Beoordelingen Autorijschool Storm

9,0
77 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Michelle uit Hardegarijp

24-05-2018
8,7

Ervaring: Ontzettend goede, geduldige en vooral gezellige rijschool dankzij Jelmer zijn goede manier van lesgeven is het gelukt om mijn rijbewijs te halen!! 😊


Ja, ik beveel dit aan

Jacco

18-05-2018
7,7

Ervaring: Het was een goede ervaring om bij rijschool storm rijles te hebben. Bij mij heeft het wel een tijdje geduurd maar dat maakte niet uit.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Franeker

14-03-2018
9,3

Ervaring: Ik heb super geboft dat ik bij autorijschool Storm kwam. Ik ben ontzettend goed geholpen en ik moest van ver komen, maar het is me gelukt. Het rijbewijs is binnen. Ze hebben me op een hoog niveau gebracht. Zonder Jelmer, Jaap en Lydia was het me nooit gelukt. Met veel zelfvertrouwen ga ik het leven tegemoet! :D


Ja, ik beveel dit aan

Dyonne uit hardegarijp

15-09-2017
8,7

Ervaring: Voor mij is autorijschool storm een super rijschool! Ik kon altijd terecht bij Lydia storm. Ontzettend bedankt hiervoor!! Mijn rij instructeur jaap boersma is een top rij instructeur, die ik zeker aan beveel! Veel geduld , humor en als je het even moeilijk had was hij er om mij te steunen!
Dankzij hem heb ik nu mijn rijbewijs waar ik ontzettend blij mee ben!
Danjulliewel voor alles Jaap,Lydia en Jelmer!!! :)


Ja, ik beveel dit aan

Dyonne uit hardegarijp

15-09-2017
8,7

Ervaring: Voor mij is autorijschool storm een super rijschool! Ik kon altijd terecht bij Lydia storm. Ontzettend bedankt hiervoor!! Mijn rij instructeur jaap boersma is een top rij instructeur, die ik zeker aan beveel! Veel geduld , humor en als je het even moeilijk had was hij er om mij te steunen!
Dankzij hem heb ik nu mijn rijbewijs waar ik ontzettend blij mee ben!
Danjulliewel voor alles Jaap,Lydia en Jelmer!!! :)


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Leeuwarden

25-08-2017
7,7

Ervaring: In één woord TOP!! Wat ben ik Jelmer dankbaar, samen hebben we een tijd meegemaakt dat niet altijd even makkelijk was. Tranen gedeeld, frustraties gehad maar ook zeker veel gelachen en ga je humor zeker missen, en ja, af en toe kon ik je niet uitstaan, en dat klinkt erger dan dat het is, maar het heeft mij wel doen doorzetten en heb ik het nodig gehad. Jelmer ik zeg het nogmaals, ik ben je super dankbaar! Het is super dat er zulke rijscholen als Storm bestaan met hele goede rijinstructeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Joce uit Goutum

28-07-2017
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen als super ervaren! Ik vond het erg spannend, maar ik voelde me volledig op mijn gemak bij Jelmer de instructeur. Het was altijd gezellig en alles wordt rustig uitgelegd. Ik ga de lessen missen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Feanwalden

19-07-2017
8,0

Ervaring: Ik reed bij Jaap boersma en vandaag had ik mijn rijexamen en gewoon in de 1e keer gehaald!! super blij dus dank aan Jaap en Jelmer van Autorijschool Storm!


Ja, ik beveel dit aan

Annemari uit Wartena

02-06-2017
9,0

Ervaring: Autorijschool storm wat een top rijschool! Na een slechte start bij een andere rijschool kwam ik hier in een warm bad terecht. Mijn medische ziekte geschiedenis en mijn situatie hierom heen werden erg goed opgenomen en stap voor stap werd alles gedaan. De rijlessen waren een feestje iedere keer en ik zag er dan ook erg naar uit, nu is het bijna jammer dat het afgelopen is.
Ik leerde niet alleen rijden maar René leerde mij ook gelijk wat talen haha.
De rijlessen waren leerzaam en ik vond het fijn dat er nooit andere leerlingen waren. Ik raad autorijschool storm dan ook echt aan, geen vraag is te gek en voor ieder probleem is een oplossing.

Op de momenten dat ik erg ziek was, was er belangstelling en begrip. En ook over het rijden werd nagedacht. Zo ging ik van schakelen naar automaat en flauw woord grapje, automatisch ging het beter. Ik had nooit gedacht dat ik het zou halen maar door alle steun, geduld en doorzettingsvermogen heb ik het roze pasje in huis! Wat een vrijheid! Echt heeeeel heeel erg bedankt autorijschool storm en René en Jaap natuurlijk ;)
Ik kom mijn auto zeker een keertje showen!


Ja, ik beveel dit aan

Neel uit Leeuwarden

31-01-2017
9,0

Ervaring: Door een burn-out heb ik een enorme faalangst ontwikkeld voor autorijlessen. Maar zonder een rijbewijs is het leven toch een stuk moeilijker....dus werd het voor mij tijd om uit mijn comfortzone te komen..

Ik besloot op zoek te gaan naar een autorijschool die gespecialiseerd is in 'speciale gevallen'. Mensen zoals ik die er enorm tegenop zien om überhaupt in een auto te zitten en daarbij heel erg onzeker zijn. Want ik was bang dat ik anders heel snel zou afhaken.

Bij autorijschool Storm nemen ze de tijd voor je. Zo krijg je eerst een intakegesprek om elkaar beter te leren kennen en te kijken waar je pijnpunten liggen. Dat heb ik persoonlijk als heel prettig ervaren.

Bij mijn vorige rijschool moest je altijd een leerling ophalen of wegbrengen. Als je last hebt van faalangst is dit alles behalve prettig. Bij autorijschool Storm zit er nooit een andere leerling op de achterbank. Dit heeft mij heel veel rust gegeven.

door mijn enorme faalangst zag ik altijd enorm op tegen de lessen. Wat helemaal niet nodig was, want René had enorm veel geduld, gaf altijd positieve feedback en heeft veel humor. Ik kwam altijd met een goed gevoel weer uit de auto. De autorijlessen waren erg gezellig en erg leerzaam. Ook als ik met een slecht gevoel in de auto stapte, wist René me altijd wel weer aan het lachen te maken en te motiveren. Zodat ik altijd weer met een goed gevoel uit de auto stapte.

Uiteindelijk ben ik van een schakelbak overgestapt naar een automaat. Dit was bij de intake al het advies van René, maar ik moest en zou schakelen.....
Na een paar lessen in de automaat voelde ik me ook een stuk zekerder van mijn zaak. En maakte ik ineens grote sprongen vooruit. Achteraf heb ik erg veel spijt dat ik niet meteen het advies van René heb opgevolgd.

Tijdens de rijlessen dacht ik vaak: ik ben hopeloos...ik krijg nooit mijn rijbewijs. Ik kap ermee....en ben zo blij dat ik toch naar René heb geluisterd en door heb gezet. Bij het 2e examen mijn rijbewijs gehaald.. Dat had ik een paar jaar geleden echt niet kunnen denken...

Dus denk je dat je een hopeloos geval bent? Dat je never nooit je rijbewijs gaat halen? Geef de moed niet op...en bel autorijschool Storm.

@ René: bedankt voor de gezelligheid en de goede feedback. Ik zal onze rijlessen en je humor heel erg missen.


Ja, ik beveel dit aan