Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,3
99 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Jet uit Hellevoetsluis

21-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Spijkenisse

27-02-2017
10

Ervaring: Ik voel me altijd zeer op mijn gemak in de auto ondanks de spanningen met rijden, vanaf les 1. Er word goed geluisterd, goed les gegeven en heb er elke keer zin in. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en beide heren die de lessen geven. Probleempuntjes worden goed aangepakt en verheug me elke keer op de volgende les. Mijn complimenten. Mvg, V.Rosbergen.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Rockanje

16-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

M├ęgan uit Hellevoetsluis

19-12-2016
10

Ervaring: Een erg leuke, leerzame en gezellige rijschool. De lessen waren altijd leerzaam en duidelijk. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd en goed zelfvertrouwen op de weg gekregen. Daar ben ik rijschool Olaf dankbaar voor.


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Hellevoetsluis

06-12-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Spijkenisse

30-11-2016
9,7

Ervaring: Zeer positief. Zowel mijn dochter heeft hier gelest en haar rijbewijs gehaald. Zij heeft het nog over Olaf. Mijn zoon komt ook elke keer met positieve reacties thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Lynn uit Hellevoetsluis

27-11-2016
10

Ervaring: Goede rij-instructeur.
Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Spijkenisse

24-11-2016
8,3

Ervaring: Heel prettig! Fijne instructeur die alle tijd neemt om je te begeleiden. Hij is ook heel eerlijk als het niet goed gaat, maar kan dit op een goede opbouwende manier overbrengen. Als het goed gaat zegt hij dat ook! Kort samengevat, heel goed!


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Hellevoetsluis

21-11-2016
10

Ervaring: Top ervaring goeie duidelijke lessen blijft kalm en rustig en zo iemand heb ik in ieder geval nodig om te leren


Ja, ik beveel dit aan

Vaya uit Oudenhoorn

19-11-2016
9,0

Ervaring: Persoonlijk, uitstekend


Ja, ik beveel dit aan