Beoordelingen Autorijschool ProfiPlus

9,0
66 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

Anouk uit Giethoorn

12-02-2018
9,0

Ervaring: Goede instructie, gezellige ritten, je krijgt vertrouwen dat je echt kan rijden


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Steenwijkerwold

02-02-2018
8,3

Ervaring: Ik heb bij deze rijschool een leuke nuttige tijd gehad en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, alleen komt hij af en toe te laat.


Ja, ik beveel dit aan

Stepham uit Wolvega

19-01-2018
10

Ervaring: Jan is een instructeur die goed de tijd neemt om te kijken waar de knelpunten zitten en lost deze vriendelijk en geduldig op, dit is ontzettend fijn en resulteert in succes! Jan bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Steenwijk

08-01-2018
9,7

Ervaring: Geweldige lessen, streng maar rechtvaardig. Ben niet de makkelijkste geweest maar ik ben erg blij met mijn rijbewijs in 1 keer gehaald te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Hessel uit Nieuwleusen

15-12-2017
7,7

Ervaring: Prima rijschool. Veel aandacht voor de cursist.
Goeie sfeer in de auto. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Hessel uit Nieuwleusen

15-12-2017
7,7

Ervaring: Prima rijschool. Veel aandacht voor de cursist.
Goeie sfeer in de auto. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Okan uit Steenwijk

10-11-2017
8,0

Ervaring: In één keer geslaagd, top instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Eesveen

19-10-2017
8,3

Ervaring: Ik heb automaat gereden met veel plezier. Hierbij heb ik mijn rijinstructeur als een rustige, geduldige leraar ervaren. De lessen zijn goed opgebouwd. Afspraken worden nagekomen. De communicatie is prima. Er is veel rust in de auto aanwezig. Samen gewerkt naar een succesvol proefexamen en vervolgens een geslaagd rijexamen! Aanrader voor iedereen die moeite heeft met schakelen of angst voor rijden. Fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan

Milan uit Steenwijkerwold

29-09-2017
9,0

Ervaring: Goede rijschool! Veel rust in de auto.
Alles wordt duidelijk uitgelegd.





Ja, ik beveel dit aan

Merijn uit Meppel

29-09-2017
10

Ervaring: Hele fijne lessen, Jan was altijd geduldig maar liet je wel merken wanneer iets niet goed ging. Dat vind ik zelf heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan