Beoordelingen Autorijschool Nicoles

8,5
56 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Nick uit Almere

02-11-2017
9,0

Ervaring: Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij rijschool Nicoles. Hele leerzame en leuke lessen!, Bedankt Voor alles Nico !


Ja, ik beveel dit aan

Shila uit Almere

09-10-2017
10

Ervaring: Wat een onvergetelijke ervaring ......
Bedankt Nico voor de geduld en de mooiste tijden tijdens mijn rijles .

Klinkt overdrijf maar het is een mal zo ....super bedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Almere

07-09-2017
9,0

Ervaring: Nico is zeer geduldig en legt alles rustig en indien nodig meerdere malen uit.
Hij neemt de tijd om je op je gemak te stellen en dit zorgde ervoor dat ik meer zelfvertrouwen kreeg tijdens de lessen.
Bedankt Nico!


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Leusden

14-08-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Nathanya uit Almere

09-08-2017
10

Ervaring: Nico geeft duidelijke instructies. Alles wordt goed uitgelegd, en als je het niet begrijpt wordt je aan de kant gezet voor extra uitleg met hulp van tekeningen en digitale situaties op de ipad. Ik ben erg blij dat ik mijn rijlessen bij Nicoles heb gevolgd. Nico is erg serieus, maar je kan af en toe ook wel met hem lachen. Top rijinstructeur :)


Ja, ik beveel dit aan

Gregory uit Almere

05-08-2017
8,3

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief, instructeur is heel aardig kan altijd grapjes maken en je op je gemak laten voelen , als ik een fout maakte werd het gied uitgelegd waarom het fout was alsnik het niet snapte gingen we er op focussen desnoods volgende les erop verder gaan


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Almere

20-07-2017
8,7

Ervaring: Ik leerde rijschool Nicoles kennen door een Groupon deal. En het kopen van die bon was misschien niet het beste voor Nico, maar spijt heb ik er zeker niet van. Het was afgelopen jaar een emotionele/financiƫle achtbaan voor me, en ik ben heel blij dat Nico me in deze zware tijden heeft gesteund. Wat ik hiermee wil zeggen is dat Nico een gepensioneerde en medelevende man is, je kan altijd op hem rekenen. Als rij instructeur is hij een serieuze man, af en toe wel streng, maar ook als het nodig is. Ik heb afgelopen jaar veel geleerd en raad rijschool Nicoles aan als rijschool. Ik wens je veel geluk met de zaken, en we spreken elkaar wel weer een keer.

Groetjes,

Victor Giraldi


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Almere

23-06-2017
8,7

Ervaring: Zeer fijne en leerzame rijlessen gehad, zeker een aanbeveling!


Ja, ik beveel dit aan

Tiago uit Weesp

08-06-2017
10

Ervaring: Erg leuke rijschool veel bij geleerd aardige instructeur bij vorige heb ik perongeluk 6 gezet bij prijs dat was een foutje in prijs gezien wat je ervoor terug krijgt is het geen dure rijschool en een super leuke


Ja, ik beveel dit aan

Tiago uit Weesp

08-06-2017
8,7

Ervaring: Erg leuke rijschool waar je veel leert aardige instructeur die goed lesgeeft


Ja, ik beveel dit aan