Beoordelingen Autorijschool TonTon

9,3
8 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
  • Contact/bereikbaarheid 9,4
  • Lestijden/beschikbaarheid 8,8
  • Uitleg/instructie 9,0
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Laure uit Amersfoort

18-04-2019
9,3

Ervaring: De lessen bij TonTon zijn heel erg leerzaam maar vooral heel gezellig. Ik voelde me erg prettig tijdens het rijden. Ik werd goed voorbereidt op mijn examen en ben gelukkig ook in 1 keer geslaagd. Ik kan TonTon iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Woudenberg

16-04-2019
10

Ervaring: Mijn ervaring met Ton Ton is zeer aangenaam het was een leuke en leerzame tijd en een super aardige man die houd van grapjes maar als het moet ook heel serieus kan zijn.
Ook als je vragen hebt over iets of een bepaalde verkeerssituatie die je hebt gehad gaat hij die grondig met jou bespreken zodat je volgende keer precies weet wat je moet doen of wat je te wachten staat.
al met al een super goeie en leuke rijschool die ervoor heeft gezorgd dat ik in een keer zonder problemen ben geslaagd ;).


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Amersfoort

15-04-2019
8,7

Ervaring: Heel prettig. Duidelijke uitleg en ondertussen een lach op je gezicht hebben


Ja, ik beveel dit aan

Yvar uit Leusden

15-04-2019
8,0

Ervaring: Een goede rijschool met een goede instructeur, die je leert door goed uit te leggen, maar in sommige gevallen waar het kan je ook laat leren door het zelf uit te vogelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Leusden

13-04-2019
8,3

Ervaring: Via een vriendin van mij kwam ik bij TonTon terecht. Ik heb toen een proefles aangevraagd en hierna wist ik al zeker dat ik door zou blijven gaan bij deze rijschool. Door rustig te beginnen, leer je stap voor stap autorijden. Elke les bespreekt Ton met jou de dingen die goed gingen en de verbeterpunten. Deze notities worden ook genoteerd in de app waarmee je je rijlessen kan inplannen. Zo kan je je eigen vorderingen altijd bekijken. TonTon heeft mij veel geleerd en heeft gezorgd dat ik mijn rijbewijs gehaald heb.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Amersfoort

12-04-2019
10

Ervaring: Na een vervelende ervaring met een andere rijschool, was ik op zoek naar een betrouwbare instructeur. Ik zag de lesauto van TonTon al een keer rijden en nam een kijkje op de website. Hier kreeg ik veel informatie over Ton en sprak zijn passie voor dit beroep mij erg aan. Ik maakte telefonisch een afspraak voor een proefles en het klikte meteen goed! Ton is een erg vriendelijke en spontane man met humor en gaf me een veilig gevoel. Ik had erg veel moeite om het rijden onder de knie te krijgen en emoties speelde dan soms hoog op, maar Ton nam dan altijd de tijd voor me en legde alles op een rustige manier nogmaals uit. Dankzij Ton heb ik dan ook mijn rijbewijs gehaald en zou heb bij iedereen aanbevelen, want hij is gewoon de beste!!


Ja, ik beveel dit aan

Laetitia uit Utrecht

12-04-2019
10

Ervaring: Ton is een gezellige, geduldige en eerlijke rij instructeur. Hij is optimistisch ingesteld en straalt dat uit: Ton gelooft oprecht dat iedereen zijn rijbewijs kan halen en doet daar dus ook enorm zijn best voor. Maar hij zal dit nooit ten koste laten gaan van veiligheid of kwaliteit, als hij denkt dat je ergens aan moet werken dan is dat vaak ook zo (doe je dat niet, dan hoor je het wel terug op je rijexamen ;)). Daarnaast geeft hij goede uitleg en is hij niet bang om feedback te vragen over zijn manier van lesgeven.

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik bij Autorijschool Tonton mocht lessen. Het was niet altijd makkelijk in mijn geval, maar ik heb op elke mogelijke manier steun gekregen en dat heeft zeker bijgedragen aan het feit dat ik nu tóch mijn rijbewijs heb. Ik raad Autorijschool Tonton aan iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Silke uit Leusden

12-04-2019
9,7

Ervaring: Heel veel geduld, toewijding en goede uitleg. In één keer geslaagd:)


Ja, ik beveel dit aan