Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
269 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 269 beoordelingen

Luca uit Gouda

28-03-2018
9,0

Ervaring: Duidelijk, vriendelijk en rijlessen op maat. Rijinstructeurs zijn stuk voor stuk geweldige leraren en daarnaast heel gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rotterdam

20-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met rijschool Nesselande, met instructeur Arne in het bijzonder. Hij is een kundige, supervriendelijke gozer met wie ik een hele fijne tijd heb gehad tijdens het lessen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Briany uit Rotterdam

22-02-2018
10

Ervaring: Super rijschool, in 1 keer geslaagd. Ik had altijd een super fijn gevoel in de auto en kreeg altijd de volle aandacht om alles rustig te kunnen leren en te begrijpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

21-02-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Bergambacht

20-02-2018
9,3

Ervaring: Alles ging prima!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Rotterdam

20-02-2018
9,7

Ervaring: Hele goede een leuke lessen gehad! En ook nog eens in één keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Capelle aan den IJssel

16-02-2018
10

Ervaring: Ik had altijd heel veel zin in rijles, dat is voor mij belangrijk, je moet er niet tegenop kijken. Dan leer je ook sneller denk ik. Het was altijd heel gezellig, persoonlijk & leerzaam in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Rotterdam

15-02-2018
9,7

Ervaring: Altijd zeer goede service en ook alle afspraken komen ze na , echt een aanrader aan ieder !


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Krimpen aan den IJssel

01-02-2018
10

Ervaring: Top tijd met Arne gehad, veel geleerd en gelachen. Echt een aanrader voor iedereen die fijn wil lessen en het maximale wil leren.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zevenhuizen

01-02-2018
10

Ervaring: Leuke en goede instructeurs! Ik heb altijd met plezier bij Autorijschool Nesselande gereden en heb er veel geleerd. Ik wil ze nogmaals bedanken voor mijn in 1x gehaalde rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan