Beoordelingen Autorijschool O.J. Doornenbal

9,2
26 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Teunis-jan uit Maartensdijk

03-05-2017
10

Ervaring: Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen, dankzij Otto! Ik heb een superfijne tijd gehad met leuke en leerzame lessen en als je dus nog twijfelt over rijschool: Kies voor Autorijschool Doornenbal!


Ja, ik beveel dit aan

Thymen uit Maartensdijk

07-04-2017
9,7

Ervaring: Nadat ik in 1 keer geslaagd ben heb ik heel veel mooie tijden in mijn gehad met mijn instructeur!!!
Helaas moest ik op 6 april 2017 afscheid nemen van Otto en de lesautošŸ˜¢
Ik heb in die tijd heel veel geleerd en ik ben hem en mijn ouders echt dankbaar voor!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bilthoven

05-01-2017
10

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met autorijschool Doornenbal. Bij Otto leer je op een leerzame maar leuke manier autorijden. Otto past bij elke leerling een andere manier van lesgeven toe en kijkt daarbij wat de leerling fijn vindt en wat hij nodig heeft. Autorijschool Doornenbal is een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Utrecht

28-12-2016
10

Ervaring: Zeer positieve ervaring. Rijles van de heer Doornenbal is zowel leuk als heel leerzaam. De manier waarop hij kennis en kunde over weet te brengen is zeer prettig en getuigt van veel ervaring. Situaties worden duidelijk uitgelegd, met geduld, veel inzicht en eindeloze vakkennis. Een klasse apart.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Maartensdijk

16-12-2016
9,7

Ervaring: Nadat ik na een aantal keer zakken veranderd ben van rijschool en naar doornenbal ben gegaan, daar geslaagd in 1 keer. Goede lessen gekregen waardoor ik veel geleerd heb en veilig kan autorijden. Ik beveel dit iedereen aan, je krijgt er iets moois voor terug!


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit De Bilt

12-12-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ido uit Hollandsche Rading

07-12-2016
9,0

Ervaring: Altijd hele leuke en leerzame rijles gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Maartensdijk

26-09-2016
9,3

Ervaring: Wat ik bij dit bedrijf heb mee gemaakt hebt is dat je het gewoon gezellig kan hebben terwijl je leert, dit is prettig omdat je ontspannen achter het stuur kan zitten en goed kan focussen op wat je moet doen. daarnaast vind ik dat je er snel veel van opsteekt en je aan het eind van de rit je praktijk examen in een keer kan halen.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit De Bilt

22-07-2016
10

Ervaring: Van faalangst tot eigenwijs, bij Otto haal je je rijbewijs :) Rijschool Doornenbal is een zeer goede rijschool. Minstens 10 jaar ouder dan de gemiddelde leerling wilde ik mijn rijbewijs halen. Uiteindelijk een selectie van drie rijscholen, in de buurt van Utrecht, gemaakt. Hierbij gelet op reviews, slagingspercentage en prijs. Na een tegenvallende proefles bij een andere rijschool kwam ik bij Otto Doornenbal uit en ben heel blij dat ik geswitcht ben. Otto is didactisch erg sterk. Hij heeft door met wat voor persoon hij te maken heeft en past daar zijn lessen op aan. Het is een intelligente man die met rust, kennis en humor je de vaardigheden van het rijden bijbrengt. Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs, zonder veel tegenslag, in Ć©Ć©n keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Maartensdijk

19-07-2016
8,7

Ervaring: Een goede autorijschool die de tijd voor je neemt en je goede uitleg geeft. En goed voorbereid op het examen!


Ja, ik beveel dit aan