Beoordelingen Autorijschool Rob Vreugdenhil

8,6
117 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Twan uit Monster

16-02-2018
10

Ervaring: Prima rijschool, Rob heeft Twan ontzettend geholpen met het halen van zijn theorie.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Poeldijk

05-01-2018
10

Ervaring: Ze zijn niet de goedkoopste en niet de duurste. Je word behandeld met respect en liefde kort om ik vind het een super rijschool!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Hoek van Holland

22-11-2017
10

Ervaring: Ik vond de lessen super fijn, ik voelde me op mijn gemak en leerde veel tijdens de lessen. ook waren de lessen gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Scott uit ‘s-Gravenzande

22-11-2017
7,7

Ervaring: Gezellig en leuk!


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit 's-Gravenzande

04-10-2017
9,0

Ervaring: Prima, goede rijlessen met kundige instructeurs.
Je wordt uitstekend begeleid en aan je zwakke punten wordt aandacht besteed.
Een van de weinige rijscholen die niet gericht is op het laten slagen van zoveel mogelijk mensen, maar die zich focust op het afleveren van zoveel mogelijk kundige bestuurders die na het halen van het examen wel zelfstandig de weg op kunnen. Enige verbeterpunt zou het inroosteren kunnen zijn, omdat de plaatsen al vol waren heb ik soms tot 12 uur in de nacht gewacht tot het volgende inroostermoment open ging, zodat ik kon inroosteren.


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit S GRAVENZANDE

02-10-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Vivian uit Honselersdijk

29-09-2017
8,3

Ervaring: Dit is een leuke rijschool die rekening met jou persoonlijk houdt, ze kijken naar hoe je bent en waar je aan toe bent. Ook blijven ze innovatief in het verzinnen van manieren om je iets aan te leren en helpen ze je wanneer je moeite hebt met het inplannen van lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit 's-Gravenzande

05-09-2017
10

Ervaring: Ik was op m'n gemak vanaf de eerste les. Rob en Angela leren goed rijden en maken er tegelijk een gezellige rit van. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Poeldijk

01-07-2017
8,0

Ervaring: Een goede rijschool met persoonlijk contact.


Ja, ik beveel dit aan