Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
407 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 407 beoordelingen

Nadia uit Groningen

25-04-2018
9,7

Ervaring: Vanaf een andere rijschool waar ik al veel lessen gehad had, maar niet verder kwam, ben ik op aanraden van een vriendin overgestapt op Spits. Hier heb ik absoluut geen spijt van gekregen. De lessen waren leerzaam en gezellig, maar niet té gezellig. Theo had snel door wat ik wel en niet kon, gaf duidelijke aanwijzingen en haalde zo veel uit een les. Dit was het extra zetje wat ik nodig had om af te kunnen rijden. Dankzij de lessen van Theo heb ik in vrij korte tijd in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Aaron uit Groningen

18-04-2018
9,3

Ervaring: Friendly instructor (and a nice car!). The course was well-structured, and my instructor was very motivated to help me at each step. Thanks Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Dwayne uit Groningen

15-04-2018
8,7

Ervaring: Ik heb bij Spits '92 een goede opleiding gehad, ik had een goeie instructeur, Die goed door had welke aanpak het beste bij me paste waardoor ik met een gevoel in de auto zat. Bedankt JEROEN!! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Groningen

29-03-2018
7,7

Ervaring: Vanochtend geslaagd na super gezellige en leerzame lessen van Sharmila! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Groningen

25-03-2018
7,7

Ervaring: Hartstikke gezellige lessen gehad met Sharmila! Ontspannen, afwisselend en met plezier. In 1x keer geslaagd dus helemaal tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Groningen

24-03-2018
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Groningen

23-03-2018
10

Ervaring: Uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Groningen

05-03-2018
9,7

Ervaring: Op aanraden van een vriendin heb ik na een goede eerste proefles heb ik mijn vertrouwen gegeven aan Spits. Dat bleek niet misplaatst. Vandaag na 50 rijlessen mijn praktijkexamen voor de auto gehaald! Veel complimenten voor mijn instructeur Theo, die de rijlessen altijd erg gezellig maakte en mij goed en bekwaam begeleid heeft. Duidelijke, concrete aanwijzingen en af en toe de noodzakelijke peptalk. Ik heb met veel plezier in de auto gezeten en ga de rijlessen missen. Top, heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Groningen

05-03-2018
9,7

Ervaring: Ik heb zeer goede ervaringen met Spits. Het zijn leuke en leerzame lessen met veel variatie.


Ja, ik beveel dit aan

Winnie uit Thesinge

04-03-2018
8,7

Ervaring: Ik heb na hele leuke en gezellige lessen met Sharmila mijn rijexamen in één keer gehaald. Al mijn vragen werden altijd uitgebreid beantwoord, en ik kan nu met een goed gevoel zelf de weg op. Ik raad Spits 92 zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan