Beoordelingen Autorijschool 'Rijnland' B.V.

8,5
587 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 587 beoordelingen

Jennifer uit Nieuwkoop

12-12-2017
8,7

Ervaring: Met heel veel plezier heb ik mijn E achter A rijbewijs behaald onder begeleiding van de rijschool. De intake en ééndagcursus was erg leerzaam en gezellig.



Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Nieuwveen

06-12-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Bodie uit Alphen aan den Rijn

05-12-2017
9,7

Ervaring: Heel fijn, Ferry is een rustige en goede instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Alphen aan den rijn

05-12-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2017
5,7

Ervaring: Vanaf november '16 tot september '17 rijlessen gevolgd bij dit bedrijf. Helaas de eerste keer gezakt voor mijn rijbewijs en overgestapt naar een andere rijschool in mijn nieuwe woonomgeving. Mijn huidige instructrice plaatst er grote vraagtekens bij waarom ik af mocht rijden: bijzondere verrichtingen soms maar 1x of nooit gedaan, belangrijke en concrete informatie niet aangeboden gekregen, ... . Dit bevestigde mijn gevoel tijdens de lessen. Ik kreeg het gevoel dat mijn instructeur mijn niveau niet helder had en leervragen werden niet beantwoord. Achteraf gezien blij dat ik nu een nieuwe kans krijg, maar tegelijkertijd kost het halen van mijn rijbewijs wel onnodig veel geld op die manier. Hopelijk is dit niet iets wat andere leerlingen ook overkomt, want gelukkig hoor ik van anderen wel positieve geluiden over Rijnland!


Jelle uit Nieuwkoop

01-12-2017
10

Ervaring: Ik kon in het begin zelf een rijinstructrice kiezen en zelfs de auto! De lessen die ik heb gehad hebben mij echt bewust gemaakt hoe goed het is om te kijken en om op je veiligheid te letten. Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Alphen aan den Rijn

01-12-2017
8,7

Ervaring: Ik had een goede ervaring. Het is vooral fijn dat er veel tijd aan jou besteed waardoor je het best uit jezelf kan halen.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Alphen a/d Rijn

30-11-2017
8,7

Ervaring: Super !


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Hillegom

30-11-2017
10

Ervaring: super ervaring, fijne docenten.

Bedankt Michel en Cor!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Rijnsaterwoude

30-11-2017
10

Ervaring: Helemaal top!
Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van hoe of wat, en allemaal vriendelijke mensen die het beste voor je willen! Bedankt


Ja, ik beveel dit aan