Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
316 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 316 beoordelingen

Didrick uit Groningen

19-05-2017
9,3

Ervaring: Spits '92 is een fijne rijschool die aandacht biedt voor haar cliënten, en waarbij de instructeur in samenwerking toewerkt naar het beste resultaat, ongeacht de ervaring van de cliënt. De rij instructeur die ik heb gehad heeft mij zelfstandig, veilig, en actief laten rijden, waardoor ik met een zeker gevoel de weg op durf. Een extra compliment wil ik ook graag maken over zijn manier van les geven.


Ja, ik beveel dit aan

Aimée uit Groningen

18-05-2017
8,3

Ervaring: Altijd met plezier gereden en goede begeleiding gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Delfzijl

17-05-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Groningen

17-05-2017
9,3

Ervaring: Ik heb een super ervaring gehad bij Jeroen! Jeroen gaf mij het vertrouwen en daardoor heb ik de opleiding vlot doorlopen. Als je nog zoekende bent, stop dan met zoeken! Daarnaast is Jeroen erg flexibel! Top en in 1 keer geslaagd :)


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit Anderen

09-05-2017
8,3

Ervaring: Ik heb les gehad van Theo Mollema en ik heb erg genoten van mijn lessen! Theo was een goede instucteur en heeft me geduldig en met verve opgeleid!


Ja, ik beveel dit aan

sander uit Kropswolde

09-05-2017
9,0

Ervaring: Goede en leuke instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-05-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Pien uit Groningen

21-04-2017
10

Ervaring: Na meerdere keren zakken bij andere rijscholen in mijn vorige woonplaats en in Groningen ben ik uiteindelijk overgestapt op Johan Bisschop van deze rijschool. Wat een verademing! Sympathiek, bescheiden, geeft ontzettend goed en gedegen les en blijft altijd rustig en positief. Bij hem ben ik dus ook in 1 keer geslaagd. Voor alle andere niet-jonkies of niet zo getalenteerde of onzekere chauffeurs; vraag naar Johan! Echt een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Olievia uit Groningen

21-04-2017
9,3

Ervaring: Ik heb een goede rijopleiding gehad bij Spits'92. Ben zeer tevreden over mijn instructeur "Jeroen" verstaat zijn vak, is prettig in de omgang. Ik beveel deze rijschool zeker aan. Groet Olievia Gerritsen.


Ja, ik beveel dit aan

Hajo uit Groningen

04-04-2017
8,3

Ervaring: Prettige en vriendelijke begeleiding gehad bij Spits '92. Leuk contact gehad met de instructeur. Uiteindelijk in 1x geslaagd, mede dankzij de goede begeleiding vanuit Spits '92. Al met al dus een uitstekende ervaring!


Ja, ik beveel dit aan