Beoordelingen Autorijschool Remco van Soelen

9,0
216 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 216 beoordelingen

Meindert uit Tricht

17-01-2019
9,3

Ervaring: Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Tricht

14-01-2019
9,7

Ervaring: Hele goede rijschool! Remco bracht alle kennis en vaardigheden heel duidelijk en goed over. Daarnaast is het ook nog heel gezellig in de auto! Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer

27-12-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Herwijnen

05-12-2018
10

Ervaring: Ik heb een super leuke tijd gehad met Addy, hij heeft alles super goed uitgelegd en de tijd genomen!
Super tevreden en een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Tricht

03-12-2018
9,0

Ervaring: Gezellig maar toch erg professioneel. Altijd op tijd, nooit onduidelijkheden geweest. Alles goed uitgelegd. Helemaal goed!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Geldermalsen

30-11-2018
10

Ervaring: Gezellige en leerzame tijd gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Elin uit Deil

27-11-2018
9,0

Ervaring: Ik ben zeer tevreden met rijschool Remco van Soelen. Erg geduldig en duidelijke uitleg.
Dankjewel Remco!


Ja, ik beveel dit aan

Saman uit Ghorinchem

25-11-2018
10

Ervaring: Je krijgt goede begeleiding die je nodig hebt


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Rhenoy

19-11-2018
9,3

Ervaring: Top rijschool! Heb hier erg veel geleerd en had geweldige begeleiding! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit Deil

02-11-2018
7,0

Ervaring: Gaat goed met je om als je meerdere keren gezakt bent, flexibel. Lessen zijn duidelijk en bruikzaam.


Ja, ik beveel dit aan