Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,3
107 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Ben uit HELLEVOETSLUIS

14-07-2017
10

Ervaring: Zeer goede rijschool , en doen wat je van ze verwacht . Voel mij daar erg op mijn gemak .


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hellevoetsluis

20-06-2017
9,3

Ervaring: Super rijschool. Vriendelijk en deskundig. Leuke instructeurs en ben goed voorbereid op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Matthew uit Hellevoetsluis

12-06-2017
9,0

Ervaring: Ik rij hier nu zo'n 3 maanden en kan alleen maar zeggen dat het een top rijschool is met aardige, sociale instructeurs en een hele relaxte en fijne manier van leren autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Hellevoetsluis

07-06-2017
8,7

Ervaring: Heel erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Jamie uit Spijkenisse

12-04-2017
8,7

Ervaring: goede rij-instructeur, flexibel in tijden, staat altijd klaar als er een probleem is !


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Hellevoetsluis

07-04-2017
8,7

Ervaring: Ik vind de rijlessen bij Olaf super fijn, hij is een hele aardige man voel me op me gemak en heb veel kunnen leren!


Ja, ik beveel dit aan

Vaya uit Oudenhoorn

04-04-2017
8,3

Ervaring: Ontzettend vriendelijk en goede lesmanier. Rustige instructeur en altijd meegaand. Je gaat zelfverzekerd je examen in!


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Spijkenisse

30-03-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Hellevoetsluis

21-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Spijkenisse

27-02-2017
10

Ervaring: Ik voel me altijd zeer op mijn gemak in de auto ondanks de spanningen met rijden, vanaf les 1. Er word goed geluisterd, goed les gegeven en heb er elke keer zin in. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en beide heren die de lessen geven. Probleempuntjes worden goed aangepakt en verheug me elke keer op de volgende les. Mijn complimenten. Mvg, V.Rosbergen.


Ja, ik beveel dit aan