Beoordelingen Autorijschool ProfiPlus

9,1
51 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Ryan gerrit uit Zaandijk

14-07-2017
8,7

Ervaring: Goed, Jan is de rust zelf en dat brengt hij over op de leerlingen. Erg prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Diaz uit Eesveen

06-07-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is erg goed. Ik vond het spannend om voor het eerst in de auto te stappen en deel te nemen aan het verkeer, maar Jan stelde mij op m'n gemak door een ontspannen sfeer in de auto te creeƫren. Dit is geen enkele les anders geweest, wat heeft geleid tot fijne rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Lise

26-06-2017
9,0

Ervaring: top!, 2 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald !


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Steenwijkerwold

21-04-2017
9,7

Ervaring: Super leuke en leerzame lessen! Veel rust in de auto tijdens het lessen,wat ik zelf erg prettig vind. Uiteindelijk in een keer mijn examen gehaald!




Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Steenwijkerwold

13-04-2017
7,3

Ervaring: Leuk, gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Steenwijk

31-03-2017
9,0

Ervaring: goede service en hele leuke en leerzame lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Tuk

20-03-2017
10

Ervaring: Hartstikke goede rijschool, rust in de auto en prima prijs/kwaliteit verhouding. Maar bovenal hartstikke gezellig.

Bas Zwolle


Ja, ik beveel dit aan

Alicia uit Wolvega

07-03-2017
8,7

Ervaring: Zeer goed! Leuke lessen waarin je op de juiste manier wordt begeleid op je weg naar net rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Blokzijl

23-01-2017
10

Ervaring: Hele goede rijschool als je goed wilt leren rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Steenwijk

20-01-2017
10

Ervaring: Top rij instructeur/rijschool! Heel veel rust in de auto tijdens het lessen. Er is veel ruimte voor vragen en Jan heeft veel geduld. Ik heb add dus concentratie op de weg houden en alle dingen leren waren best lastig. Ik heb lang gelest maar ben in 1 keer geslaagd. Hiervoor heb ik wel hard moeten werken natuurlijk maar Jan heeft hiervoor veel de ruimte en geduld voor gehad/gegeven. Daar ben ik hem erg dankbaar voor. Al met al een fijne rijschool/rij instructeur die veel rust bied en geduld met je heeft!


Ja, ik beveel dit aan