Beoordelingen Autorijschool NW Friesland

8,8
47 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Bregt uit Mantgum

09-04-2018
7,7

Ervaring: Gezellige en leerzame rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Winsum

09-04-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Hardegarijp

19-03-2018
9,0

Ervaring: Altijd leuke en leerzame lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit franeker

27-02-2018
7,3

Ervaring: mijn ervaring met de rijschool is zeer positief mede door de profesionele benadering van mijn beperking en heb dys ook mijn roze papiertje weer RAMON bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Joure

24-02-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-02-2018
8,3

Ervaring: Altijd goede lessen gehad, en altijd eerlijke feedback!


Ja, ik beveel dit aan

Krista uit Sneek

14-02-2018
8,7

Ervaring: Leuke instructeur, goede inhoudelijke lessen, eerlijk in kritiek maar brengt het goed over, auto rijdt erg soepel wat fijn is voor beginners, lessen zijn niet saai


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Franeker

05-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij rijschool NW Friesland super ervaren. De lessen hebben een logische opbouw en er wordt met veel geduld aan alle onderdelen gewerkt. De instructeur is eerlijk en zeer rustig wat erg fijn is!


Ja, ik beveel dit aan

Eileen uit Sneek

06-12-2017
8,0

Ervaring: Erg leuke rijlessen gehad bij deze rijschool! Flexibel en biedt veel persoonlijke aandacht aan de leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Franeker

31-10-2017
8,3

Ervaring: Geweldige instructeur, verstaat zijn vak goed en heeft het beste voor met zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan