Beoordelingen Autorijschool Streetwize

9,2
73 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Anoniem

19-07-2019
10

Ervaring: Na 2keer te zijn gezakt voor mijn rijexamen had ik toch maar besloten om over te stappen naar een andere rijschool.Ik zoeken zoeken zoeken uiteindelijk via YouTube terecht gekomen bij Streetwize.6 lessen gehad en vandaag geslaagd voor mijn examen met complimenten van de examinator..Sebastiaan je bent echt een topper en heel chill om mee te rijden.Dankjewel voor alle leerzame lessen die ik echt ga missen.Veel plezier met alles wat je nog wilt bereiken.Net als hoe jij geen twijfels aan mij had heb ik geen twijfel dat jij heel ver gaat komen in alles wat je doet en gaat doen.Nogmaal bedankt en ik raad iedereen deze rijschool aan.


Ja, ik beveel dit aan

Felipe uit Almere

13-07-2019
10

Ervaring: My experience with Streetwize was excellent, I had previous experience in driving so it was even harder to let go old habits to become ready for the test. With sharp tips and a lot of walk-throughs I was able to pull up good results in the tests. Thanks!


Ja, ik beveel dit aan

Marlo uit Almere

05-06-2019
8,3

Ervaring: Sebastiaan legt alles zeer goed en uit. Ook heb je het gevoel dat je echt iets van hem leert, en merk je dat hij wilt dat je ook slaagt. Ik vind het prettig dat hij nooit geïrriteerd of op je neer kijkt als je iets niet begrijpt wat hij heeft uitgelegd, maar hij legt het nog een keer uit tot dat je het snapt. Bovendien is het ook altijd gezellig in de auto waardoor het ook nooit awkward is. Hij heeft me in korte tijd laten slagen!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Almere

05-06-2019
10

Ervaring: Fijne rijschool die up to date is met werkelijk elk aspect op het examen


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Almere

03-05-2019
10

Ervaring: Een auto rijschool die net even iets anders is dan andere, je haalt geen andere mensen op en de lestijd is dus echt volledig voor jezelf, een geduldige en vriendelijke instructeur die alles goed uitlegd! En je hebt ook altijd dezelfde instructeur, aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Jaden uit Almere

25-04-2019
8,7

Ervaring: Een hele goede rijschool!
De rijinstructeur is geduldig, geeft je alle aandacht die je nodig hebt en maakt het je op je gemakt.
Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Almere

04-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

jaden uit almere

13-03-2019
9,0

Ervaring: super goed


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Almere

27-02-2019
10

Ervaring: Super goede rijlessen gehad, nooit problemen gehad en altijd duidelijkheid. Een heel compleet pakket en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Almere

27-02-2019
10

Ervaring: Wat een top rijschool! In 1x me rijbewijs gehaald door goede instructies en goede begeleiding. Een rijschool die wat mij betreft een dikke 10+ verdiend.


Ja, ik beveel dit aan