Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,4
308 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 308 beoordelingen

Pien uit Groningen

21-04-2017
10

Ervaring: Na meerdere keren zakken bij andere rijscholen in mijn vorige woonplaats en in Groningen ben ik uiteindelijk overgestapt op Johan Bisschop van deze rijschool. Wat een verademing! Sympathiek, bescheiden, geeft ontzettend goed en gedegen les en blijft altijd rustig en positief. Bij hem ben ik dus ook in 1 keer geslaagd. Voor alle andere niet-jonkies of niet zo getalenteerde of onzekere chauffeurs; vraag naar Johan! Echt een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Hajo uit Groningen

04-04-2017
8,3

Ervaring: Prettige en vriendelijke begeleiding gehad bij Spits '92. Leuk contact gehad met de instructeur. Uiteindelijk in 1x geslaagd, mede dankzij de goede begeleiding vanuit Spits '92. Al met al dus een uitstekende ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Groningen

24-03-2017
8,7

Ervaring: Alles wordt er gedaan om je zo fijn mogelijk te laten rijden en zo te laten slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Maiky uit Groningen

22-03-2017
8,0

Ervaring: Ik heb bij deze rijschool met Jeroen de Vries gereden en ik vond de ervaring compleet en bij mijn vorige rijschool voelde de aanpak minder persoonlijk en bij Jeroen heb ik me beter ontwikkeld als bestuurder met het resultaat dat ik ben geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Kropswolde

14-03-2017
9,0

Ervaring: Ik ben vandaag in één keer gelsaagd voor mijn praktijk en dat heb ik te danken aan een geweldige instucteur Theo Mollema. Ik zou Theo aan iedereen aanraden, hij kan op iedereens level les geven en kan goed inschatten waar iemand behoefte aan heeft. Hij wordt nooit boos, heeft altijd een positieve houding en hij laat de leering zo veel mogenlijk zelf alles oplossen. Dit zorgde voor een erg prettige les sweer. Ook was Theo altijd felxibel als het op les tijden aan kwam.

Ik zou Spits 92 aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
10

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jacquelien uit Groningen

10-03-2017
10

Ervaring: Ik heb ontzettend leerzame lessen gehad bij Spits92. Ik ben vanaf het begin goed opgeleid door Leon Nicolai. Hij heeft mij het autorijden op een geduldige, vriendelijke en professionele manier aangeleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Groningen

09-03-2017
7,0

Ervaring: Goed!


Ja, ik beveel dit aan

Marlou uit Groningen

09-03-2017
8,7

Ervaring: Goede kwaliteit van de rijlessen en een prettige instructeur. Instructeur Theo Mollema heeft mij erg geholpen met goed advies en tips waar ik ook echt wat mee kon. In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Bedankt! :)


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Groningen

08-03-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan