Beoordelingen Autorijschool ProfiPlus

9,1
87 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Noah uit Steenwijkerwold

17-05-2019
8,7

Ervaring: Goede omgang, duidelijke regeling/Planning. Weet waar je aan toe bent. Goede en ervaren rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Meppel

16-05-2019
9,0

Ervaring: Super fijne leer wijze! En goed contact met de docent


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Steenwijk

10-05-2019
9,0

Ervaring: Ik heb enorm genoten van de gezellige lessen met Jan! Ik keek erg uit naar het moment van de rijlessen en stapte altijd met een rustig en kalm gevoel in de auto. Leuke tijd gehad en in 1x geslaagd ! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Wolvega

27-03-2019
8,3

Ervaring: Jan Van Veen is een hele goede en rustige instructeur en hij probeert je het altijd goed en duidelijk uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Steenwijk

25-03-2019
8,3

Ervaring: Rustige en duidelijke uitleg. Leuke lessen.
Mooie auto


Ja, ik beveel dit aan

Yasmina uit Noordwolde

11-02-2019
9,0

Ervaring: Deze instructeur heeft veel geduld en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Ik heb een op een leuke en goede manier mijn rijbewijs gehaald. Een top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Meppel

06-12-2018
9,3

Ervaring: Een leuke en plezierige ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Ana uit Steenwijk

29-11-2018
10

Ervaring: Geduldig, respectvol en makkelijk in omgang


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Steenwijk

18-10-2018
10

Ervaring: Rust in de auto
Aandacht voor de leerling
Super lessen gehad


Ja, ik beveel dit aan

Johan

21-09-2018
8,3

Ervaring: Prettige lesdag (aanhanger), rustige begeleiding, ontspannen sfeer, zeer deskundig. Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan