Beoordelingen Autorijschool Ron Ouwens

9,2
11 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Dirk uit Breda

17-01-2019
9,7

Ervaring: Goede lessen en een hele fijne sfeer. Ron blijft altijd rustig er wordt nooit boos wanneer een fout wordt gemaakt. Rijlessen zijn goed gestructureerd en uitleg is duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Dongen

25-09-2017
9,7

Ervaring: Ron kwam als inval bij een andere rijschool. Wij waren zeer tevreden met de andere rij instructeur die door omstandigheden even zijn werk neer moest leggen en daardoor kregen wij Ron. Spannend dus maar het was een groot succes, goede begeleiding en contact een echte aanrader!!Onze oudste zoon met adhd heeft onder de rustige vriendelijke begeleiding van Ron zijn rijbewijs behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Breda

29-06-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
7,5
Ja, ik beveel dit aan

Ramona uit Ulvenhout

08-03-2017
8,3

Ervaring: De reden dat ik zo 'laat' begon met lessen was omdat ik altijd bang was voor auto rijden. Dankzij Ron zijn duidelijkheid en vriendelijke manier van rijles geven is dat als sneeuw voor de zon verdwenen!


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Breda

20-02-2017
9,0

Ervaring: Goede hulp met rijlessen, geeft duidelijke en handige tips. Zeer tevreden. Bedankt voor de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Merte uit Breda

16-02-2017
8,7

Ervaring: Goede ervaring! Ron is geduldig en zal nooit kwaad worden. Gezellig kletsen in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Breda

15-02-2017
10

Ervaring: Mijn ervaring is erg goed! Ron geeft je vertrouwen en plezier in het rijden ongeacht je leertempo!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Raamsdonksveer

15-02-2017
10

Ervaring: Fijne rijschool. Zeer zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Breda

14-02-2017
8,7

Ervaring: Ron Ouwens is een zeer prettig persoon in de omgang. Hij stelt je op je gemak en verteld altijd dat je van fouten alleen maar kan leren. De prijs is goed en je merkt dat Ron met plezier iets wilt overbrengen, top!


Ja, ik beveel dit aan