Beoordelingen Autorijschool Ron Ouwens

9,3
15 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Abel uit Breda

25-04-2019
10

Ervaring: Geweldige rijschool! Ron is een aardige, rustige en eerlijke rijinstructeur. Hij geeft heldere en duidelijke uitleg/feedback over bepaalde verkeerssituaties. In één keer geslaagd voor m´n rijbewijs dus heb geen enkel moment spijt van mijn keuze voor deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Breda

18-04-2019
10

Ervaring: Heel fijne rijlessen gehad. Ron blijft altijd rustig en bereid je goed voor op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Molenschot

18-03-2019
9,3

Ervaring: Het is een super fijne rijschool. Veel geleerd, niet alleen voor mijn rijexamen, maar ook zodat ik nu zelf veilig en zelfverzekerd de weg op ga! Ron geeft leuke en persoonlijke lessen en er was altijd een goede sfeer in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Rijen

22-01-2019
9,0

Ervaring: Ron durft in leerlingen te investeren; op een hele relaxte benadering zegt hij waar het op staat. Dit is een hele fijne manier van les krijgen. Zeker mede dankzij Ron de 1e keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Breda

17-01-2019
9,7

Ervaring: Goede lessen en een hele fijne sfeer. Ron blijft altijd rustig er wordt nooit boos wanneer een fout wordt gemaakt. Rijlessen zijn goed gestructureerd en uitleg is duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Dongen

25-09-2017
9,7

Ervaring: Ron kwam als inval bij een andere rijschool. Wij waren zeer tevreden met de andere rij instructeur die door omstandigheden even zijn werk neer moest leggen en daardoor kregen wij Ron. Spannend dus maar het was een groot succes, goede begeleiding en contact een echte aanrader!!Onze oudste zoon met adhd heeft onder de rustige vriendelijke begeleiding van Ron zijn rijbewijs behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Breda

29-06-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
7,5
Ja, ik beveel dit aan

Ramona uit Ulvenhout

08-03-2017
8,3

Ervaring: De reden dat ik zo 'laat' begon met lessen was omdat ik altijd bang was voor auto rijden. Dankzij Ron zijn duidelijkheid en vriendelijke manier van rijles geven is dat als sneeuw voor de zon verdwenen!


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Breda

20-02-2017
9,0

Ervaring: Goede hulp met rijlessen, geeft duidelijke en handige tips. Zeer tevreden. Bedankt voor de lessen!


Ja, ik beveel dit aan