Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
414 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 414 beoordelingen

Elodie uit Groningen

14-06-2018
10

Ervaring: Erg leerzame en gezellige ervaring! Veel geleerd en ik kijk terug naar een fijne lestijd.


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Ten Boer

29-05-2018
10

Ervaring: Een professionele rijschool dat rijlessen van goede kwaliteit verzorgd. Moderne lesauto's en een ervaren en vooral fijne instructeur waarvan ik altijd prettige lessen heb gevolgd. Terecht de beste rijschool van NL!


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Groningen

17-05-2018
8,0

Ervaring: Over het afgelopen half jaar heb ik veel gesproken en gezeten met René, zowel op professionaliteit als gezelligheid kan ik geen negatief woord over René kwijt. Hij wist me altijd op m'n plek te houden zonder dat de situatie overdreven serieus werd.


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Groningen

15-05-2018
8,0

Ervaring: De ervaring die ik heb met Spits'92 is heel goed! De rijlessen waren niet alleen goed, maar ook leuk. De lessen konden gemakkelijk ingepland worden. Ook was er plek voor dubbeluren, wat zeker op het begin heel fijn was!


Thom uit Zuidhorn

01-05-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Neda

01-05-2018
10

Ervaring: I had a nice experience taking driving lessons by spits. My instructor was very good, serious and funny at the same time. He was a professional instructor in a way that if he wants to correct something and one way doesn’t work he would try other different methods to fix it.
Thank you sipts! Thumbs up!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Groningen

26-04-2018
8,7

Ervaring: Ik was bij mijn oude rijschool in een andere stad meerdere keren gezakt. Toen ging ik in Groningen studeren met een lichte faalangst met het rijden. Ik kreeg hele goede begeleiding bij Spits van Jeroen de Vries. Hij kon gewoon tegen mij zeggen wat ik op dat moment nodig had en was ook eerlijk tegen mij. Samen hebben we succesvol resultaat geboekt en ik vond het een hele fijne ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Groningen

25-04-2018
9,7

Ervaring: Vanaf een andere rijschool waar ik al veel lessen gehad had, maar niet verder kwam, ben ik op aanraden van een vriendin overgestapt op Spits. Hier heb ik absoluut geen spijt van gekregen. De lessen waren leerzaam en gezellig, maar niet té gezellig. Theo had snel door wat ik wel en niet kon, gaf duidelijke aanwijzingen en haalde zo veel uit een les. Dit was het extra zetje wat ik nodig had om af te kunnen rijden. Dankzij de lessen van Theo heb ik in vrij korte tijd in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Aaron uit Groningen

18-04-2018
9,3

Ervaring: Friendly instructor (and a nice car!). The course was well-structured, and my instructor was very motivated to help me at each step. Thanks Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Dwayne uit Groningen

15-04-2018
8,7

Ervaring: Ik heb bij Spits '92 een goede opleiding gehad, ik had een goeie instructeur, Die goed door had welke aanpak het beste bij me paste waardoor ik met een gevoel in de auto zat. Bedankt JEROEN!! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan