Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
379 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 379 beoordelingen

Floor uit Groningen

28-11-2017
7,7

Ervaring: Ben zeer tevreden met mijn rijlessen bij Spits 92. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Cor. Altijd goede feedback gekregen en een gezellige sfeer tijdens het rijden. Super blij met het resultaat en in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Eleonora uit Groningen

28-11-2017
8,7

Ervaring: Erg goed, top instructeur die mij gaf wat ik nodig had. Rust en zekerheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Zuidhorn

24-11-2017
8,7

Ervaring: Heb de opleiding als zeer prettig ervaren .
Jeroen als instructeur heeft mij zeer prettig begeleid naar het rijbewijs .
Dank voor alles , zeker aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Groningen

20-11-2017
9,0

Ervaring: Goede rijlessen! Instructeur is deskundig en ervaren en heeft er voor gezorgd dat ik nu zelfverzekerd achter het stuur zit.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Groningen

10-11-2017
10

Ervaring: Ik heb een goede opleiding gehad bij Jeroen.
Zijn kennis zoals vaktechnisch en sociale omgangsvorm als zeer prettig ervaren .
Dank voor alles Jeroen


Ja, ik beveel dit aan

Muriël uit Groningen

02-11-2017
8,3

Ervaring: Ik heb rijlessen gehad voor mijn autorijbewijs bij Spits92 en ben in één keer geslaagd!
Door de deskundigheid en het vertrouwen van mijn instructrice Sharmila werd ik goed begeleid én opgeleid onderweg naar het praktijkexamen. Daarnaast waren de lessen ook nog eens heel gezellig.
Wat ik ook fijn vond binnen de rijschool is dat er in overleg van alles mogelijk is. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een les kunnen plannen bij een andere collega binnen de rijschool zodat ik alvast een keer naast 'iemand anders' in de auto zat als oefening voor het praktijkexamen. Ik beveel deze rijschool, en Sharmila als instructrice, zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Groningen

13-10-2017
10

Ervaring: Een hele goede ervaring met Autorijschool Spits '92. René (Instructeur) heeft mij heel goed klaargestoomd voor het examen waardoor ik in één keer geslaagd ben! Bedankt!
Prijs en kwaliteitsverhouding ligt hoog!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Groningen

13-10-2017
9,0

Ervaring: Ik heb altijd met ontzettend veel plezier gereden. Jeroen zorgde er echt voor dat je je op je gemak voelt en het was altijd gezellig. Ik ga de uurtjes elke week echt missen. Jeroen zorgt voor een manier van lesgeven wat bij jou past .Hij is eerlijk in je prognose en vertelt je wanneer hij denkt dat je er nog klaar voor bent. Bedankt Jeroen voor al je inzet!


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Groningen

11-10-2017
8,7

Ervaring: Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Pamela uit Groningen

29-09-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool , Jeroen heeft me enorm goed begeleid en is vriendelijk in de omgang.
Hartstikke bedankt en de eerst keer gelijk geslaagd . Dankjewel Jeroen ( Spits'92)


Ja, ik beveel dit aan