Beoordelingen Autorijschool Peter de Kort

9,5
38 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Michelle uit Drunen

23-03-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Vlijmen

26-01-2017
9,0

Ervaring: Peter heeft een hele rustige een aanmoedigende houding en door zijn ervaring en deskundigheid heeft hij mij met opbouwende kritiek goed geholpen. Ik heb een goede tijd gehad tijdens het lessen met veel grapjes maar ook serieuze momenten. Door het vertrouwen in mij, heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Vlijmen

16-01-2017
n.v.t.

Ervaring: Ik heb sinds december mijn rijbewijs gehaald bij Peter de kort. Peter is een fijne vent,hij legt alles precies uit en hij neemt de tijd voor je en hij heeft zeker humor heel belangrijk zodat je jezelf kunt zijn dat geeft vertrouwen tijdens het rijden.
Ik raad ook iedereen Peter de kort aan!


Ja, ik beveel dit aan

guido uit vlijmen

14-07-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-05-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Aniek uit Vlijmen

12-04-2016
10

Ervaring: Peter is een goede rij instructeur, legt alles goed en duidelijk uit, de lessen zijn uiteraard erg leerzaam en ook nog eens super gezellig! Ik ben ook gelijk de eerste keer gelaagd voor mijn rijbewijs! Ik zou zeker kiezen voor deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Tiemen uit 'S-HERTOGENBOSCH

24-03-2016
9,3

Ervaring: Ik heb nu al een tijdje mijn rijbewijs en heb gemerkt hoe Peter mij , rustig heeft leren autorijden met veel aandacht aan veiligheid en het kijkgedrag. Peter zorgt heel goed dat alles in orde is. Als het al niet zijn auto is dan zijn het de papieren wel. En hij zit je ook achter de broek als het niet zo is ;).
Ik heb persoonlijk een heel fijn gevoel gehad met Peter. Ook al gaat het fout, dan legt hij het op een rustige manier uit hoe het wel moet. En de gesprekken zijn altijd gezellig in de auto (ook belangrijk ).

Groet, Tiemen


Ja, ik beveel dit aan

Zoƫ uit den bosch

26-01-2016
9,0

Ervaring: ik heb een goede ervaring met deze rijschool. je leert niet alleen veel in de lessen maar ook worden er grapjes gemaakt. dit maakt het rijden extra leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Drunen

29-12-2015
10

Ervaring: Ik heb een twintig urenpakket genomen en ben hiermee geslaagd!!
Hij geeft je de tijd en het vertrouwen om jezelf in het verkeer te mengen. Hij geeft goede argumenten en legt goed uit als er iets fout gaat of wanneer je iets niet goed doet!!

Ik heb het zelf ervaren als een hele goede leerschool en ben supertevreden over de goede ondersteuning en begeleiding!!!!

Met andere woorden: Een rijschool om vertrouwen in te hebben!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Empel

24-12-2015
10

Ervaring: Hiervoor had ik les bij een andere rijschool, daar had ik na te veel lessen onenigheid mee. Bij Peter de Kort heb ik in 8 lessen meer geleerd dan in de 50 bij die andere. Peter kan goed uitleggen en heeft het ook door als je iets niet snapt. Hij stopt pas met uitleggen als je het snapt. Hij maakt gebruik van een tablet, met daarop een handige app voor situatiebesprekingen.
Je leert niet alleen veel in de lessen, maar het is ook nog leuk! Je kan gesprekken voeren met leerlingen die je naar huis brengt na hun rijles en Peter heeft een goed gevoel voor humor en is daarbuiten ook nog eens intelligent. Voor mij was dit zeker een leuke en leerzame ervaring, ik ben vandaag geslaagd. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.
Peter, bedankt voor de leuke tijd die ik hier heb gehad.

Sjoerd


Ja, ik beveel dit aan