Beoordelingen Autorijschool 'Rijnland' B.V.

8,5
531 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 531 beoordelingen

Sergei uit Alphen aan den Rijn

18-08-2017
9,7

Ervaring: Gehaald in 1 keer. wat wil je nog meer?


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Alphen aan den rijn

15-08-2017
7,7

Ervaring: Goed. Gezellige en deskundige instructeur. (Michel)
Ietwat prijzig maar je wordt zeer goed behandelt en je krijgt in deze absoluut wel waar je voor betaald.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hazerswoude-Dorp

13-08-2017
7,3

Ervaring: 2e zoon die rijles heeft gevolgd bij Rijnland. Beide keren prima verlopen. één punt van kritiek: De factuur voor het examen is te vaag. u moet beter omschrijven waar voor betaald wordt en dat in dit geval het 2x een rijexamen is. Ik heb 2x om een toelichting gevraagd en dan is de uitleg nog niet bevredigend.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Hoofddorp

11-08-2017
7,3

Ervaring: Hartstikke bedankt voor de hulp bij het behalen van mijn rijbewijs. Met name dank aan Cor.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-08-2017
9,0

Ervaring: Bedrijf met vriendelijke werknemers, instructeur veel verstand van zaken en gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Marijn uit Alphen aan den Rijn

02-08-2017
9,0

Ervaring: Alles was heel snel geregeld en ook super geregeld!! Leuke en gezellige dag gehad en een super instructeur! In 1 keer geslaagd, dus top!!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Alphen aan den rijn

02-08-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2017
9,0

Ervaring: Prima instructeur spoedcursus avd is de moeite waaard


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Alphen aan den rijn

27-07-2017
7,7

Ervaring: Gezellige rijinstructeurs!
Ze hebben veel kennis.
Grapje maken kan altijd maar ze hebben alles door wat je doet!

Ik heb een leuke tijd gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Alphen ad rijn

25-07-2017
8,7

Ervaring: Fijne rijschool.met kundig personeel ( Cor in het bijzonder)! Hele leuke lessen gehad met Cor voor de vrachtwagen!


Ja, ik beveel dit aan