Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
222 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 222 beoordelingen

Dana uit Moordrecht

23-05-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Nieuwerkerk aan den ijssel

18-05-2017
9,7

Ervaring: Bij Autorijschool Nesselande werken hele vriendelijke instructeurs. Ze weten precies wat je nodig hebt en helpen je daarbij goed. Lessen zijn ook makkelijk te plannen.


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Boskoop

18-05-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Dirck uit Rotterdam

17-05-2017
10

Ervaring: Uitstekende rijschool met veel persoonlijke aandacht van de instructeurs. Hierdoor in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rotterdam

16-05-2017
10

Ervaring: De ervaring met dit bedrijf waren zeer goed, altijd leuke lessen, gezelligheid en altijd in staat om iets te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Reeuwijk

11-05-2017
7,7

Ervaring: Goeie en leuke lessen gahd veel geleerd en mooi in 1 keer me rijbewijs gehaald
Top rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Ajit uit Reeuwijk

11-05-2017
9,0

Ervaring: Rijden met Roy is ech top! Hij legt alles goed uit en werkt heel systematisch. Stap voor je stapje merk dat je snel vooruit gaat!


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Hazerswoude-Dorp

20-04-2017
7,7

Ervaring: Fijne rijschool!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Gouda

05-04-2017
8,3

Ervaring: Ik vind het een prettige les periode. Ik ben vooral blij met de 1,5 uur lestijd. Zo kan je er namelijk even inkomen. De instructeur kent je persoonlijk en weet waar je aan toe bent. De auto's zijn goed en van hoge kwaliteit. Ik vond het een gezellig proces, en beveel de rijschool sterk aan.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Gouda

24-03-2017
10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn goed met deze rijschool. Problemen lossen ze snel en goed op. Ze geven goede les en sturen je op examen als je er klaar voor bent! Ik ben in 1x geslaagd, door instructeur Arne. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan