Beoordelingen Autorijschool Remco van Soelen

9,0
236 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 236 beoordelingen

Max uit Deil

08-05-2019
10

Ervaring: Goede en aardige rij-instructeur. Altijd duidelijk, netjes op tijd, goede communicatie en betrouwbaar. Iemand die met je meedenkt. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jurre uit Deil

06-05-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Geldermalsen

29-04-2019
10

Ervaring: Hele prettige rijlessen met goede uitleg en een fijne manier van lesgeven. Super goede instructies en erg spontaan. 100 % een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Meteren

25-04-2019
9,7

Ervaring: Zeer goed, er word gekeken hoever je bent en wat de verbeter punten zijn.
Super!


Ja, ik beveel dit aan

Sjenk uit Buurmalsen

18-04-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Tricht

16-04-2019
8,3

Ervaring: Je krijgt goeie lessen, en je word heel goed voorbereid op alles wat in het examen voor komt.


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Opijnen

09-04-2019
9,3

Ervaring: Super leuke rijschool met hele aardige rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Beesd

08-04-2019
8,3

Ervaring: Heldere en duidelijke uitleg, in 1 keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Enspijk

05-04-2019
8,7

Ervaring: Goede rijschool, leuk gehad in de lessen. Als er iets serieus te bespreken was werd hier ook goed mee om gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2019
8,3

Ervaring: Ik heb bij Remco gereden. Eerst rij ik bij een andere rijschool maar door dat ik 4 x gezakt was bij de anderen rijschool ben ik naar Remco gegaan. Ik ben blij dat is deze stap heb gemaakt. Door goede uitleg en rustige begeleiding en goede feedback kan ik nu zeggen dat ik geslaagd ben 🥳


Ja, ik beveel dit aan