Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,3
113 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Miranda uit Spijkenisse

13-11-2017
9,3

Ervaring: Een rustige rij instructeur legt alles goed en rustig uit. Ik zou een ieder deze rijschool aanbieden


Ja, ik beveel dit aan

Matthew uit Hellevoetsluis

18-10-2017
9,3

Ervaring: Deze rijschool biedt een uitstekende service, met een rustige, spontane behandeling en scholing van het rijden. Ik heb een uitstekende en leuke tijd gehad en wil Olaf bedanken voor een leuke en leerzame tijd!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Hellevoetsluis

11-10-2017
8,7

Ervaring: Duidelijke uitleg, gezellig en er word veel aangeleerd


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit brielle

29-09-2017
9,3

Ervaring: Een fijne rij instructeur, die mij het vertrouwen heeft gegeven, dat ik het kan. Mijn ervaring is dat Olaf zich aanpast aan de leerling. Iedereen heeft weer een andere benadering nodig. Tijdens de lessen vond ik fijn, dat er niet alleen puur werd gekeken naar het autorijden. Olaf is ook echt geïnteresseerd is wie er naast hem zit. Juist vanwege die interesse, kun je ook beter afstemmen op wat iemand op dat moment nodig heeft om verder te komen. Ongemerkt ben ik steeds meer gaan kunnen. De examens verliepen voor mij niet altijd even soepel. Wat ik als heel fijn heb ervaren, is dat Olaf achter je blijft staan en je blijft motiveren om je doel te behalen. Ook al zag ik het op een gegeven moment niet meer zitten. Uiteindelijk is het me gelukt. Wat ben ik blij en trots, dat ik nu in het bezit ben mijn rijbewijs en mijn angsten heb overwonnen. Bedankt Olaf voor de fijne lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit HELLEVOETSLUIS

14-09-2017
10

Ervaring: Zeer fijne ervaring opgedaan bij Olaf. Hij blijft altijd kalm en brengt je alles bij wat je moet weten en doen. Toppie rijschool die ik iedereen aanraad.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwartewaal

25-07-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ben uit HELLEVOETSLUIS

14-07-2017
10

Ervaring: Zeer goede rijschool , en doen wat je van ze verwacht . Voel mij daar erg op mijn gemak .


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hellevoetsluis

20-06-2017
9,3

Ervaring: Super rijschool. Vriendelijk en deskundig. Leuke instructeurs en ben goed voorbereid op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Matthew uit Hellevoetsluis

12-06-2017
9,0

Ervaring: Ik rij hier nu zo'n 3 maanden en kan alleen maar zeggen dat het een top rijschool is met aardige, sociale instructeurs en een hele relaxte en fijne manier van leren autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Hellevoetsluis

07-06-2017
8,7

Ervaring: Heel erg goed


Ja, ik beveel dit aan