Beoordelingen Autorijschool Ron Ouwens

9,0
8 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Anoniem

11-03-2017
7,5
Ja, ik beveel dit aan

Ramona uit Ulvenhout

08-03-2017
8,3

Ervaring: De reden dat ik zo 'laat' begon met lessen was omdat ik altijd bang was voor auto rijden. Dankzij Ron zijn duidelijkheid en vriendelijke manier van rijles geven is dat als sneeuw voor de zon verdwenen!


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Breda

20-02-2017
9,0

Ervaring: Goede hulp met rijlessen, geeft duidelijke en handige tips. Zeer tevreden. Bedankt voor de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Merte uit Breda

16-02-2017
8,7

Ervaring: Goede ervaring! Ron is geduldig en zal nooit kwaad worden. Gezellig kletsen in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Breda

15-02-2017
10

Ervaring: Mijn ervaring is erg goed! Ron geeft je vertrouwen en plezier in het rijden ongeacht je leertempo!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Raamsdonksveer

15-02-2017
10

Ervaring: Fijne rijschool. Zeer zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Breda

14-02-2017
8,7

Ervaring: Ron Ouwens is een zeer prettig persoon in de omgang. Hij stelt je op je gemak en verteld altijd dat je van fouten alleen maar kan leren. De prijs is goed en je merkt dat Ron met plezier iets wilt overbrengen, top!


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Breda

10-02-2017
9,0

Ervaring: Ron is een heel prettige rustige instructeur die mij na vele jaren rijangst eindelijk het vertrouwen geeft dat ik het ├ęcht wel kan. Wat ik ook fijn vind is dat hij me mijn eigen rijstijl laat ontwikkelen. Hij zeurt niet om hele kleine dingen. Als iets niet goed is, is het niet goed, maar zoals veel instructeurs doen, in de grijze zone van rijstijl ontwikkeling, wel hun mening te pas en te onpas ventileren. Ron doet dit dus niet. Ik heb nog 5 extra lessen bijgeboekt!


Ja, ik beveel dit aan