Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
312 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 312 beoordelingen

Jenno uit Krimpen aan den IJssel

22-01-2019
10

Ervaring: Top rijschool!!
Niks op aan te merken


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit Rotterdam

18-01-2019
10

Ervaring: Echt een top rijschool. Overgestapt van een andere rijschool naar rijschool nesselande, in 1 keer mijn examen gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte

10-01-2019
9,3

Ervaring: Met het intake gesprek kreeg ik een erg vrolijk & enthousiaste man die zijn werk erg leuk vindt. Alle lessen waren er goed. Goede uitleg, fijne lessen en altijd iemand waarmee je lekker kon praten en nooit humeurig was.
Ik vond het super leuk om te lessen bij Arne en jammer dat het nu over is😜
Ik zou Autorijschool Nesselande zeker aanraden!
Super bedankt voor alle leuke en toffe lessen😁,

Groetjes Charlotte


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Rotterdam

18-12-2018
8,3

Ervaring: Heb het erg naar me zin gehad bij Arne in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
9,3

Ervaring: Goede lessen en was altijd gezellig in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-12-2018
7,7

Ervaring: Het bedrijf is goed georganiseerd en geeft jou veel ruimte in het doen en laten.


Ja, ik beveel dit aan

Rhodé uit Bergambacht

29-11-2018
9,3

Ervaring: Een super gezellige tijd gehad bij Arne in de auto. Veel geleerd, maar nog meer gelachen!! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Stolwijk

08-11-2018
9,7

Ervaring: Nesselande is top! Fijn, leerzame lessen met duidelijke uitleg. Leuke zweer waardoor ik met plezier met mijn lessen heb gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Krimpen aan den IJssel

31-10-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Capelle aan den ijssel

25-10-2018
10

Ervaring: Zeer goede ervaring met deze rijschool! Goede en leerzame rijlessen met een fijne rij instructeur. Rijbewijs met een spoedcursus in een maand tijd behaald.


Ja, ik beveel dit aan