Beoordelingen Autorijschool Spits '92

8,6
436 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 436 beoordelingen

Niels uit Groningen

13-12-2018
8,3

Ervaring: Binnen Spits92 ben ik na enige tijd overgestapt van instructeur. Hetgeen achteraf gezien een uitstekende keuze is geweest. Mijn rij-instructeur, genaamd Jeroen, heeft zich te allen tijde maximaal ingespannen. Jeroen is een fijne vent. Heeft gevoel voor humor en is bovendien een coach met veel ervaring binnen zijn vakgebied.

Jeroen bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Groningen

11-12-2018
9,7

Ervaring: Erg tevreden! Cor had gauw door hoe ik in elkaar steek en paste zijn uitleg en feedback op me aan. Alle ruimte voor vragen, herhaling en oefening - en daarnaast was het altijd gezellig tijdens de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Christy

06-12-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Groningen

30-11-2018
9,0

Ervaring: Zeer goed, ik ben in 2015 al bij jullie begonnen en toen een tijd gestopt. Vorig jaar heb ik opgebeld omdat ik weer wilde beginnen en toen ben ik bij Theo gekomen. Theo geeft ontzettend goed les, ik was in het begin heel bang om weer te rijden en hij heeft ervoor gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden!! Super goede instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Haren

14-11-2018
8,3

Ervaring: Top! Veel geleerd en zeker veel aan gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Tolbert

14-11-2018
9,0

Ervaring: Prima opvang na overstap rijschool. Leuke en gezellige instructeur


Ja, ik beveel dit aan

anne uit kolham

02-11-2018
9,0

Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Groningen

01-11-2018
8,7

Ervaring: Leuke en zeer leerzame rijlessen gehad met Jeroen. Met als resultaat dat ik in 1x geslaagd ben! Ook altijd flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Groningen

21-10-2018
8,3

Ervaring: Vriendelijke instructeur, die wist waar hij het over had. Daarbij legde hij alles duidelijk uit en hij zag goed welke punten verbeterd konden worden.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Groningen

16-10-2018
8,0

Ervaring: Leuke rijlessen gehad. Veel geleerd en het gevoel gehad dat ik goed werd geholpen. Voor mijn gevoel echt begonnen met -10 kennis op het gebied van auto's en het besturen hiervan. Door spits nu met een veilig gevoel de weg op!


Ja, ik beveel dit aan