Beoordelingen Autorijschool Storm

9,0
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Diana uit Harlingen

17-06-2019
10

Ervaring: Wij zijn super tevreden over autorijschool Storm! Mede dankzij Jelmer heef mijn dochter haar rijbewijs gehaald!Als onze jongste straks zover is kiezen we zeker weer voor autorijschool storm. Goed en zeer vakbekwaam!Een dikke 10 hebben ze zeker verdiend!


Ja, ik beveel dit aan

Femke

14-03-2019
9,0

Ervaring: De juiste begeleiding, Jelmer heeft overal een antwoord op. Hij gaat tijdens de lessen voor een 10!
Ook is de sfeer altijd gezellig.
Kortom met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan

11-03-2019
10

Ervaring: Voordat ik bij Autorijschool Storm kwam, heb ik >40 uur lessen gevolgd, tweemaal van rijschool gewisseld en driemaal van instructeur. De begeleiding die ik vervolgens bij Autorijschool Storm kreeg, was ook zeker een wereld van verschil. In plaats van de standaard 'ga maar wat rijden en je leert het vanzelf', krijg je een persoonlijk afgestelde begeleiding die focust op jouw kwaliteiten en 'mindere kwaliteiten'. In mijn geval was dit mijn slechte herstel van fouten die ik maakte, wat bij mij leidde tot een soort van tunnelvisie. Hier hebben wij dus goed op getraind, en dit heeft mij buiten het rijden ook enorm geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjorie uit Wier

10-03-2019
10

Ervaring: Ik heb lang nagedacht over hoe ik mijn ervaring met rijschool Storm het beste kan omschrijven maar eigenlijk schieten woorden gewoon te kort. Het heeft mij 30 (!) jaar gekost om mij rij angst te overwinnen en rijschool Storm te bellen voor het inplannen van rijlessen. Alleen al het idee om een rijschool te bellen, zorgde voor slapeloze nachten. Gelukkig kreeg ik Lydia Storm aan de telefoon en zij gaf mij al gelijk zo'n goed gevoel over de rijschool dat ik ook de intake met Jelmer aan durfde. Ook die kennismaking verliep goed. Jelmer heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik het niet kon ondanks al eigen mijn twijfels en onzekerheden. Langzaamaan groeide mijn zelfvertrouwen. Ook de theorieles van Jaap heeft hier aan bijgedragen. Uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd en heb ik afgelopen week een auto gekocht. Ik kan het soms nog niet geloven maar ik heb mijn rijbewijs en dat heb ik echt voor een heel groot deel te danken aan 'Team Storm'. Drie geweldig lieve mensen die mij hebben bijgestaan en gestimuleerd en die er voor gezorgd hebben dat mijn liefste droom in vervulling is gegaan. Het halen van mijn rijbewijs. Dank voor jullie steun. Jullie zijn echt geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Hardegarijp

24-05-2018
8,7

Ervaring: Ontzettend goede, geduldige en vooral gezellige rijschool dankzij Jelmer zijn goede manier van lesgeven is het gelukt om mijn rijbewijs te halen!! 😊


Ja, ik beveel dit aan

Jacco

18-05-2018
7,7

Ervaring: Het was een goede ervaring om bij rijschool storm rijles te hebben. Bij mij heeft het wel een tijdje geduurd maar dat maakte niet uit.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Franeker

14-03-2018
9,3

Ervaring: Ik heb super geboft dat ik bij autorijschool Storm kwam. Ik ben ontzettend goed geholpen en ik moest van ver komen, maar het is me gelukt. Het rijbewijs is binnen. Ze hebben me op een hoog niveau gebracht. Zonder Jelmer, Jaap en Lydia was het me nooit gelukt. Met veel zelfvertrouwen ga ik het leven tegemoet! :D


Ja, ik beveel dit aan

Dyonne uit hardegarijp

15-09-2017
8,7

Ervaring: Voor mij is autorijschool storm een super rijschool! Ik kon altijd terecht bij Lydia storm. Ontzettend bedankt hiervoor!! Mijn rij instructeur jaap boersma is een top rij instructeur, die ik zeker aan beveel! Veel geduld , humor en als je het even moeilijk had was hij er om mij te steunen!
Dankzij hem heb ik nu mijn rijbewijs waar ik ontzettend blij mee ben!
Danjulliewel voor alles Jaap,Lydia en Jelmer!!! :)


Ja, ik beveel dit aan

Dyonne uit hardegarijp

15-09-2017
8,7

Ervaring: Voor mij is autorijschool storm een super rijschool! Ik kon altijd terecht bij Lydia storm. Ontzettend bedankt hiervoor!! Mijn rij instructeur jaap boersma is een top rij instructeur, die ik zeker aan beveel! Veel geduld , humor en als je het even moeilijk had was hij er om mij te steunen!
Dankzij hem heb ik nu mijn rijbewijs waar ik ontzettend blij mee ben!
Danjulliewel voor alles Jaap,Lydia en Jelmer!!! :)


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Leeuwarden

25-08-2017
7,7

Ervaring: In één woord TOP!! Wat ben ik Jelmer dankbaar, samen hebben we een tijd meegemaakt dat niet altijd even makkelijk was. Tranen gedeeld, frustraties gehad maar ook zeker veel gelachen en ga je humor zeker missen, en ja, af en toe kon ik je niet uitstaan, en dat klinkt erger dan dat het is, maar het heeft mij wel doen doorzetten en heb ik het nodig gehad. Jelmer ik zeg het nogmaals, ik ben je super dankbaar! Het is super dat er zulke rijscholen als Storm bestaan met hele goede rijinstructeurs!


Ja, ik beveel dit aan