Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
457 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 457 beoordelingen

Marleen uit Zuidhorn

29-04-2019
8,7

Ervaring: Super goede ervaring gehad met Spits '92. De lessen van Richard hebben er zeker voor gezorgd dat ik in een keer mijn praktijkexamen heb gehaald, bedankt! :)


Ja, ik beveel dit aan

Iwana uit Groningen

02-04-2019
9,7

Ervaring: Goede en leerzame rijlessen gehad


Ja, ik beveel dit aan

Iwana uit Groningen

02-04-2019
9,7

Ervaring: Goede en leerzame rijlessen gehad


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-04-2019
9,7

Ervaring: Geweldige docent met veel aandacht en geduld. Heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Aduard

28-03-2019
10

Ervaring: Zojuist geslaagd voor rijbewijs B! Victor heeft mij goed leren rijden, erg professioneel maar ook gezellige lessen. Altijd leuke gespreksstof. Dank je wel Victor!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Groningen

20-03-2019
10

Ervaring: Jeroen heeft mij gedurende de lessen altijd weten te motiveren en leerde mij dingen bij waar nodig, maar bovenal was jeroen iemand die altijd voor je klaar staat wanneer het wat minder ging en met z’n vriendelijkheid en grapjes heb ik mijn rijlesen altijd met veel plezier ervaren. Ontzettend bedankt Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Groningen

19-03-2019
10

Ervaring: Via via kwam ik bij Spits>92 terecht met Johan als instructeur. De rijlessen waren leuk en leerzaam met een betrouwbare en flexibele instructeur. In een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Liseth uit Groningen

19-03-2019
9,0

Ervaring: Jeroen heeft me ontzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden. Bleef me motiveren en is nooit gestopt met me actief te ondersteunen. Hij past zich aan aan de leerling en ziet hoe hij je op een persoonlijke en deskundige manier kan begeleiden.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Woltersum

08-03-2019
10

Ervaring: Super leuke en leerzame lessen gehad met jeroen. En ja hij ziet alles! Haha


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Groningen

08-03-2019
8,7

Ervaring: Ik ben erg tevreden over Spits92. De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig. Ook waren de lestijden erg flexibel.


Ja, ik beveel dit aan