Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
305 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Corine uit Stolwijk

08-11-2018
9,7

Ervaring: Nesselande is top! Fijn, leerzame lessen met duidelijke uitleg. Leuke zweer waardoor ik met plezier met mijn lessen heb gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Krimpen aan den IJssel

31-10-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Capelle aan den ijssel

25-10-2018
10

Ervaring: Zeer goede ervaring met deze rijschool! Goede en leerzame rijlessen met een fijne rij instructeur. Rijbewijs met een spoedcursus in een maand tijd behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa

20-10-2018
9,0

Ervaring: Ik was angstig om te rijden en ben mede hierdoor gestopt bij een andere rijschool. Hier zijn ze super goed mee omgegaan. Ze hebben alle tijd vrij gemaakt om te voldoen aan wat ik nodig had en ik rijd nu alweer zonder stress rond. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Marie-Louise uit Waddinxveen

17-10-2018
7,7

Ervaring: Hele aardige rijinstructeurs. Altijd gezellig. Soms streng, maar dat doen ze niet zonder een reden.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Gouda

13-09-2018
10

Ervaring: Goeie ervaring met deze rijschool. Na Mn B te hebben gehaald hier, nu ook voor de BE gegaan. Eerst een proeflesje gedaan zodat daarna een optimaal programma kon worden samengesteld zodat getraind werd op de punten die ik nodig had. Oftewel top geregeld! Thanks! In 1x geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Gouda

08-09-2018
9,0

Ervaring: Hele goede rijschool! Er worden mooie motoren gebruikt voor de lessen en de lessen zelf zijn ook top.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Rotterdam

06-09-2018
9,3

Ervaring: In 2017 mijn motor rijbewijs gehaald onder leiding van instructeur Edwin. Een kundige instructeur, die durft te zeggen waar het op staat en er geen doekjes om heen wind, maar als hij jou examen laat doen, weet je bijna zeker dat je het haalt! Dan ben je er zeker klaar voor en ga je met een zeker gevoel je examen in. Beide examens in 1 keer gehaald! En aanrader voor iedereen die zijn A rijbewijs wil halen!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Nieuwerkerk aan den IJssel

04-09-2018
8,3

Ervaring: Goed afspraken te maken met de instructeur, fijne begeleiding en duidelijke instructies.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Rotterdam

04-09-2018
8,0

Ervaring: Ben met mijn 63 zeker niet de jongste leerling , die op ging voor z'n motorrijbewijs.
Maar de manier waarop werd lesgegeven en het hameren op de veiligheid, dan wel kwetsbaarheid als motorrijder, is sterk blijven hangen, zeker nu ik op mijn eigen motor rij.
In die winter en deels zomermaanden, heb ik veel waardering gekregen voor mijn rij-instructeur.
Voel me mede dankzij de rijschool Nesselande, dan ook de koning te rijk met het in één keer halen van beide disciplines van het motorrijbewijs A.
Ik raad deze no nonsens rijschool sterk aan.
Een rijbewijs halen is niet goedkoop, nergens niet,
maar vond het bij hun een juiste investering


Ja, ik beveel dit aan