Beoordelingen Autorijschool Peter de Kort

9,5
47 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Lisa uit sprang-capelle

14-11-2017
10

Ervaring: Peter is een hele gezellige rijinstructeur die goed is in zijn werk. De lessen zijn nooit saai, hij legt heel duidelijk uit.
Ik zou iedereen aanraden om bij hem te gaan lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit DRUNEN

20-10-2017
10

Ervaring: rijbewijs van mijn zoon die hier voor de eerste keer slaagde door de geduldige en deskundige begeleiding van Peter.


Ja, ik beveel dit aan

Andrej

28-09-2017
8,3

Ervaring: Een fijne en ook gezellige rijinstructeur. Legt fijn dingen uit. Ook een hele fijne auto om in te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Jerre uit Vlijmen

15-09-2017
10

Ervaring: Super rijlessen gehad. Peter nam rustig de tijd voor mij tijdens het lessen en legde alles goed en duidelijk uit


Ja, ik beveel dit aan

Mickey uit Rosmalen

08-06-2017
9,0

Ervaring: Super rijschool veel geleerd kan goed met hem hem praten en leert veel in 1 uur


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Breda

12-05-2017
10

Ervaring: Peter is een hele leuke instructeur. Lessen waren echt leerzaam , leuk en gezellig! Peter legt ook kort en duidelijk uit, wat voor mijn beleving heel fijn is. Kort gezegd : Een dikke 10 !


Ja, ik beveel dit aan

Colinda uit Breda

12-05-2017
10

Ervaring: Fijne goede rijschool!! Neemt de tijd voor de leerling!! En is ook gezellig! Top!! 🖒🖒🖒🖒


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit VLIJMEN

08-05-2017
10

Ervaring: Super ervaring met deze rijschool. Peter zag heel goed in waar het probleem bij mij lag en kon hier goed aan werken met mij.
Naast alle serieuze dingen was het ook vreselijk gezellig en ontspannen. Ik zou Peter de Kort aan iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Den Bosch

31-03-2017
10

Ervaring: Gewoon geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Drunen

23-03-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan