Beoordelingen Autorijschool Rob Geels

8,6
140 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 140 beoordelingen

Anoniem

01-02-2018
1,0

Ervaring: Ik ben opgelicht door Rob Geels, er werd mij een versneld traject beloofd mits ik van te voren alles betaalde en ik mijn theorie zo snel mogelijk haal. Na 9 lessen kon ik niks meer inplannen en zijn ze er mee gestopt. nu mis €1.700+, heb ik geen rijbewijs en heb ik een theorie die nog maar 1 jaar geldig is.


Anoniem

28-01-2018
1,0

Ervaring: Ik wil graag het geld terug wat ik nog tegoed krijg van de lessen die ik nooit gekregen heb.


anoniem uit Hoorn

05-01-2018
1,0

Ervaring: Heel slecht. maar 9 lessen gehad en daarna kon ik geen lessen meer inplannen. heeft me al die tijd aan het lijntje gehouden door verhalen die niet waar zijn te vertellen. Ben nu meer dan 1.700 euro kwijt.


Susan uit Hoorn

05-01-2018
1,0

Ervaring: Heel slecht. In goed vertrouwen van te voren al het lesgeld betaald. Sinds oktober '17 geen lessen meer gehad. Wel geld binnenharken maar geen diensten leveren, kun je nog zo ziek zijn maar regel het dan fatsoenlijk.


Anoniem

10-12-2017
1,0

Ervaring: Slecht. Ben overgestapt naar een andere rijschool en zou nog een groot bedrag terug moeten krijgen. Krijg hier niets over te horen. Krijg het waarschijnlijk nooit meer terug. Ook niet bereikbaar via mail of telefoon.


Nathalie uit Medemblik

29-11-2017
1,0

Ervaring: Heel slecht !! Reageren niet op mail of telefoon.

Hebben nog lessen tegoed maar krijgen geen contact.
Zijn onbereikbaar


Anoniem

28-11-2017
1,0

Stan uit De Weere

06-08-2017
8,7

Ervaring: Goede lessen, actieve instructeurs


Ja, ik beveel dit aan

Sjari uit Onderdijk

24-07-2017
10

Ervaring: Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben dat ik in 2010 bij Rob Geels mijn rijopleiding heb doorlopen.

Na vele intake lessen bij verschillende bedrijven te hebben gehad, vond ik het bij Rob meteen heel fijn. Ontzettend relaxed en vriendelijk werd ik in zijn lesauto ontvangen. Ik stapte met een grote glimlach thuis weer uit.

Ik heb in 20 uurtjes vol fouten, onhandige acties, vloeken en gestuntel (van mijn kant) vooral heel veel gelachen en geleerd. Petra en Rob hebben mij op een hele fijne en ontspannen manier alle fouten laten maken die ik nodig had, ik heb mij nooit bezwaard of stom gevoeld. Dikke pluim naar deze lieve mensen👍🏼

Enne Oja ik heb in 1 keer mijn papiertje gehaald! Waarna wij dat uitbundig op de parkeerplaats samen hebben gevierd:)

Ik heb al meerdere mensen door verwezen naar rob en ook zij hebben (opnieuw) hun rijbewijs met veel plezier gehaald👍🏼

Bedankt Rob en Petra voor de leuke tijd!


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Oostwoud

14-07-2017
7,7

Ervaring: Prima, alleen wel lastig inplannen omdat alles am zo volgeboekt is.


Ja, ik beveel dit aan