Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
432 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 432 beoordelingen

Thijs uit Haren

14-11-2018
8,3

Ervaring: Top! Veel geleerd en zeker veel aan gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Tolbert

14-11-2018
9,0

Ervaring: Prima opvang na overstap rijschool. Leuke en gezellige instructeur


Ja, ik beveel dit aan

anne uit kolham

02-11-2018
9,0

Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Groningen

01-11-2018
8,7

Ervaring: Leuke en zeer leerzame rijlessen gehad met Jeroen. Met als resultaat dat ik in 1x geslaagd ben! Ook altijd flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Groningen

21-10-2018
8,3

Ervaring: Vriendelijke instructeur, die wist waar hij het over had. Daarbij legde hij alles duidelijk uit en hij zag goed welke punten verbeterd konden worden.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Groningen

16-10-2018
8,0

Ervaring: Leuke rijlessen gehad. Veel geleerd en het gevoel gehad dat ik goed werd geholpen. Voor mijn gevoel echt begonnen met -10 kennis op het gebied van auto's en het besturen hiervan. Door spits nu met een veilig gevoel de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Merten uit Eelderwolde

15-10-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Groningen

05-10-2018
7,7

Ervaring: Richard Cristiaans is een fijne rij instreusteur. Hij is persoonlijk, heeft me vertrouwen achter het stuur gegeven en hij is kalm en relaxed. Hij kijkt niet alleen naar hoe ik reed, maar ook naar mij als persoon en paste daar zijn feedback op aan. Hij was altijd positief, maar ook realistisch. Hij bracht de feedback op een opbouwende manier waardoor ik er niet onzeker van werd.
Hij kan goed een praatje maken, is sociaal. Ik kon altijd makkelijk een afspraak met hem maken, hij is flexibel en goed bereikbaar.
Mede dankzij hem heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.
Thanks bro!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Groningen

03-10-2018
9,3

Ervaring: Goede rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Joël uit Groningen

01-10-2018
9,0

Ervaring: Fijne lessen gehad van Richard en daarom in een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan