Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
373 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 373 beoordelingen

David uit Groningen

13-10-2017
10

Ervaring: Een hele goede ervaring met Autorijschool Spits '92. René (Instructeur) heeft mij heel goed klaargestoomd voor het examen waardoor ik in één keer geslaagd ben! Bedankt!
Prijs en kwaliteitsverhouding ligt hoog!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Groningen

13-10-2017
9,0

Ervaring: Ik heb altijd met ontzettend veel plezier gereden. Jeroen zorgde er echt voor dat je je op je gemak voelt en het was altijd gezellig. Ik ga de uurtjes elke week echt missen. Jeroen zorgt voor een manier van lesgeven wat bij jou past .Hij is eerlijk in je prognose en vertelt je wanneer hij denkt dat je er nog klaar voor bent. Bedankt Jeroen voor al je inzet!


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Groningen

11-10-2017
8,7

Ervaring: Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Pamela uit Groningen

29-09-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool , Jeroen heeft me enorm goed begeleid en is vriendelijk in de omgang.
Hartstikke bedankt en de eerst keer gelijk geslaagd . Dankjewel Jeroen ( Spits'92)


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Groningen

28-09-2017
10

Ervaring: Fijne rustige instructeur die goed kan uitleggen en waar je leuk mee kunt praten. Weet goed wat de leerling kan en nodig heeft en laat deze pas afrijden wanneer dit echt kan. Zelf met 31 lessen in één keer geslaagd.
Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Arvin uit Tolbert

28-09-2017
7,3

Ervaring: Na een aantal rijlessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Groningen

20-09-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Hayo uit Groningen

07-09-2017
8,3

Ervaring: Leuk, gezellig en heel erg geduldig. Ik had zin in elke les.


Ja, ik beveel dit aan

Awa uit Groningen

30-08-2017
8,0

Ervaring: Ik wilde les van iemand die flexibel zou zijn en waarbij ik vaak kon lessen. Er is goed naar mijn wens geluisterd. Ik heb heel wat uren met Johan in de auto door mogen brengen en kijk hier tevreden op terug. Hij is geduldig en ontspannen, Het is fijn om zo'n iemand naast je te hebben. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Groningen

28-08-2017
8,3

Ervaring: Sharmila is een rustige, geduldige en begripvolle instructrice. Nadat ik was gezakt voor mijn examen ben ik bij haar terecht gekomen. Ik had erg weinig zelfvertrouwen, maar we hebben er samen hard aan gewerkt en 4 weken later ben ik alsnog geslaagd. Ze hield zich aan alle afspraken en ik kon echt op haar rekenen. Dankjewel!


Ja, ik beveel dit aan