Beoordelingen Autorijschool NW Friesland

8,8
61 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Ruben uit Franeker

21-01-2019
10

Ervaring: Mijn ervaring was zeer positief. Ramon neemt zijn werk serieus en kan naast goed instrueren ook altijd tijd vinden voor humor. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Franeker

07-12-2018
9,0

Ervaring: Ik heb veel geleerd van Ramon en de lessen waren altijd gezellig. Ramon zegt waar het op staat en dat vind ik fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Hillie uit Reduzum

04-12-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Sanne Li uit Wijnaldum

16-11-2018
9,7

Ervaring: Een erg goede ervaring. Ramon is een goede instructeur en neemt ook de tijd voor je. Hij is er ook altijd voor een leuke grap, dit houdt de sfeer leuk in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Kaylee uit Leeuwarden

17-09-2018
10

Ervaring: Leuke rijlessen en vooral leerzaam. Veel grapjes en goede tips. Geen kritiek, maar opbouwend commentaar om te kunnen leren!


Ja, ik beveel dit aan

Cheyenne uit Woudsend

02-08-2018
9,0

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring gehad! Hele leerzame lessen en tussendoor heel veel gelachen! Ga zo door Ramon en bedankt voor alles :)


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Drachten

18-07-2018
8,0

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed geweest er word met veel dingen rekening gebaden dat voor veel mensen prettig is.


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Sneek

17-07-2018
7,7

Ervaring: Ik heb tijdens mijn rijlessen veel geleerd. Ik had er eerst wat moeite mee om het rijden onder de knie te krijgen, uiteindelijk ben ik toch geslaagd! Je leert hier erg veel.


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Leeuwarden

12-07-2018
8,3

Ervaring: Prettige manier van lesgeven, gewisseld van rijschool na meerdere keren praktijkexamen. Bij deze rijschool eerste keer praktijkexamen geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Ryad uit franeker

11-07-2018
8,0

Ervaring: Professioneel en geduldig, het ging allemaal vloeiend en hield rekening met benodigdheden. Leuke instructeur met een vloeiende babbel.


Ja, ik beveel dit aan