Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,3
103 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Jamie uit Spijkenisse

12-04-2017
8,7

Ervaring: goede rij-instructeur, flexibel in tijden, staat altijd klaar als er een probleem is !


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Hellevoetsluis

07-04-2017
8,7

Ervaring: Ik vind de rijlessen bij Olaf super fijn, hij is een hele aardige man voel me op me gemak en heb veel kunnen leren!


Ja, ik beveel dit aan

Vaya uit Oudenhoorn

04-04-2017
8,3

Ervaring: Ontzettend vriendelijk en goede lesmanier. Rustige instructeur en altijd meegaand. Je gaat zelfverzekerd je examen in!


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Spijkenisse

30-03-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Hellevoetsluis

21-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Spijkenisse

27-02-2017
10

Ervaring: Ik voel me altijd zeer op mijn gemak in de auto ondanks de spanningen met rijden, vanaf les 1. Er word goed geluisterd, goed les gegeven en heb er elke keer zin in. Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en beide heren die de lessen geven. Probleempuntjes worden goed aangepakt en verheug me elke keer op de volgende les. Mijn complimenten. Mvg, V.Rosbergen.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Rockanje

16-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

M├ęgan uit Hellevoetsluis

19-12-2016
10

Ervaring: Een erg leuke, leerzame en gezellige rijschool. De lessen waren altijd leerzaam en duidelijk. In een korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd en goed zelfvertrouwen op de weg gekregen. Daar ben ik rijschool Olaf dankbaar voor.


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Hellevoetsluis

06-12-2016
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Spijkenisse

30-11-2016
9,7

Ervaring: Zeer positief. Zowel mijn dochter heeft hier gelest en haar rijbewijs gehaald. Zij heeft het nog over Olaf. Mijn zoon komt ook elke keer met positieve reacties thuis.


Ja, ik beveel dit aan