Beoordelingen Autorijschool Olaf van Kalken

9,2
170 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
161 t/m 170 van 170 beoordelingen

Angélica uit Hellevoetsluis

30-05-2013
8,7

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Olaf van kalken geeft goede instructies. Ik heb veel geleerd en dat iemand jein vertrouwen neemt geeft een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Spijkenisse

30-05-2013
9,3
Ja, ik beveel dit aan

joyce uit spijkenisse

30-05-2013
10

Ervaring: ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, dankzij de deskundigheid en fijne lessen van Olaf


Ja, ik beveel dit aan

Lucinda uit Spijkenisse

30-05-2013
9,0

Ervaring: Prima rijschool. Instructeur Olaf stelt je altijd op je gemak, legt goed uit en is oprecht geinteresseerd. Op een hele fijne manier in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Baarlen

30-05-2013
9,7

Ervaring: prima, goede instructeur, wordt nooit boos! bracht me zelfs naar Breda vanuit Rotterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Hellevoetsluis

28-05-2013
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Renata uit Hellevoetsluis

22-05-2013
10

Ervaring: mijn ervaring met Olaf autorijschool is vooral de rust die er van uit gaat.
Omdat ik erg bang was (door eerdere ervaring)en niet meer durfde ben ik op aanraden van andere hier gaan rijden.
Het is voor mij zelfs een stukje therapie om de angst los te laten.
Ik durf nu te zeggen dat ik door ga.
Het is een betrouwbare en goede autorijschool, waar ik mezelf kan zijn en waar ik mag zeggen wat ik voel.
Ook met ingrijpen gaat het heel relext zonder oordeel, en mag ik fouten maken.
Ik mag het op mijn tempo doen maar er wordt wel stukje bij beetje bijgerekt om weer verder te komen.
Heel veel inzicht in de mens en zijn problematiek waardoor de juiste snaren worden geraakt.
kortom heerlijk om hier les te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Guy

22-05-2013
8,0

Ervaring: Prettig


Ja, ik beveel dit aan

P.J.Th. uit 3417 RK Montfoort

21-05-2013
8,7

Ervaring: Zeer prettige ervaringen met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-05-2013
8,3
Ja, ik beveel dit aan