Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
361 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 361 beoordelingen

Laetitia uit Den Horn

20-08-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Tjibbe uit Groningen

17-08-2017
9,3

Ervaring: Geweldig! Ik zou Spits92 aan iedereen aanraden, de combinatie flexibiliteit, kunde en precisie is echt perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Groningen

11-08-2017
9,3

Ervaring: Leuke lessen met goede duidelijke uitleg. Je wordt met alles geholpen en het is handig dat je na de rijles direct weer een volgende in kan plannen samen met je docent. Hele leuke ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Groningen

09-08-2017
9,7

Ervaring: Naast dat het ook altijd erg gezellig was in de auto, heb ik me altijd op m'n gemak gevoeld bij Sharmila. Ondanks de tijdsdruk die stond op mijn slagen, wist ze de juiste aanpak te vinden en heb ik zo alles in één keer gehaald. De lessen waren uitstekend, de planning erg flexibel en ik stap nu met vertrouwen de auto in. De rijschool verdient de prijs dan ook echt, en ik zou ze zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Groningen

03-08-2017
10

Ervaring: Ik heb een hele goede opleiding van Jeroen gehad.
Zeer professioneel en heb het als zeer prettig ervaren . Erg mooie auto een genot om in te rijden. Snap zeker waarom jullie als de Beste van Nederland zijn verkozen 👌. Dank voor alles Ryan Kwint


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Groningen

02-08-2017
8,7

Ervaring: Ik heb goede ervaring gehad met Spits92. Mijn rij-instructeur (Jeroen) was professioneel en ervaren, goed mee te communiceren buiten de lessen om en erg prettig in de omgang. Ik had het gevoel dat hij goed doorhad welke aanpak het beste bij me paste en de lessen waren daardoor uitdagend en leuk. Van harte aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Eileen uit Groningen

02-08-2017
10

Ervaring: Vanaf het begin af aan heb ik mij op mijn gemak gevoeld tijdens de lessen van Margreet. Enorm leerzame en leuke lessen. Ik ging iedere les met plezier rijden!
Een hele fijne auto om in te rijden én uiteindelijk in één keer geslaagd!

Geen één punt dat mij tegen is gevallen. Mocht iemand nog een rijschool zoeken: ik raad Spits92 aan!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Groningen

01-08-2017
10

Ervaring: Spits 92 en mijn instructeur Ronald zijn mij super bevallen. Er is veel mogelijk qua lestijden en bijvoorbeeld blokuren willen lessen. Daarnaast nemen ze echt de tijd voor je en kun je met een goed gevoel richting je praktijkexamen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Haren

28-07-2017
8,7

Ervaring: Dankzij Spits92 deze week in één keer geslaagd. Zou deze rijschool dan ook zeker iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Allard uit Groningen

28-07-2017
9,0

Ervaring: In mei ben ik begonnen met rijlessen bij spits92 met Ronald Omlo als rij-instructeur. Ik voelde mij direct op mijn gemak en ging met veel plezier autorijlessen volgen bij Spits92. Elke les waren de aanwijzingen van Ronald goed en progressief. Die kon ik weer meenemen naar de volgende les, tot aan het rijexamen. Ook het gebruik van de RijbewijsApp maakte de planning erg overzichtelijk. Naast dat is de lesauto goed verzorgd en helemaal bij de tijd! Al met al een hele goede ervaring met Spits92 en Ronald Omlo!


Ja, ik beveel dit aan