Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,2
170 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 160 van 170 beoordelingen

hezron uit aruba

11-06-2013
10

Ervaring: Zeer goed, door olaf heb ik zonder op te scheppen echt bekwaam leren rijden. Niet alleen kwa vaardigheid, maar ook kwa veiligheid en het zelfvertrouwen ergens over te kunnen beslissen hoe te handelen in een bijzondere situatie.Inhoudelijk gezien ook altijd fijne gesprekken gehad, waardoor je niet alleen het gevoel had dat je zn brood op de plank was. Hij is ook echt in mensen geinteresseerd das fijn. Nogmaals bedankt olaf! Alles in 1x gehaald, dat doe je maar 1x!;)


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Hellevoetsluis

11-06-2013
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Geervliet

10-06-2013
10
Ja, ik beveel dit aan

michelle uit rozenburg

01-06-2013
9,3

Ervaring: Autorijschool Olaf, hier heb ik jaren geleden gelest. Olaf is iemand die alles rustig aan je uitlegt.Stapje voo stapje legt hij t autorijden aan je uit.
Hij is zeer deskundig, weet goed waar hij over praat. Zijn auto is altijd tip top in orde.
Leuke bijkomstigheid is zijn humor. T was altijd erg gezellg tijdens de rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Mevrouw uit Ridderkerk

01-06-2013
10

Ervaring: Olaf is een goede rij instucteur ik had last van faalangst met de rijexamens en hij heeft mij er goed door heen geholpen
Hij houd ook van een grapje
Het is echt een aanrader als je een goede Rijschool zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Ridderkerk

01-06-2013
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Brielle

31-05-2013
10

Ervaring: Fijne en duidelijke lessen, het maakt niet uit hoelang je er over doet olaf neemt er altijd de tijd voor om je iets uit te leggen. absoluut een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2013
10
Ja, ik beveel dit aan

Lindy uit Rockanje

30-05-2013
9,3

Ervaring: Zeer prettige autorijschool! Goede instructeur, veel ervaring en erg rustig. Prettig om bij te leren, geeft goede informatie en uitleg en is tussen de leermomenten door ook erg gezellig! Heel fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Capelle aan den Ijssel

30-05-2013
9,0
Ja, ik beveel dit aan