Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,2
121 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

Max uit Hellevoetsluis

20-02-2018
10

Ervaring: Super !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Hellevoetsluis

15-02-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Hellevoetsluis

10-02-2018
8,7

Ervaring: Ik ben hartstikke tevreden met mijn keuze voor rijschool Olaf. Behalve professionele educatie en sterk advies, ervaar ik ook goed gezelschap van een sociale instructeur. Middels het handige boekenpakket dat door Olaf aangeboden wordt, ben ik in één keer geslaagd voor mijn Theorie! Wekelijks zie ik mijzelf ontwikkelen en kan ik zien dat we gestaag naar het praktijkexamen toe bouwen.

Kortom, een rustige, persoonlijke en aangename sfeer. Dat is niet alleen waar Olaf naar streeft, dat is ook wat je als student doorgegeven krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

Liza uit Hellevoetsluis

28-01-2018
8,0

Ervaring: Ik vind het heel fijn hier! Het wordt me duidelijk uitgelegd En hier heeft hij ook geduld voor.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Hellevoetsluis

16-01-2018
7,7

Ervaring: Goede instructeurs die je duidelijk uitleggen hoe je moet rijden en je genoeg vrijheid geven om de nieuwe rijtechnieken uit te proberen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Abbenbroek

13-01-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Hellevoetsluis

31-12-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Spijkenisse

13-11-2017
9,3

Ervaring: Een rustige rij instructeur legt alles goed en rustig uit. Ik zou een ieder deze rijschool aanbieden


Ja, ik beveel dit aan

Matthew uit Hellevoetsluis

18-10-2017
9,3

Ervaring: Deze rijschool biedt een uitstekende service, met een rustige, spontane behandeling en scholing van het rijden. Ik heb een uitstekende en leuke tijd gehad en wil Olaf bedanken voor een leuke en leerzame tijd!


Ja, ik beveel dit aan