Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,4
290 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 290 beoordelingen

Stefan uit Groningen

09-02-2017
7,3

Ervaring: Alles goed geregeld, nette auto's & fijne sfeer. Dankjewel Sharmila!


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Eelderwolde

08-02-2017
8,0

Ervaring: Goed geregeld, mooie auto's, altijd goede omgang gehad met de instructeur, zeer goede basis gelegd voor rijbewijs en streng waar nodig. zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Groningen

01-02-2017
9,3

Ervaring: Fijne sfeer, grote deskundigheid. goed opgeleid naar het examen. Bedankt Richard!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2017
8,7

Ervaring: Ik wilde graag in korte tijd mijn rijbewijs halen. Nadat ik gebeld had kon ik de week erna al meteen beginnen met mijn eerste rijles. Het was heel fijn dat ik meerdere keren (uren) per week kon lessen. Wilde ik de dag, tijd of het aantal uren rijles veranderen, dan was dat geen probleem. De rijlessen van Sharmila waren leerzaam, heel gezellig en het was prettig dat ze de rust kon bewaren en me vertrouwen gaf. Daardoor heb ik het in korte tijd in één keer kunnen halen. Bedankt Sharmila!


Ja, ik beveel dit aan

Valentine uit Groningen

18-01-2017
9,7

Ervaring: Margreet heeft mij ontzettend goed geholpen met zowel rijlessen als zenuwen voor het examen! Ze heeft het voor elkaar gekregen om mij rustig naar het examen toe te leiden en dit dit resulteerde in slagen. De lessen waren nuttig, leerzaam en ook gezellig. Ik heb met veel plezier bij Spits gereden!


Ja, ik beveel dit aan

Shanon uit Groningen

06-01-2017
9,3

Ervaring: Goede professionele opleiding rijschool . Jeroen is scherp en heeft goede positief opbouwende kritiek. Is altijd scherp en stimuleert me goed . Dankjewel Jeroen ( buurman )


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Groningen

06-01-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Haren

06-01-2017
7,3

Ervaring: Goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Kayla

05-01-2017
9,0

Ervaring: Na inschrijving kon ik na een paar dagen al gelijk mijn proefles hebben. Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld en zo is dat iedere rijles geweest. Elke rijles was het relaxt en werd ik duidelijk geattendeerd op de dingen die anders moesten. Erg veel gehad aan alle lessen en altijd was het gezellig.


Ja, ik beveel dit aan