Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
236 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 236 beoordelingen

Katrina uit Gouda

07-08-2017
10

Ervaring: Geweldig! Heel goed les gekregen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Boskoop

07-08-2017
9,0

Ervaring: Ik zou Autorijschool Nesselande zeker aan anderen aanbevelen!

Ze hebben veel verstand van zaken en zijn professioneel. Het was altijd heel gezellig met Roy en Diane!

Je leert alles stap voor stap en het lijkt aan het begin als je het vergelijkt met andere vrienden die bij andere rijscholen zitten, waar ze je gelijk in het diepe gooien, alsof je veel langzamer gaat, maar doordat je pas iets nieuws leert als het andere goed beheerst, heb je het uiteindelijk veel beter en sneller erin zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Nieuwerkerk aan den IJssel

03-08-2017
8,0

Ervaring: Goede begeleiding en zeer flexibel


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Waddinxveen

02-08-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Jurjen uit Rotterdam

18-07-2017
9,3

Ervaring: Super autorijschool. Heel deskundig en klantgericht, ideaal om snel je aanhangwagen rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Bronté uit Rotterdam

07-07-2017
9,0

Ervaring: Heel fijn. Ik heb de lessen altijd als prettig ervaren en zou het ook andere mensen aanbevelen. Arne gaf goede tips en hield altijd veel geduld.


Ja, ik beveel dit aan

Rachel

03-07-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Nona uit Gouda

30-06-2017
10

Ervaring: Ik ben heel blij dat Arne mijn instructeur was, hij is erg ervaren en hij begreep me heel goed. Het slagen voor mijn herexamen heb ik grotendeels aan hem te danken. Ik zou Nesselande zeker aanraden: goede lessen, fijne auto's, het was altijd gezellig in de auto en ze zijn super netjes met de factuur etc. Ik heb het top gehad bij ze! :)


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Nieuwerkerk aan den IJssel

29-06-2017
8,7

Ervaring: Super gehad! Geslaagd in 1x en ik werd altijd goed begeleid en gecoached! En ook nog eens heel gezellig in de auto! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Maurits uit Krimpen aan den IJssel

27-06-2017
10

Ervaring: Aardige en leerzame instructeuren! Altijd gezellig en ze helpen je naar je rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan