Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
253 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 253 beoordelingen

Charlotte uit Waddinxveen

05-12-2017
10

Ervaring: Super gezellige lessen en veel geleerd!!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Capelle aan den IJssel

05-12-2017
8,7

Ervaring: Rijschool Nesselande heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik veilig en zelfverzekerd de weg op kan! Ondanks dat ik mijn rijexamen in vier keer moest doen, heb ik wel iedere rijles veel geleerd en genoten.

Met hun flexibiliteit en expertise is Rijschool Nesselande dé ideale rijschool. Zij proberen de lessen en examens naar de wens van de leerling in te plannen en zowel binnen als buiten de auto communicatief sterk, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Renée uit Deventer

04-12-2017
8,3

Ervaring: Ik heb echt een leuke tijd gehad bij deze rijschool, zelfs na 3x zakken bleven ze positief! Super lieve mensen en gezellige gesprekken gehad, maar ondanks dat toch blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb.


Ja, ik beveel dit aan

Trisha uit Krimpen aan de Lek

01-12-2017
9,0

Ervaring: Een goede rijschool met instructeurs met heel veel geduld. Ik kwam voor een opfriscursus na 11 jaar niet te hebben gereden. Ik was bang om achter het stuur te stappen en nu na 3 weken rij ik weer in mijn eigen auto. De grootste angst is verdwenen en de eerste stappen zijn weer gezet.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Gouda

23-11-2017
7,7

Ervaring: Erg gezellige lessen gehad. Geeft op een goede manier feedback die niet vervelend is om aan te horen.


Ja, ik beveel dit aan

Alysha uit Rotterdam

16-11-2017
9,7

Ervaring: Ik ben erg blij met Arne als mijn rij instructeur. Hij heeft mij goed geholpen met dingen die ik moeilijk vond en hij was altijd wel in voor een praatje of een grapje tijdens de lessen. Veel gelachen en veel geleerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Gouda

07-11-2017
8,0

Ervaring: Veel leerzame en leuke rijlessen gehad. Ruimte voor humor, maar daarnaast ook serieus aan de slag om een goede automobilist te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Gouda

04-11-2017
8,3

Ervaring: Onwijs leuke en leerzame lessen gehad met instructeur Arne! Naast dat de lessen erg waardevol waren en ik echt baat heb met de tips die hij me heeft gegeven, kan je ook makkelijk met hem praten. Ik vind dat de prijzen wel hoog kunnen liggen, als je veel lessen nodig hebt, maar aan de andere kant, rijd je wel met fijne auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Nikola uit Krimpen aan den ijssel

28-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Nieuwerkerk aan den IJssel

12-10-2017
10

Ervaring: Erg fijn bedrijf om bij te lessen, nemen de tijd voor je en weten wanneer jij er klaar voor bent om af te rijden.


Ja, ik beveel dit aan