Beoordelingen Autorijschool O.J. Doornenbal

9,1
44 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Emma uit Maartensdijk

21-03-2019
10

Ervaring: leerzame en gezellig lessen. Otto weet goed de lessen aan te passen op de leerling en heeft veel geduld als het even niet lukt.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Bilthoven

21-03-2019
10

Ervaring: Alleen positieve ervaringen! Dankzij Otto eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Bethine uit Maartensdijk

02-02-2019
8,0

Ervaring: Het is een goed bedrijf. Ik heb met plezier bij jullie gelest. Het was altijd gezellig in de autošŸ‘Œ. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Groenekan

05-12-2018
9,0

Ervaring: Hele gezellige rijlessen en legt alles goed uit.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit De Bilt

06-11-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Maartensdijk

05-09-2018
8,0

Ervaring: Ontzettend fijne lessen gehad bij Otto. Altijd leuke gesprekken gehad en Otto geeft altijd goede adviezen. Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne tijd!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Maartensdijk

19-07-2018
9,0

Ervaring: Fijne en deskundige lessen


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit MAARTENSDIJK

19-07-2018
9,0

Ervaring: De rijlessen waren altijd leuk en leerzaam. Otto houdt altijd goed rekening met zijn leerling en legt goed uit wat de leerling verkeerd deed.


Ja, ik beveel dit aan

Minke uit Bilthoven

12-05-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-05-2018
8,0

Ervaring: De rijlessen zijn leerzaam en gezellig!


Ja, ik beveel dit aan