Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,3
97 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Joep uit Rockanje

16-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

M├ęgan uit Hellevoetsluis

19-12-2016
10

Ervaring: Een erg leuke, leerzame en gezellige rijschool. De lessen waren altijd leerzaam en duidelijk. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd en goed zelfvertrouwen op de weg gekregen. Daar ben ik rijschool Olaf dankbaar voor.


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Hellevoetsluis

06-12-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Spijkenisse

30-11-2016
9,7

Ervaring: Zeer positief. Zowel mijn dochter heeft hier gelest en haar rijbewijs gehaald. Zij heeft het nog over Olaf. Mijn zoon komt ook elke keer met positieve reacties thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Lynn uit Hellevoetsluis

27-11-2016
10

Ervaring: Goede rij-instructeur.
Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Spijkenisse

24-11-2016
8,3

Ervaring: Heel prettig! Fijne instructeur die alle tijd neemt om je te begeleiden. Hij is ook heel eerlijk als het niet goed gaat, maar kan dit op een goede opbouwende manier overbrengen. Als het goed gaat zegt hij dat ook! Kort samengevat, heel goed!


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Hellevoetsluis

21-11-2016
10

Ervaring: Top ervaring goeie duidelijke lessen blijft kalm en rustig en zo iemand heb ik in ieder geval nodig om te leren


Ja, ik beveel dit aan

Vaya uit Oudenhoorn

19-11-2016
9,0

Ervaring: Persoonlijk, uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Hellevoetsluis

03-11-2016
10

Ervaring: ik ben volledig tevreden met dit bedrijf, Er heerst altijd een goeie, positieve sfeer en er wordt op een persoonlijke manier gehandeld. Op de toewijding en communicatie valt niks aan te merken. De uitleg is erg duidelijk, en wanneer je iets niet begrijpt zal dit erg deskundig worden uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Spijkenisse

19-10-2016
10

Ervaring: heel rustig en geduldige instructeur.


Ja, ik beveel dit aan