Beoordelingen Autorijschool Schipper

8,5
80 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Anoniem uit Winschoten

13-04-2017
3,0

Ervaring: Heb geprobeerd hier mijn motorrijbewijs te halen. Maar kwam er al snel achter dat de heer schipper een communicatie probleem heeft. Er wordt zeer slecht uitgelegd.

Er worden zogenaamde pakketten aangeboden die voldoende zouden moeten zijn voor het behalen van je rijbewijs. Had een duurder pakket aangeschaft met extra lessen, dit zou dan ruim voldoende moeten zijn. Mooi niet dus.

Moest medisch gekeurd worden i.v.m een chronische ziekte. Ook hier nalatigheid. Er werd nergens naar gevraagd tijdens het intro gesprek. Hierdoor is de aanvraag voor het examen flink vertraagd. Tevens ging de heer Schipper ook tussendoor nog maar even 4 weken op vakantie, waardoor het nog verder vertraagd werd en ik daardoor zelfs extra lessen moest nemen en kosten moest maken.

Ook op het sociale vlak heeft de heer schipper het moeilijk.

Ben uiteindelijk gezakt voor het examen.

Mijn rijbewijs voor de 2e keer zonder problemen gehaald bij rijschool Schuringa Winschoten. erg prettige samenwerking.


Anoniem uit Winschoten

13-04-2017
3,0

Ervaring: Heb geprobeerd hier mijn motorrijbewijs te halen. Maar kwam er al snel achter dat de heer schipper een communicatie probleem heeft. Er wordt zeer slecht uitgelegd.

Er worden zogenaamde pakketten aangeboden die voldoende zouden moeten zijn voor het behalen van je rijbewijs. Had een duurder pakket aangeschaft met extra lessen, dit zou dan ruim voldoende moeten zijn. Mooi niet dus.

Moest medisch gekeurd worden i.v.m een chronische ziekte. Ook hier nalatigheid. Er werd nergens naar gevraagd tijdens het intro gesprek. Hierdoor is de aanvraag voor het examen flink vertraagd. Tevens ging de heer Schipper ook tussendoor nog maar even 4 weken op vakantie, waardoor het nog verder vertraagd werd en ik daardoor zelfs extra lessen moest nemen en kosten moest maken.

Ook op het sociale vlak heeft de heer schipper het moeilijk.

Ben uiteindelijk gezakt voor het examen.

Mijn rijbewijs voor de 2e keer zonder problemen gehaald bij rijschool Schuringa Winschoten. erg prettige samenwerking.


Sander uit Vlagtwedde

08-04-2017
8,7

Ervaring: leuke en leerzame lessen


Ja, ik beveel dit aan

Marnick uit SELLINGEN

06-04-2017
8,0

Ervaring: Goeie rijschool! In 2 halve dagen geslaagd voor E achter B! Leuke leerzame lessen, en heel vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Alteveer

01-04-2017
7,5
Ja, ik beveel dit aan

Patrivk uit De Kiel

29-03-2017
10

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

B uit Nieuw-Buinen

20-03-2017
3,0

Ervaring: Mijn persoonlijke ervaring met de heer Schipper is slecht. Nabespreking over de lessen gaat apart. "je moet gewoon doen wat ik zeg en dan komt het goed", is een uitspraak van hem. hij heeft soms geen geduld en raakt dan geïrriteerd tijdens oefeningen. Van digitale agenda is geen sprake. Lessen worden door hem ingepland en vaak later weer gewijzigd. Over de logistieke planning naar het AVB-examen communiceerde hij slecht. Na 1,5 uur met eigen auto meegereden te hebben van zijn huis naar examenlocatie, bleek ik in tegenstelling tot de andere kandidaten niet meer te mogen oefenen. Mijn examinator had het door dat de andere waren voorgetrokken en liet mij gelukkig nog 10 minuten op examenterrein oefenen. Vanaf die dag elke week opnieuw aangegeven AVD te willen inplannen. Elke keer kwam hij met een excuus over het slechte weer of dat ik in winschoten nog niet alle plekjes had gehad. Na 20 (pakket)lessen en 1,5 extra te hebben gevolgd heb ik besloten te stoppen bij hem en alleen het examen nog te willen doen. Hij heeft vlak na mijn afmelding de verbinding verbroken. Het AVD heb ik uiteindelijk pas via mijn rechtshulpverlener ingepland gekregen. Ik mocht niet meer bellen van de heer schipper als hij les aan het geven was, ook al kan ik dit niet weten op afstand. De man is communicatief onaangepast. Zal niet gemakkelijk uit zichzelf begroeten evenmin je feliciteren bij het slagen van de examenonderdelen.
Verder kan hij je mogelijk matsen als hij je aardig vindt verteld hij tijdens het bepalen van de hoeveelheid lessen, mocht je er meer nodig zijn. Ik had er meer nodig aangezien het examen niet werd ingepland. Niet omdat ik er nog niet aan toe was bevestigde een concullega waar ik de tussenliggende weken nog 2x1,5 uur gelest heb om te blijven oefenen. In een opmerking deed hij op een vervelende manier suggereren dat hij invloed had op de uitslag van het AVD examen. De examinator en hij zijn samen één als er besloten moest worden of ik zou slagen. Ik begrijp de onderliggende gedachten van zijn uitspraak, maar dit maakt omgang met hem wel onplezierig. Na een handtekening voor het AVD te hebben gegeven, moest de heer Schipper blijven. De examinator zei dat hij en mijn rijschoolhouder nog een hartig woordje met elkaar moesten spreken. Dit ging over de manier van zijn coördineren tijdens mijn examen.
Verkies de lage pakkettarieven niet boven de eigenaardige eigenschappen die ik meegemaakt heb van de heer Schipper is mijn mening:(


Peter

17-03-2017
8,7

Ervaring: Gerhard Schipper is een prima rijinstructeur
Klantvriendelijk
Afspraak = afspraak
Geen flauwekul
Prima motorfiets
Kleding beschikbaar


Ja, ik beveel dit aan

paulina uit stadskanaal

04-03-2017
8,3

Ervaring: goed tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Stadskanaal

02-03-2017
10

Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan