Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,2
130 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Maikel uit Hellevoetsluis

17-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-04-2018
8,0

Ervaring: Behulpzaam respectvol geduldig in omgang


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Hellevoetsluis

12-04-2018
9,3

Ervaring: Olaf is een fijne autorijschool. Ik leer veel van de rij instructeur. Ik voel mij op mijn gemak. En ik vindt het leuk om te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Hellevoetsluis

11-04-2018
8,7

Ervaring: Lessen van een hele duidelijke rustige instructeur waar je goed mee kan lachen. In 1 keer geslaagd bij Olaf zonder te veel lessen te hoeven nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Hellevoetsluis

07-04-2018
8,0

Ervaring: Olaf (en zijn collega Henry) hebben mij goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Hoewel het theorie-examen grotendeels in eigen handen ligt, heeft autorijschool Olaf van Kalken er alles aan gedaan mij zo goed mogelijk voor te bereiden op mijn praktijkexamen.

Vaak vang ik in mijn omgeving (middelbare scholieren rond het 17e / 18e levensjaar) negatieve ervaringen op wat betreft hun rijschool. Zo wordt er vaak geklaagd over de kwaliteit van de rij-instructeur of het onnodig/overbodig plannen van lessen. Gelukkig kan ik daar, met mijn keuze voor Olaf, helemaal niet over meepraten; een leuke deskundige instructreur met goede service en persoonlijke sfeer staan bij hem namelijk hoog in het vaandel.

Kortom, wanneer mij gevraagd wordt of ik rijschool Olaf van Kalken zou aanbevelen, hoef ik - terugdenkend aan de aangename manier waarop ik mijn roze pasje heb behaald - dan ook geen seconde te twijfelen...!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-03-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Floortje uit Ilonabogerman@gmail.com

25-03-2018
8,7

Ervaring: Zeer rustige en vriendelijke rij instructeur die de tijd neemt om dingen uit te leggen en de leerling op zijn gemak te stellen.


Ja, ik beveel dit aan

Celine uit Heenvliet

22-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Liselotte uit Hellevoetsluis

08-03-2018
9,3

Ervaring: Ik ben natuurlijk van een andere rijschool naar jou gekomen, en daar heb ik zeker geen spijt van gehad, je gaf me veel vertrouwen en hielp me waar nodig was, een top tijd dus. We hadden het gezellig en kon vaak met je lachen, maar natuurlijk ook serieus waar het nodig was. Bedankt voor alles het was super!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Hellevoetsluis

20-02-2018
10

Ervaring: Super !!!!


Ja, ik beveel dit aan