Beoordelingen Autorijschool O.J. Doornenbal

9,2
28 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Anneke uit Maartensdijk

20-07-2017
8,3

Ervaring: Super goede rijschool. Ik heb veel geleerd van Otto, hij weet waar hij over praat. Altijd naar mijn zin gehad met de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Maartensdijk

20-07-2017
9,0

Ervaring: Otto is een gezellige, vriendelijke man met een hoop geduld en wijsheid. Eerder bij drie andere rijscholen gelest, maar bij Otto wel in 1x geslaagd. Otto is een aanrader, ook voor mensen met faalangst of die weer een opfriscursus nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Teunis-jan uit Maartensdijk

03-05-2017
10

Ervaring: Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen, dankzij Otto! Ik heb een superfijne tijd gehad met leuke en leerzame lessen en als je dus nog twijfelt over rijschool: Kies voor Autorijschool Doornenbal!


Ja, ik beveel dit aan

Thymen uit Maartensdijk

07-04-2017
9,7

Ervaring: Nadat ik in 1 keer geslaagd ben heb ik heel veel mooie tijden in mijn gehad met mijn instructeur!!!
Helaas moest ik op 6 april 2017 afscheid nemen van Otto en de lesautošŸ˜¢
Ik heb in die tijd heel veel geleerd en ik ben hem en mijn ouders echt dankbaar voor!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bilthoven

05-01-2017
10

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met autorijschool Doornenbal. Bij Otto leer je op een leerzame maar leuke manier autorijden. Otto past bij elke leerling een andere manier van lesgeven toe en kijkt daarbij wat de leerling fijn vindt en wat hij nodig heeft. Autorijschool Doornenbal is een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Utrecht

28-12-2016
10

Ervaring: Zeer positieve ervaring. Rijles van de heer Doornenbal is zowel leuk als heel leerzaam. De manier waarop hij kennis en kunde over weet te brengen is zeer prettig en getuigt van veel ervaring. Situaties worden duidelijk uitgelegd, met geduld, veel inzicht en eindeloze vakkennis. Een klasse apart.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Maartensdijk

16-12-2016
9,7

Ervaring: Nadat ik na een aantal keer zakken veranderd ben van rijschool en naar doornenbal ben gegaan, daar geslaagd in 1 keer. Goede lessen gekregen waardoor ik veel geleerd heb en veilig kan autorijden. Ik beveel dit iedereen aan, je krijgt er iets moois voor terug!


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit De Bilt

12-12-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ido uit Hollandsche Rading

07-12-2016
9,0

Ervaring: Altijd hele leuke en leerzame rijles gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Maartensdijk

26-09-2016
9,3

Ervaring: Wat ik bij dit bedrijf heb mee gemaakt hebt is dat je het gewoon gezellig kan hebben terwijl je leert, dit is prettig omdat je ontspannen achter het stuur kan zitten en goed kan focussen op wat je moet doen. daarnaast vind ik dat je er snel veel van opsteekt en je aan het eind van de rit je praktijk examen in een keer kan halen.


Ja, ik beveel dit aan