Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,2
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Esther uit Hellevoetsluis

12-01-2019
10

Ervaring: Na een rotervaring met andere rijschool, zijn we super geholpen door de heren van rijschool Olaf!! Kundig , service gericht, rustig , goeie begeleiding! Zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Hellevoetsluis

10-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Max uit Abbenbroek

10-12-2018
10

Ervaring: Hele leuke rijschool met echt goede lessen. 2 aardige rijinstructeurs, die goed met je communiceren en heel fijn zijn in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-12-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Ilona/Floortje uit Hellevoetsluis

25-11-2018
10

Ervaring: Wij hebben het zeer prettig ervaren. Zeer klantvriendelijk rijinstructeur die het hart op de juiste plek heeft. Zeer betrokken met zijn leerlingen. Weet precies hoe hij met ze moet omgaan. Altijd bereid voor een oplossing. Dus met 1 woord PERFECT!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Spijkenisse

22-11-2018
10

Ervaring: half jaar les gehad van Olaf, geweldige vent geeft goed advies en stelt je op je gemak in het verkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Hellevoetsluis

12-11-2018
9,3

Ervaring: Fijne rijinstructeur, gezellige les oplettend en op een goede manier corrigerend.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Hellevoetuis

11-11-2018
8,3

Ervaring: Goede ervaring.
Duidelijke uitleg.
Er word gedaan waar ik aan toe ben.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmin uit Hellevoetsluis

05-11-2018
7,3

Ervaring: Heel goed! Olaf is altijd super rustig en begrijpt dat ik het soms engig vind


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2018
8,0

Ervaring: Erg prettige manier van lesgeven. Gezellige en leerzame lessen. Olaf is erg begripvol en heeft een kalme, rustige uitstraling.


Ja, ik beveel dit aan