Beoordelingen Autorijschool TonTon

9,3
16 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Contact/bereikbaarheid 9,5
  • Lestijden/beschikbaarheid 9,0
  • Uitleg/instructie 9,0
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Pedro uit Leusden

09-06-2019
10

Ervaring: Wat heb ik Toplessen gehad, en ook nog is in een keer geslaagd! Altijd gezellig. Bedankt voor de fijne tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Ophelie uit Leusden

05-06-2019
9,3

Ervaring: Mijn ervaring bij autorijschool TonTon zijn vooral gezelligheid, duidelijkheid en rijden met plezier. Ik voelde mij meteen op mijn gemak.
Mijn gevoel zei al dat alles voorspoedig zou lopen en dat is gebeurt. Ik heb mijn rijbewijs binnen anderhalve maand gehaald. Superr chill!


Ja, ik beveel dit aan

Amel uit Leusden

25-05-2019
9,3

Ervaring: De rijlessen bij Ton waren erg fijn. Hij is erg geduldig en geeft je ook het vertrouwen dat het wel goed komt. Hij is ook altijd bereid om iets nog een keer uit te leggen. Daarnaast was het ook erg gezellig en zou ik iedereen rijschool TonTon aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Achterveld

21-05-2019
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Annabel uit Leusden

12-05-2019
10

Ervaring: Enorm veel van de lessen genoten! Ton is altijd erg aardig, goed in zijn humeur en heeft veel humor. Hij heeft altijd veel geduld met me gehad en hij liet me alles in mijn tempo doen. Zo gingen we pas de snelweg op wanneer ik me hier zeker genoeg voor voelde. Hij legt erg prettig uit en zorgt ervoor dat je maximaal bent voorbereid voor je examen, daarom heb ik ook in één keer mogen slagen! Ik raad hem enorm aan, zeker als je faalangst hebt zoals ik of gewoon niet erg zeker bent in het rijden. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad en ging er met plezier naar toe, ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2019
9,0

Ervaring: Ik heb een hele goede tijd gehad bij rijschool TonTon. Ik heb erg genoten van alle lessen. Ik vond het leren rijden best moeilijk en stressvol, maar Ton heeft me hier heel goed doorheen geholpen, en heeft ontzettend veel geduld met me gehad. De lessen waren erg leerzaam, maar daarnaast ook altijd erg gezellig. Zeker een rijschool die ik aan zou bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Leusden

25-04-2019
10

Ervaring: Zeer goede rijschool, ik ben er in een keer geslaagd. Altijd gezellige en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Gilbert uit Amersfoort

25-04-2019
8,7

Ervaring: Goed, nauwkeurig in de regels en rij-instructeur blijft rustig in alle omstandigheden. Eerlijk in lesuren en een goede prijs.
Flexibel in afspraken en wil graag dat je slaagt.
Sociale rij-instructeur en begrip voor angst e.d.


Ja, ik beveel dit aan

Laure uit Amersfoort

18-04-2019
9,3

Ervaring: De lessen bij TonTon zijn heel erg leerzaam maar vooral heel gezellig. Ik voelde me erg prettig tijdens het rijden. Ik werd goed voorbereidt op mijn examen en ben gelukkig ook in 1 keer geslaagd. Ik kan TonTon iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Woudenberg

16-04-2019
10

Ervaring: Mijn ervaring met Ton Ton is zeer aangenaam het was een leuke en leerzame tijd en een super aardige man die houd van grapjes maar als het moet ook heel serieus kan zijn.
Ook als je vragen hebt over iets of een bepaalde verkeerssituatie die je hebt gehad gaat hij die grondig met jou bespreken zodat je volgende keer precies weet wat je moet doen of wat je te wachten staat.
al met al een super goeie en leuke rijschool die ervoor heeft gezorgd dat ik in een keer zonder problemen ben geslaagd ;).


Ja, ik beveel dit aan