Beoordelingen Autorijschool ProfiPlus

9,2
45 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Bas uit Tuk

20-03-2017
10

Ervaring: Hartstikke goede rijschool, rust in de auto en prima prijs/kwaliteit verhouding. Maar bovenal hartstikke gezellig.

Bas Zwolle


Ja, ik beveel dit aan

Alicia uit Wolvega

07-03-2017
8,7

Ervaring: Zeer goed! Leuke lessen waarin je op de juiste manier wordt begeleid op je weg naar net rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Blokzijl

23-01-2017
10

Ervaring: Hele goede rijschool als je goed wilt leren rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Steenwijk

20-01-2017
10

Ervaring: Top rij instructeur/rijschool! Heel veel rust in de auto tijdens het lessen. Er is veel ruimte voor vragen en Jan heeft veel geduld. Ik heb add dus concentratie op de weg houden en alle dingen leren waren best lastig. Ik heb lang gelest maar ben in 1 keer geslaagd. Hiervoor heb ik wel hard moeten werken natuurlijk maar Jan heeft hiervoor veel de ruimte en geduld voor gehad/gegeven. Daar ben ik hem erg dankbaar voor. Al met al een fijne rijschool/rij instructeur die veel rust bied en geduld met je heeft!


Ja, ik beveel dit aan

Nicholas uit Ede

16-12-2016
8,7

Ervaring: Prima instructeur, gezellig en ook een goede rijlessen gehad! 1x geslaagd, 100 punten!


Ja, ik beveel dit aan

Gerjan uit Steenwijk

24-11-2016
8,3

Ervaring: Leuke rijlessen en goede uitleg en prettige band met de Rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Wilhelminaoord

17-11-2016
9,7

Ervaring: In 1 keer geslaagd bij deze unieke rijschool! Fijne begeleiding en ook zeker een leuke rij instructeur! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Oldemarkt

14-11-2016
10

Ervaring: Erg fijne tijd gehad, Jan denkt goed met je mee, en is altijd eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Steenwijk

10-11-2016
10

Ervaring: In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankzij de prettige en rustige houding van Jan voelde ik mij op mijn gemak tijdens het auto rijden. Profiplus is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kisla uit Augustinusga

14-10-2016
10

Ervaring: Goede hulp' weet waar die het over heeft met de lessen en uitleg is der echt voor de persoon en wil alles doen om te helpen Super bedankt voor al u hulp zonder u had ik het nooit zo snel kunnen hebben!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan