Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
396 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 396 beoordelingen

Laura uit Groningen

17-02-2018
10

Ervaring: Na eerst bij een andere rijschool lessen gevolgd te hebben, ben ik overgestapt naar Spits nadat ik van een vriendin goede verhalen had gehoord. Bij Leon heb ik niet alleen eindelijk het vertrouwen achter het stuur gekregen, maar ook een erg prettige tijd gehad. Er werd goed meegedacht over mijn situatie en ik kon meerdere keren per week en ook in de weekenden lessen volgen. Uiteindelijk heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik kijk zeker met plezier terug op mijn rijlessen en ik kan Spits bij iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Groningen

12-02-2018
8,0

Ervaring: Johan is een goede en geduldige instructeur. Aan het eind van elke les een duidelijke analyse en uitleg wat er de volgende les op het programma staat. Altijd zeer flexibel met het inplannen van de lessen. En zeker niet onbelangrijk: in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Kinwa uit Groningen

12-02-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Jet

05-02-2018
8,3

Ervaring: Ik heb rijlessen gevolgd bij Sharmilla. Sharmilla is een fijne rustige instructrice. Met dank aan haar rijlessen zit ik nu zelfverzekerder en rustiger achter het stuur en heb ik mijn rijbewijs op zak.


Ja, ik beveel dit aan

Yiping uit Hortensialaan 8, 9713 Km, Groningen

01-02-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Groningen

30-01-2018
9,0

Ervaring: Ik ben heel erg tevreden over mijn ervaring met Spits! Dankzij de deskundigheid en het vertrouwen van mijn instructrice Sharmila ben ik zelfverzekerd gaan rijden. Sharmila is een topper en heeft met humor ervoor gezorgd dat ik gegroeid ben. Fijne lessen gehad bij haar, en uiteindelijk in één keer geslaagd! Bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Groningen

19-01-2018
9,3

Ervaring: Mijn rijinstructeur was Theo Mollema, een ontzettend relaxt persoon die zich goed weet aan te passen aan je persoonlijke leerstijl en tegelijkertijd ook in is voor een leuk gesprek. Totaal niet erg om daar me in de auto te zitten dus!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Groningen

18-01-2018
10

Ervaring: Na een slechte ervaring met een andere rijschool, waar ik 2x zakte voor mijn examen, ben ik overgestapt naar SPITS '92 en dat bleek een hele verstandige keuze. Bij SPITS '92 doen ze geen valse beloftes, ze stomen je gewoon klaar voor je examen en als zij zeggen dat je er klaar voor bent, dan slaag je hoogstwaarschijnlijk ook. Ik had Rene als instructeur, een topgozer die altijd kalm bleef, me vertrouwen gaf, en ook nog een erg gezellige en grappige gesprekspartner was tijdens de lessen. Dankzij zijn lessen lukte het me om in 1 keer (bij SPITS '92 dan ;)) te slagen. Kies dus niet voor een goedkoop pakket of mooie praatjes, maar gewoon voor een kwalitatieve rijschool als SPITS '92!


Ja, ik beveel dit aan

Kyra uit Groningen

11-01-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan