Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
452 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 452 beoordelingen

Wouter uit Groningen

20-03-2019
10

Ervaring: Jeroen heeft mij gedurende de lessen altijd weten te motiveren en leerde mij dingen bij waar nodig, maar bovenal was jeroen iemand die altijd voor je klaar staat wanneer het wat minder ging en met z’n vriendelijkheid en grapjes heb ik mijn rijlesen altijd met veel plezier ervaren. Ontzettend bedankt Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Groningen

19-03-2019
10

Ervaring: Via via kwam ik bij Spits>92 terecht met Johan als instructeur. De rijlessen waren leuk en leerzaam met een betrouwbare en flexibele instructeur. In een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Liseth uit Groningen

19-03-2019
9,0

Ervaring: Jeroen heeft me ontzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden. Bleef me motiveren en is nooit gestopt met me actief te ondersteunen. Hij past zich aan aan de leerling en ziet hoe hij je op een persoonlijke en deskundige manier kan begeleiden.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Woltersum

08-03-2019
10

Ervaring: Super leuke en leerzame lessen gehad met jeroen. En ja hij ziet alles! Haha


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Groningen

08-03-2019
8,7

Ervaring: Ik ben erg tevreden over Spits92. De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig. Ook waren de lestijden erg flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Groningen

06-03-2019
8,0

Ervaring: Prettige gezellig rijschoolhouder, heeft me alles goed en duidelijk aangeleerd hierdoor ben ik in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Groningen

28-02-2019
8,7

Ervaring: Richard was een hele fijne instructeur die veel rust gaf in de auto! Hele fijne lesperiode gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Valerie uit Groningen

27-02-2019
10

Ervaring: I just passed my driving test the first time. Jeroen was a fantastic instructor with a lot of patience and always good advice. I learned a lot and was able to implement all that into the exam today. Thank you Jeroen and Spits92 for the great service! I can definitely recommend them!


Ja, ik beveel dit aan

Davide Beniamino uit Groningen

27-02-2019
7,0

Ervaring: It was a very nice experience. Victor was a very nice instructor. He is friendly and always puts people at ease.


Ja, ik beveel dit aan

Joran uit Leek

26-02-2019
8,3

Ervaring: Een goede ervaring en een fijne instructeur. Blij dat ik hier rijles heb gehad.


Ja, ik beveel dit aan