Beoordelingen Autorijschool NW Friesland

8,8
57 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Kaylee uit Leeuwarden

17-09-2018
10

Ervaring: Leuke rijlessen en vooral leerzaam. Veel grapjes en goede tips. Geen kritiek, maar opbouwend commentaar om te kunnen leren!


Ja, ik beveel dit aan

Cheyenne uit Woudsend

02-08-2018
9,0

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring gehad! Hele leerzame lessen en tussendoor heel veel gelachen! Ga zo door Ramon en bedankt voor alles :)


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Drachten

18-07-2018
8,0

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed geweest er word met veel dingen rekening gebaden dat voor veel mensen prettig is.


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Sneek

17-07-2018
7,7

Ervaring: Ik heb tijdens mijn rijlessen veel geleerd. Ik had er eerst wat moeite mee om het rijden onder de knie te krijgen, uiteindelijk ben ik toch geslaagd! Je leert hier erg veel.


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Leeuwarden

12-07-2018
8,3

Ervaring: Prettige manier van lesgeven, gewisseld van rijschool na meerdere keren praktijkexamen. Bij deze rijschool eerste keer praktijkexamen geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Ryad uit franeker

11-07-2018
8,0

Ervaring: Professioneel en geduldig, het ging allemaal vloeiend en hield rekening met benodigdheden. Leuke instructeur met een vloeiende babbel.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Leeuwarden

19-06-2018
10

Ervaring: Leuke en leerzame rijlessen gehad, heel erg tevreden over Autorijschool NW Friesland!
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Easterlittens

14-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit FRANEKER

01-05-2018
8,0

Ervaring: Uitstekend. Ik heb veel mogen en kunnen leren in de 30 lessen die ik bij NW Friesland heb gereden. voor mij scoort dit bedrijf zeker een 8.


Ja, ik beveel dit aan

Annarixte uit Kollum

26-04-2018
8,7

Ervaring: Super gezellige en leerzame lessen gehad !


Ja, ik beveel dit aan