Beoordelingen Autorijschool Streetwize

9,2
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Vincent uit Almere

03-05-2019
10

Ervaring: Een auto rijschool die net even iets anders is dan andere, je haalt geen andere mensen op en de lestijd is dus echt volledig voor jezelf, een geduldige en vriendelijke instructeur die alles goed uitlegd! En je hebt ook altijd dezelfde instructeur, aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Jaden uit Almere

25-04-2019
8,7

Ervaring: Een hele goede rijschool!
De rijinstructeur is geduldig, geeft je alle aandacht die je nodig hebt en maakt het je op je gemakt.
Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Almere

04-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

jaden uit almere

13-03-2019
9,0

Ervaring: super goed


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Almere

27-02-2019
10

Ervaring: Super goede rijlessen gehad, nooit problemen gehad en altijd duidelijkheid. Een heel compleet pakket en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Almere

27-02-2019
10

Ervaring: Wat een top rijschool! In 1x me rijbewijs gehaald door goede instructies en goede begeleiding. Een rijschool die wat mij betreft een dikke 10+ verdiend.


Ja, ik beveel dit aan

Arjano uit Almere

24-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Angelina uit ALMERE

24-01-2019
10

Ervaring: Met dank aan Streetwize heb ik mijn rijbewijs behaald. Het was echt super leuk en heb veel geleerd. Beste ervaring qua rijscholen in almere. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.
Bedankt aan de beste rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Almere

21-01-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

M uit Almere

20-01-2019
10

Ervaring: Goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan