Beoordelingen Autorijschool Peter de Kort

9,5
44 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Jerre uit Vlijmen

15-09-2017
10

Ervaring: Super rijlessen gehad. Peter nam rustig de tijd voor mij tijdens het lessen en legde alles goed en duidelijk uit


Ja, ik beveel dit aan

Mickey uit Rosmalen

08-06-2017
9,0

Ervaring: Super rijschool veel geleerd kan goed met hem hem praten en leert veel in 1 uur


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Breda

12-05-2017
10

Ervaring: Peter is een hele leuke instructeur. Lessen waren echt leerzaam , leuk en gezellig! Peter legt ook kort en duidelijk uit, wat voor mijn beleving heel fijn is. Kort gezegd : Een dikke 10 !


Ja, ik beveel dit aan

Colinda uit Breda

12-05-2017
10

Ervaring: Fijne goede rijschool!! Neemt de tijd voor de leerling!! En is ook gezellig! Top!! 🖒🖒🖒🖒


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit VLIJMEN

08-05-2017
10

Ervaring: Super ervaring met deze rijschool. Peter zag heel goed in waar het probleem bij mij lag en kon hier goed aan werken met mij.
Naast alle serieuze dingen was het ook vreselijk gezellig en ontspannen. Ik zou Peter de Kort aan iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Den Bosch

31-03-2017
10

Ervaring: Gewoon geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Drunen

23-03-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Vlijmen

26-01-2017
9,0

Ervaring: Peter heeft een hele rustige een aanmoedigende houding en door zijn ervaring en deskundigheid heeft hij mij met opbouwende kritiek goed geholpen. Ik heb een goede tijd gehad tijdens het lessen met veel grapjes maar ook serieuze momenten. Door het vertrouwen in mij, heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Vlijmen

16-01-2017
n.v.t.

Ervaring: Ik heb sinds december mijn rijbewijs gehaald bij Peter de kort. Peter is een fijne vent,hij legt alles precies uit en hij neemt de tijd voor je en hij heeft zeker humor heel belangrijk zodat je jezelf kunt zijn dat geeft vertrouwen tijdens het rijden.
Ik raad ook iedereen Peter de kort aan!


Ja, ik beveel dit aan

guido uit vlijmen

14-07-2016
10
Ja, ik beveel dit aan