Beoordelingen Autorijschool Rocro

10
9 beoordelingen
  • Service 10
  • Deskundigheid 10
  • Prijs/kwaliteit 10
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Jelle

14-03-2017
10

Ervaring: Bedankt Rob, ik ben super blij met m'n rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Vlaardingen

13-08-2015
10

Ervaring: Het duurde even voordat ik het autorijden doorhad, maar Rob bleef altijd zeer vriendelijk en rustig. Verder zeer kundig en precies, wat veel vertrouwen geeft op het moment dat je met je rijbewijs op zak zelf in de auto stapt. Het was fijn dat de lesdag en tijd niet uitmaakte en ook ophalen/ afzetten kon overal. Een vriendelijke instructeur waar je goed mee kan lachen.
Rob bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit Nieuw-Beijerland

14-07-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Vlaardingen

17-06-2015
10

Ervaring: Super begeleiding en in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Schiedam

08-02-2015
10

Ervaring: De 1x geslaagd voor mijn Praktijkexamen door mijn geduldige en kundige instructeur Rob Grootjes van Autorijschool ROCRO. Ik beveel de rijschool dan ook van harte aan. Zoek niet verder maar ga voor professionaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Vlaardingen

14-05-2014
10

Ervaring: Heel erg naar m'n zin gehad bij Rocro. Super aardige, kundige en geduldige instructeur. Kon hem zelfs tussendoor bellen als ik een vraag had over het theoriegedeelte. Korte tijd gelest en de 1e x geslaagd voor m'n praktijkexamen. Denk met een goed gevoel terug en beveel de Rijschool ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Vlaardingen

28-01-2014
10

Ervaring: Ik beveel ROCRO van harte aan, Super Rijschool !


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Vlaardingen

05-01-2014
10

Ervaring: Heel erg naar naar m'n zin gehad bij Autorijschool Rocro en super instructeur Rob Grootjes. Had al enkele andere rijscholen achter de rug waarbij het maar niet wilde lukken c.q. klikken, m'n zelfvertrouwen was dan ook tot het nulpunt gedaald. Maar zo ervaren, geduldig en professioneel als Rob mij tegemoet trad had ik niet eerder ervaren, hij wist hij mij in korte tijd naar m'n Praktijkexamen te loodsen, waar ik voor de 1e x slaagde. Rob, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Annabel uit Vlaardingen

20-05-2013
10

Ervaring: Super aardige rijinstructeur die je helemaal op je gemak stelt.
Keek altijd uit naar de wekelijkse rijles. EN in 35 lessen voor de 1e geslaagd voor m'n rijexamen. Rob hartstikke bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan