Beoordelingen Autorijschool Peter de Kort

9,5
52 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Quinty uit Vlijmen

23-02-2018
9,3

Ervaring: zeer positief, Heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Kayleigh uit Vlijmen

16-01-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Carmel uit Sprang capelle

07-01-2018
10

Ervaring: Super fijne rijschool onze zoon is de eerste keer geslaagd.dankzij de deskundigheid van peter de kort. Ook vonden wij als ouders het fijn dat peter ons persoonlijk op de hoogte hield over de vooruitgang. Onze zoon heeft met veel plezier gelesd bij peter. Zeker een aanrader om u zoon of dochter hey rijbewijs te laten halen .eerlijk deskundig en zeker ook gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Wijk en aalburg

21-12-2017
10

Ervaring: Ik heb nu een aardig tijdje lessen gevolgt bij peter en heb het erg naar mijn zin gehad. Er word een goede combinatie gemaakt tussen gezelligheid en leerzaamheid. Het is een leuke rijschool waar je op een veilige en leuke manier leert rijden en ik raadt deze rijschool zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-12-2017
9,0

Ervaring: Goede rijschool een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit sprang-capelle

14-11-2017
10

Ervaring: Peter is een hele gezellige rijinstructeur die goed is in zijn werk. De lessen zijn nooit saai, hij legt heel duidelijk uit.
Ik zou iedereen aanraden om bij hem te gaan lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit DRUNEN

20-10-2017
10

Ervaring: rijbewijs van mijn zoon die hier voor de eerste keer slaagde door de geduldige en deskundige begeleiding van Peter.


Ja, ik beveel dit aan

Andrej

28-09-2017
8,3

Ervaring: Een fijne en ook gezellige rijinstructeur. Legt fijn dingen uit. Ook een hele fijne auto om in te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Jerre uit Vlijmen

15-09-2017
10

Ervaring: Super rijlessen gehad. Peter nam rustig de tijd voor mij tijdens het lessen en legde alles goed en duidelijk uit


Ja, ik beveel dit aan

Mickey uit Rosmalen

08-06-2017
9,0

Ervaring: Super rijschool veel geleerd kan goed met hem hem praten en leert veel in 1 uur


Ja, ik beveel dit aan