Beoordelingen Autorijschool Roza Rietveld

8,5
37 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
21 t/m 30 van 37 beoordelingen

Joost uit Maassluis

05-10-2016
9,3

Ervaring: Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd bij Roza Rietveld. Ze is serieus in het begeleiden en herhalen van lessen. Eerlijk in haar advies, maar ook zeker erg gezellig. Serieus maar toch ontspannen. Een echte aanrader! Roza, hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Rotterdam

19-06-2016
8,3

Ervaring: Goed!


Ja, ik beveel dit aan

Laurence uit Den Haag

19-02-2016
7,0

Ervaring: Persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Monster

19-02-2016
8,3

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met Roza. Ze geeft goed les en merkt alles op. Als je iets doet wat niet mag blijft ze er op hameren tot het goed gaat. En als het zover is voel je je goed voorbereid.


Ja, ik beveel dit aan

melanie uit s gravenzande

18-02-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Christie uit Monster

18-02-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Monster

26-11-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Monster

05-07-2015
10

Ervaring: Ik vond de lessen die ik heb gekregen erg prettig! Al zou ik nog eens tussen rijscholen moeten kiezen zou ik zeker weer voor Roza gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Monster

19-06-2015
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier gereden bij Rosa!
Rosa heeft goed inzicht in dingen waar meer aandacht aan besteed moet worden, hier heeft zij mij ook erg mee geholpen.
De lessen waren duidelijk en ik vond het ook erg gezellig in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Hoek van Holland

19-04-2015
9,0

Ervaring: Ik vond Roza erg aardig, wat ook wel belangrijk is tijdens je rijlessen. Ze legde alles goed uit, was ook wel streng, maar dit heb je ook wel nodig met bv kijken. Ik vond de rijlessen heel prettig en leerzaam en ik had totaal geen spijt van mn keuze om bij Roza te lessen.


Ja, ik beveel dit aan