Beoordelingen Autorijschool Roza Rietveld

8,5
34 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
21 t/m 30 van 34 beoordelingen

Lars uit Monster

19-02-2016
8,3

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met Roza. Ze geeft goed les en merkt alles op. Als je iets doet wat niet mag blijft ze er op hameren tot het goed gaat. En als het zover is voel je je goed voorbereid.


Ja, ik beveel dit aan

melanie uit s gravenzande

18-02-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Christie uit Monster

18-02-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Monster

26-11-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Monster

05-07-2015
10

Ervaring: Ik vond de lessen die ik heb gekregen erg prettig! Al zou ik nog eens tussen rijscholen moeten kiezen zou ik zeker weer voor Roza gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Monster

19-06-2015
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier gereden bij Rosa!
Rosa heeft goed inzicht in dingen waar meer aandacht aan besteed moet worden, hier heeft zij mij ook erg mee geholpen.
De lessen waren duidelijk en ik vond het ook erg gezellig in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Hoek van Holland

19-04-2015
9,0

Ervaring: Ik vond Roza erg aardig, wat ook wel belangrijk is tijdens je rijlessen. Ze legde alles goed uit, was ook wel streng, maar dit heb je ook wel nodig met bv kijken. Ik vond de rijlessen heel prettig en leerzaam en ik had totaal geen spijt van mn keuze om bij Roza te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Elmasije uit 's-Gravenzande

11-02-2015
7,0

Ervaring: Roza heeft me heel goed geholpen met het behalen van mijn autorijbewijs. Ze heeft alles goed uitgelegd en als ik iets niet snapte legde ze het me nogmaals uit. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Monster

08-02-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Naaldwijk

03-12-2014
8,0

Ervaring: Hele leuke en gezellige rijlessen! Je wordt goed voorbereid op je examen!


Ja, ik beveel dit aan