Beoordelingen Autorijschool Nesselande

9,2
265 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 265 beoordelingen

Ramon uit Bergambacht

20-02-2018
9,3

Ervaring: Alles ging prima!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Rotterdam

20-02-2018
9,7

Ervaring: Hele goede een leuke lessen gehad! En ook nog eens in één keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Capelle aan den IJssel

16-02-2018
10

Ervaring: Ik had altijd heel veel zin in rijles, dat is voor mij belangrijk, je moet er niet tegenop kijken. Dan leer je ook sneller denk ik. Het was altijd heel gezellig, persoonlijk & leerzaam in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Rotterdam

15-02-2018
9,7

Ervaring: Altijd zeer goede service en ook alle afspraken komen ze na , echt een aanrader aan ieder !


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Krimpen aan den IJssel

01-02-2018
10

Ervaring: Top tijd met Arne gehad, veel geleerd en gelachen. Echt een aanrader voor iedereen die fijn wil lessen en het maximale wil leren.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zevenhuizen

01-02-2018
10

Ervaring: Leuke en goede instructeurs! Ik heb altijd met plezier bij Autorijschool Nesselande gereden en heb er veel geleerd. Ik wil ze nogmaals bedanken voor mijn in 1x gehaalde rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Reeuwijk

31-01-2018
8,7

Ervaring: positief en tevreden over de lessen.
In 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Dexter uit Waddinxveen

11-01-2018
10

Ervaring: Een hele professionele goede rijschool met goede en aarige instructeurs. Deze rijschool heeft er voor gezorgd dat ik in één keer heb kunnen slagen!


Ja, ik beveel dit aan

Jhelisa uit Bodegraven

10-01-2018
10

Ervaring: Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Waddinxveen

20-12-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan