Beoordelingen Autorijschool Rob Vreugdenhil

8,6
105 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

Martijn uit Honselersdijk

28-04-2017
9,0

Ervaring: Dit bedrijf werkt met een vaste, goede structuur en bespreekt mogelijkheden op alle gebieden en beantwoordt vragen wanneer nodig.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit 's-Gravenzande

26-04-2017
8,3

Ervaring: Is mij heel goed bevallen!


Ja, ik beveel dit aan

Celine uit Monster

26-04-2017
10

Ervaring: Super bedrijf leuke en leerzame lessen ik raad het iedereen aan


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Naaldwijk

13-04-2017
8,3

Ervaring: De lessen zijn duidelijk en zorgen dat je goed voorbereid het examen in gaat. Ook makkelijk lessen inplannen via de rijlesplanner.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Monster

31-03-2017
10

Ervaring: Geweldige rijschool. Deskundige lessen, veel geduld met leerlingen die wat meer moeite hebben. Er wordt goed nagedacht over hoe de leerling het beste kan worden begeleidt naar het examen. Onze tweede dochter gaat ook zeker bij deze rijschool lessen. Kortom, een aanrader!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Monster

31-03-2017
7,0

Ervaring: Leuke en gezellige lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Poeldijk

26-03-2017
8,7

Ervaring: ik ben goed geholpen en goed begeleid in het leren van het autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Den Haag

17-03-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Poeldijk

28-02-2017
7,7

Ervaring: Fijne ervaringen, veel deskundigheid en er wordt altijd gezocht naar oplossingen bij problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Camilla uit Honselersdijk

28-02-2017
7,7

Ervaring: Zeer vriendelijk, verstand van zaken, gezellig, voelt vertrouwd in de auto en fijne ondersteuning. Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan