Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
226 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 226 beoordelingen

Davey uit Nieuwerkerk aan den IJssel

21-06-2017
10

Ervaring: Ik heb met veel plezier de auto rijlessen gevolgd bij autorijschool Nesselande! Ik ben dan ook erg tevreden over de manier van lessen en de instructeur. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen! Super school :)


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Stolwijk

16-06-2017
8,0

Ervaring: Autorijschool nesselande is een hele fijne rijsschool. Ik wil Arne en Diana bedanken, voor het behalen van mijn rijbewijs! Ze nemen goed de tijd voor je. Altijd netjes optijd. Ik zou deze rijsschool daarom zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Java uit Rotterdam

14-06-2017
10

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen zeker weten heel fijn ervaren! Alle rijlessen waren leuk en wil Arne dan ook onwijs bedanken voor de goede lessen en dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik nu kan genieten van mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Amira uit Nieuwerkerk aan den Ijssel

06-06-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool, super geregeld allemaal en gezellige lessen. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en er wordt echt de tijd genomen om ervoor te zorgen dat je alles goed kan. Elke week lekker een stukje rijden en weer een hoop nieuwe dingen leren. Ik beveel Autorijschool Nesselande zeker aan! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Moordrecht

23-05-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Nieuwerkerk aan den ijssel

18-05-2017
9,7

Ervaring: Bij Autorijschool Nesselande werken hele vriendelijke instructeurs. Ze weten precies wat je nodig hebt en helpen je daarbij goed. Lessen zijn ook makkelijk te plannen.


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Boskoop

18-05-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Dirck uit Rotterdam

17-05-2017
10

Ervaring: Uitstekende rijschool met veel persoonlijke aandacht van de instructeurs. Hierdoor in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rotterdam

16-05-2017
10

Ervaring: De ervaring met dit bedrijf waren zeer goed, altijd leuke lessen, gezelligheid en altijd in staat om iets te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Reeuwijk

11-05-2017
7,7

Ervaring: Goeie en leuke lessen gahd veel geleerd en mooi in 1 keer me rijbewijs gehaald
Top rijschool


Ja, ik beveel dit aan