Beoordelingen Autorijschool Nicoles

8,4
46 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Danielle uit Almere

02-03-2017
10

Ervaring: Ondanks dat het een eenmanszaak is, zijn de lessen altijd door gegaan. Goede communicatie en zeker aan te raden voor andere.


Ja, ik beveel dit aan

emily uit Almere

28-02-2017
8,7

Ervaring: In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Milo uit Lelystad

07-02-2017
9,3

Ervaring: Het fijne aan Nico is de goede balans tussen professioneel en persoonlijk contact. Nico is een instructeur die jou (de leerling) goed observeert en die je specifiek door de moeilijke punten heen wandelt. Nico is eerlijk, oprecht en direct in het contact. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste adviezen over het rijden krijgt! Hij leert je niet hoe je moet slagen, hij leert je autorijden, en daardoor slaag je. Ik ben super blij met de inzichten, de vermaningen en de goede tijden die we hebben gehad. Bedankt Nico!

PS Je rijdt zeer comfortabel in een prachtige bmw.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Eemnes

16-01-2017
7,0

Ervaring: Goede en leerzame rijlessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Chaimae uit Lelystad

08-11-2016
8,0

Ervaring: Ik heb super veel geleerd en dankzij de goede leeswijze en de hulp van Nicoles ben ik dikvet geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Almere

05-10-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Joelle uit Muiden

22-09-2016
8,7

Ervaring: Erg goede rijschool waar alles echt goed uitgelegt word tot je het snapt en ook word er de tijd genomen om het zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

Kuroosh uit Almere

21-09-2016
9,0

Ervaring: Fantastische instructeur. Geeft top les. Leert je alles wat je moet weten. Kijkt kritisch naar je fouten voor verbetering.


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Almere

22-08-2016
3,5

Ervaring: Proefles gehad, geen klik met B. gehad. Dat maakt het moeilijk. Maar je moet wel eerlijk blijven. Ik vraag je waarom is je slagers percentage zo laag en zeggen je klanten dat ze het in 1 keer halen. Dit strookt niet met elkaar.Maar succes nog!