-02-2017
9,7

Ervaring: Jaa, top geregeld. Reed altijd met Roy, top gozer altijd leuk maar correctie wanneer het nodig is. Echt een goede ervaring mee gehad


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Eck

08-02-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Gouda

07-02-2017
9,7

Ervaring: Ik vond het altijd heel leuk in de rijlessen en heb het naar mijn zin gehad en elke rijles was nuttig! Bedankt (:


Ja, ik beveel dit aan

Tycho uit Bleiswijk

07-02-2017
9,7

Ervaring: Geweldige rijschool met goede instructeurs (in ieder geval Roy en Diane, de rest heb ik geen les bij gehad), hoogwaardige auto's en een leuke sfeer. Iedere les was leuk en leerzaam.

Niet veel duurder dan de goedkoopste rijscholen en voor de extra kwaliteit die je krijgt is het voor mij zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Rotterdam

07-02-2017
9,0

Ervaring: Ik heb elke les even leuk gevonden. Altijd eerlijke en goede lessen. Ik ben na 2 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Julianne uit Bergambacht

06-02-2017
9,0

Ervaring: Onwijs goede rijschool die ik bij iedereen zou aanbevelen! Leuke en bekwame instructeurs die echt het beste met je voor hebben! Eerste les heb ik bij Roy gehad, later met Karin, wat lessen bij Arne en toen naar Edwin. Altijd gezellig en heel veel geleerd! Nogmaals bedankt allemaal!


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Gouda

12-01-2017
8,3

Ervaring: Nadat mijn zus bij deze rijschool heeft gereden, heb ik ook gekozen om hier te rijden. Ik merkte meteen dat de instructeurs erg geintresseerd waren. De eerste 10 lessen heb ik met Roy gereden. Altijd tijd voor een lolletje maar ondertussen toch heel veel leren. Na deze 10 lessen hebben we samen besloten om met Edwin te gaan rijden. Met Edwin kon ik namelijk meer keren per week gaan rijden. Ook met Edwin heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en was er altijd wel weer wat om over te praten. Ik ga volgend jaar zeker weten mijn motorrijbewijs ook hier halen.


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Rotterdam

23-12-2016
9,3

Ervaring: Altijd gezellig in de auto en ook leerzaam ging altikd met plezier naar mijn rijles. Ook mooie autos om in te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Gouda

22-12-2016
10

Ervaring: Ik ben vandaag ook eindelijk geslaagd voor mijn autorijbewijs met dank aan autorijschool Nesselande. Waarom zou je moeten kiezen voor autorijschool Nesselande? Ik zal even mijn verhaal houden... Ik begon namelijk niet bij Nesselande, maar bij een andere rijschool.

Ik leste eerst bij "Rijless.nl", maar wat hebben zij mij miserabel behandeld zeg... Ik was daar twee keer gezakt en toen besloot ik maar om over te stappen naar een andere rijschool, omdat ik het idee kreeg dat het een absurd slechte rijschool was. Ik was absoluut nog niet klaar voor het examen en toch lieten ze me afrijden... Ja, zodat ik daarna nog meer lessen zou nemen en weer examen zou doen. Bij hen ging het alleen om het geld en helemaal niet om het veilig door het verkeer heen stromen. Dat is natuurlijk het belangrijkste van autorijden: veilig rijden. De leerling stond niet centraal tijdens de lessen en er werd je eigenlijk gewoon helemaal niks aangeleerd dan alleen een beetje gas geven. De instructeur van 'Rijless', (meer 'Rij-nonsense') zat ook altijd naast me alleen chagrijnig zijn sigaretten te paffen. Ik besloot om het pakket wat ik bij hen had af te maken en vervolgens linea recta overstappen naar een goede erkende rijschool. Een vriend van mij smeerde me autorijschool Nesselande aan waar hij had gelest en toen besloot ik om het bij Nesselande te proberen.

De eerste les stapte ik bij Roy in de auto en toen besefte ik dat ik helemaal niks van autorijden bakte. Ik moest het helemaal opnieuw opbouwen en ik moest enorm veel dingen afleren, die mij verkeerd waren aangeleerd.

De eerste rijles bij Nesselande beviel me heel goed, dus toen besloot ik om bij autorijschool Nesselande te lessen. Ik merkte overduidelijk verschil tussen de twee rijscholen. Bij Nesselande staat de leerling altijd centraal en wat ze je willen leren is veilig autorijden en geen nonsense. Nesselande heeft ervaren top-instructeurs, die weten wat ze aan het doen zijn. Daarnaast zijn het hele leuke toffe instructeurs waarmee je lol kunt hebben. Ik vond de lessen echt super leuk en heel erg leerzaam. Een nieuwe wereld ging voor me open en ik leerde eindelijk hoe je echt moest autorijden. Mijn vaste instructeur was Roy, maar ik heb ook een paar keer met Arne gereden. Ook heb ik een keer met Rob gereden en met Daria (helaas nu weg). Wat zijn het geweldige mensen!

Daarnaast zijn sommige rijscholen iets goedkoper en iets duurder, maar dat kun je terugzien in de kwaliteit van een rijschool. Een goedkopere rijschool lijkt misschien aantrekkelijker voor de portemonnee, maar uiteindelijk kom je duurder uit dan wanneer je bij een iets duurdere rijschool (met kwaliteit) rijdt. Nesselande is misschien niet de goedkoopste rijschool, maar ook niet ontiegelijk duur. Uiteindelijk ben je goedkoper uit, omdat je dan sneller je rijbewijs hebt dan wanneer je constant zakt. En als je financieel even er niet sterk voor staat, dan heeft Nesselande altijd wel een oplossing.

Kortom ik ben zeer tevreden over autorijschool Nesselande en ik zou niet voor een betere rijschool kunnen wensen. Als ik terug in de tijd kon gaan zou ik geheid meteen voor Nesselande hebben gekozen. Ik had zoveel geld hebben kunnen besparen, als ik gewoon in eerste instantie meteen was begonnen bij Nesselande, maar ach dat is nu verleden tijd. Ik heb eindelijk mijn rijbewijs gehaald.

Heel erg bedankt voor de lessen Nesselande en ik wens jullie allemaal het beste voor 2017 en de jaren erop!


Ja, ik beveel dit aan

Dyanne uit Bergambacht

15-12-2016
9,0

Ervaring: Ondanks meerdere keren gezakt te zijn, is het echt een top tijd geweest! Ik ga het lessen met Arne zeker missen


Ja, ik beveel dit aan