Beoordelingen Autorijschool 'Rijnland' B.V.

8,6
701 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 701 beoordelingen

Anoniem

21-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

marco uit woubrugge

19-03-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Mareck uit Zoetermeer

13-03-2019
9,3

Ervaring: Goede en duidelijke instructies gekregen tijdens de lesdag en in 1x geslaagd! Toppie


Ja, ik beveel dit aan

wendy uit leimuiden

12-03-2019
9,0

Ervaring: heel goed bedrijf en nemen erg de tijd om je alles goed te leren hele leuke tijd in de auto met Michel op dit moment


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Nieuwkoop

11-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens mijn rijlessen. Er werd echt gekeken naar welke aanpak ik nodig had om mijn rijexamen te halen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Reeuwijk

09-03-2019
8,3

Ervaring: Is een goede rijschool
Bijna alles word geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Koudekerk aan den Rijn

06-03-2019
10

Ervaring: Duidelijk in hun afspraken, tijdens de les streng maar rechtvaardig maar ook heel geduldig. Je bent er uiteindelijk om iets te leren met een goed eind resultaat..!!!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Alphen aan den Rijn

05-03-2019
7,7

Ervaring: Eindelijk me rijbewijs gehaald bij Michel Dijkstra. Mocht even duren maar toch goed gekomen dankzij Michel.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hazerswoude dorp

01-03-2019
8,7

Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Dilana uit Alphen a/d Rijn

19-02-2019
10

Ervaring: Een goed bedrijf met lieve, goed ervaren en fijne mensen! Ik raad iedereen aan om te gaan lessen bij Autorijschool Rijnland!


Ja, ik beveel dit aan