Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
330 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 330 beoordelingen

Joan uit Krimpen aan den IJssel

15-07-2019
10

Ervaring: Super fijne mensen. Heel rustig en helpen je goed om alles stap voor stap te leren.


Ja, ik beveel dit aan

Benthe uit Ouderkerk aan den ijssel

03-07-2019
9,7

Ervaring: Het was ten eerste ontzettend gezellig en leerzaam. De lessen zijn goed opgebouwd en de sfeer is gewoon lekker relaxed. Helemaal top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Krimpen aan den lek

01-07-2019
n.v.t.

Ervaring: Het is een hele goeie rijschool perfecte rijinstructeurs dus bij dit auto rij school moet je komen lessen


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Rotterdam

27-06-2019
8,3

Ervaring: In korte tijd veel geleerd, veel mogelijkheden binnen het bedrijf en deskundige heren.


Ja, ik beveel dit aan

Matthias uit Rotterdam, Nesselande

27-06-2019
8,0

Ervaring: Erg tevreden over hoe alles is gegaan in de afgelopen tijd. Vrij snel gelest en afgereden!


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫl uit Gouda

29-05-2019
10

Ervaring: Altijd prima lessen en gezellig in de auto! Instructeurs ook altijd gemotiveerdšŸ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Calvin uit Bodegraven

29-05-2019
8,0

Ervaring: Leuke gezellige instructeurs die de lessen stap voor stap indelen en altijd stipt op tijd zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Rotterdam, Nesselande

23-05-2019
8,7

Ervaring: Deze autorijschool heeft mij geholpen om mezelf te verbeteren in het zelfstandig besturen van een auto. Ik ben ze (en vooral Arne natuurlijk) enorm dankbaar voor de kennis en eigenschappen die ze mij hebben aangeleerd. Want ik had het echt niet zonder hun gekund.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Rotterdam

13-05-2019
8,7

Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is heel erg goed. Ik heb het altijd gezellig met Arne in de auto gehad. Daarnaast vond ik het fijn op welke manier hij aanwijzingen/tips gaf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem uit Gouda

08-05-2019
8,0

Ervaring: Ondanks de late aanmelding kon ik er toch snel terecht. Leuke en leerzame dag gehad.


Ja, ik beveel dit aan