Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,5
329 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 329 beoordelingen

Marjo uit Groningen

22-06-2017
9,7

Ervaring: De rijlessen waren enorm leerzaam. Johan is altijd vrolijk en legt alles op een rustige, duidelijke en prettige manier uit. De lessen waren bovendien erg gezellig. Ik keek altijd uit naar mijn rijles en zal het zelfs een beetje gaan missen.


Ja, ik beveel dit aan

Bahtiyar uit Groningen

21-06-2017
9,0

Ervaring: Toen ik telefonisch contact opnam voor mijn eerste rijles, kon ik binnen een paar dagen al beginnen met rijden. Erg fijn dat dit zo snel geregeld kon worden. Ik heb de samenwerking met mijn instructeur, Jeroen de Vries, als zeer prettig ervaren. Prettig in de omgang en denkt met je mee. Hij levert maatwerk zodat je gauw op het juiste niveau komt. En al maakte ik tig keer dezelfde fout, hij bleef vertrouwen houden. Ik heb nu een hele goede basis als beginnende bestuurder. Jeroen, enorm bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Engelina uit Groningen

21-06-2017
8,0

Ervaring: Goeie opbouw en duidelijke uitleg gekregen. Ik heb heel veel geleerd en ga met een veilig gevoel de weg op. En het was ook altijd gezellig en onbevangen in de auto. Ik heb super fijne lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2017
9,0

Ervaring: Hele leerzame en vooral ook gezellige lessen gehad bij Sharmila. Ik ging nooit met tegenzin naar de les. Ook was het geen probleem om lessen te verschuiven ivm mijn onregelmatig schoolrooster. Erg flexibel en meelevend dus! Verder een goede, duidelijke en overzichtelijke begeleiding tijdens het rijden. Dankzij Sharmila ben ik in 1 keer geslaagd! Spits is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Julia

17-06-2017
8,0

Ervaring: Altijd met veel plezier bij Theo in de auto gezeten! Hele goede instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Groningen

15-06-2017
8,7

Ervaring: Echt super tevreden mee! Toen ik me had aangemeld bij spits92, werd ik erg goed opgevangen. Ze hebben gekeken welke instructeur het best bij mij paste kwa lestijden. Ik kwam terecht bij een topper met wie ik veel heb gelachen, geouwehoerd en heb gepraat! Soms was het even nodig om gecorrigeerd te worden op mijn gedrag, wat keurig werd gedaan :) Ik heb goeie tips gekregen door de tijd heen! Ik ben in één keer geslaagd na een tijd van een traan en een lach ;) echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Groningen

07-06-2017
9,7

Ervaring: Super lessen gehad! Alles werd duidelijk uitgelegd en heb het gevoel nu veilig de weg op te kunnen. Al met al met slechts 30 uur les in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ronald bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Groningen

07-06-2017
8,0

Ervaring: Duidelijke rijlessen met een aardige rijinstructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Groningen

31-05-2017
9,0

Ervaring: Geweldige gesprekken met mijn instructeur gehad. Het rijden voelde daardoor niet als een verplichting, maar als een leuke bezigheid. Je fouten worden niet afgestraft, maar meer rustig beschouwd en met je besproken waardoor je je niet teveel op je vingers getikt voelt. Een erg fijne ervaring. Wel is deze rijschool wat duurder, maar ook het verschil met goedkopere minder aangename scholen dubbel en dwars waard!


Ja, ik beveel dit aan