Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
276 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 276 beoordelingen

Anoniem

04-06-2018
10

Ervaring: Super ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Inèz uit Bergambacht

15-05-2018
10

Ervaring: Na 4 keer zakken had ik het vertrouwen in mezelf volledig verloren. Gelukkig op de valreep de overstap gemaakt naar Rijschool Nesselande. Rijinstructeur Robin was geduldig en heeft me in twee weken tijd erg veel geleerd, waardoor ik nu geslaagd ben! Ik heb mijn slagen zeker aan hem te danken. Ik raad deze rijschool daarom zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Rotterdam

03-05-2018
9,3

Ervaring: Leuke instructeurs die veel deskundigheid hebben. Lessen zijn altijd erg gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Hazerswoude-dorp

26-04-2018
10

Ervaring: Gezellige lessen en goede tips


Ja, ik beveel dit aan

Louise uit Bleiswijk

25-04-2018
10

Ervaring: Deze rijschool beveel ik iedereen aan die een rijschool zoekt, fantastische rijinstructeurs, zelf ben ik hier heel erg blij mee geweest,omdat ik zelf eerst bij een andere rijschool zat.


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Rotterdam

24-04-2018
9,0

Ervaring: Ik heb de rijlessen bij Autorijschool Nesselande altijd als erg fijn ervaren. Ik zag er best tegenop om auto te rijden. Maar door de lessen bij mijn intructeur Arne heb ik vertrouwen gekregen achter het stuur. De rustige en duidelijke manier waarop hij instructies geeft is erg fijn en hij heeft er ook voor gezorgd dat ik op het goede moment afreed, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben!


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Krimpen aan den IJssel

24-04-2018
9,7

Ervaring: Altijd leuke en goede rijlessen gehad! Naast de gezelligheid ook goede en fijne begeleiding gehad. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Gouda

28-03-2018
9,0

Ervaring: Duidelijk, vriendelijk en rijlessen op maat. Rijinstructeurs zijn stuk voor stuk geweldige leraren en daarnaast heel gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rotterdam

20-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met rijschool Nesselande, met instructeur Arne in het bijzonder. Hij is een kundige, supervriendelijke gozer met wie ik een hele fijne tijd heb gehad tijdens het lessen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Briany uit Rotterdam

22-02-2018
10

Ervaring: Super rijschool, in 1 keer geslaagd. Ik had altijd een super fijn gevoel in de auto en kreeg altijd de volle aandacht om alles rustig te kunnen leren en te begrijpen.


Ja, ik beveel dit aan