Beoordelingen Autorijschool NW Friesland

8,8
42 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Anoniem

22-02-2018
8,3

Ervaring: Altijd goede lessen gehad, en altijd eerlijke feedback!


Ja, ik beveel dit aan

Krista uit Sneek

14-02-2018
8,7

Ervaring: Leuke instructeur, goede inhoudelijke lessen, eerlijk in kritiek maar brengt het goed over, auto rijdt erg soepel wat fijn is voor beginners, lessen zijn niet saai


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Franeker

05-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij rijschool NW Friesland super ervaren. De lessen hebben een logische opbouw en er wordt met veel geduld aan alle onderdelen gewerkt. De instructeur is eerlijk en zeer rustig wat erg fijn is!


Ja, ik beveel dit aan

Eileen uit Sneek

06-12-2017
8,0

Ervaring: Erg leuke rijlessen gehad bij deze rijschool! Flexibel en biedt veel persoonlijke aandacht aan de leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Franeker

31-10-2017
8,3

Ervaring: Geweldige instructeur, verstaat zijn vak goed en heeft het beste voor met zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Franeker

30-10-2017
6,7

Ervaring: Leuke, interresante en af en toe spannende lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Franeker

12-10-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Harlingen

02-10-2017
10

Ervaring: Hele leuke en gezellige lessen gehad, en veel geleerd en gelachen. Waren leerzame en top lessen. Bedankt Ramon


Ja, ik beveel dit aan

Tetze uit Harlingen

14-09-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Leeuwarden

15-08-2017
9,0

Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan