Beoordelingen Autorijschool Nicoles

8,4
50 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Victor uit Almere

20-07-2017
8,7

Ervaring: Ik leerde rijschool Nicoles kennen door een Groupon deal. En het kopen van die bon was misschien niet het beste voor Nico, maar spijt heb ik er zeker niet van. Het was afgelopen jaar een emotionele/financiƫle achtbaan voor me, en ik ben heel blij dat Nico me in deze zware tijden heeft gesteund. Wat ik hiermee wil zeggen is dat Nico een gepensioneerde en medelevende man is, je kan altijd op hem rekenen. Als rij instructeur is hij een serieuze man, af en toe wel streng, maar ook als het nodig is. Ik heb afgelopen jaar veel geleerd en raad rijschool Nicoles aan als rijschool. Ik wens je veel geluk met de zaken, en we spreken elkaar wel weer een keer.

Groetjes,

Victor Giraldi


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Almere

23-06-2017
8,7

Ervaring: Zeer fijne en leerzame rijlessen gehad, zeker een aanbeveling!


Ja, ik beveel dit aan

Tiago uit Weesp

08-06-2017
10

Ervaring: Erg leuke rijschool veel bij geleerd aardige instructeur bij vorige heb ik perongeluk 6 gezet bij prijs dat was een foutje in prijs gezien wat je ervoor terug krijgt is het geen dure rijschool en een super leuke


Ja, ik beveel dit aan

Tiago uit Weesp

08-06-2017
8,7

Ervaring: Erg leuke rijschool waar je veel leert aardige instructeur die goed lesgeeft


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Almere

02-03-2017
10

Ervaring: Ondanks dat het een eenmanszaak is, zijn de lessen altijd door gegaan. Goede communicatie en zeker aan te raden voor andere.


Ja, ik beveel dit aan

emily uit Almere

28-02-2017
8,7

Ervaring: In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Milo uit Lelystad

07-02-2017
9,3

Ervaring: Het fijne aan Nico is de goede balans tussen professioneel en persoonlijk contact. Nico is een instructeur die jou (de leerling) goed observeert en die je specifiek door de moeilijke punten heen wandelt. Nico is eerlijk, oprecht en direct in het contact. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste adviezen over het rijden krijgt! Hij leert je niet hoe je moet slagen, hij leert je autorijden, en daardoor slaag je. Ik ben super blij met de inzichten, de vermaningen en de goede tijden die we hebben gehad. Bedankt Nico!

PS Je rijdt zeer comfortabel in een prachtige bmw.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Eemnes

16-01-2017
7,0

Ervaring: Goede en leerzame rijlessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Chaimae uit Lelystad

08-11-2016
8,0

Ervaring: Ik heb super veel geleerd en dankzij de goede leeswijze en de hulp van Nicoles ben ik dikvet geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan