Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
472 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 472 beoordelingen

Stephanie uit Haren

16-07-2019
9,7

Ervaring: Vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij Richard. Een instructeur met mensenkennis die weet wat hij doet. Een man met veel geduld en persoonlijke aandacht! Ik kan alleen maar positief zijn over Spits! ­čśŐ


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Groningen

10-07-2019
9,3

Ervaring: Hele leuke lessen, geïnteresseerde Rijinstructeur. Kortom, fijne rijopleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Layla

08-07-2019
9,7

Ervaring: Very good teacher, we systematically covered everything that would be expected in the exam.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Groningen

07-07-2019
8,7

Ervaring: Een hele prettige ervaring. De rij instructeur was kwam altijd erg rustig over en had veel kennis van zaken. Mede hierdoor heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer kunnen halen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2019
9,7

Ervaring: I had a very good experience. Instructions and all information was clearly delivered. The instructer was very friendly and gave great tips. Overall, the lessons were fun and informative. I felt comfortable driving.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Groningen

01-07-2019
8,0

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de lessen van Spits '92! De instructeur was geduldig en rustig, waardoor ik mij zeer op mij gemak voelde. De lessen konden flexibel ingepland worden.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Haren

28-06-2019
9,0

Ervaring: De Lessen waren al met al een zeer prettige ervaring.
De deskundigheid en mensenkennis hebben er voor gezorgd dat mijn niveau tot het uiterste omhoog is gebracht.
Ik voelde me helemaal zelfverzekerd en klaargestoomd voor het examen!


Ja, ik beveel dit aan

Tomas uit Groningen

19-06-2019
9,0

Ervaring: Richard heeft me erg goed geholpen. Erg fijn dat hij heel rustig is en je daardoor ook leert zelf rustig te zijn in het verkeer. Al met al fijne ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Mirte uit Groningen

18-06-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Haren

18-06-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan