Beoordelingen Autorijschool Top

8,7
47 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Anoniem

13-10-2017
7,3

Ervaring: Leuke rijlessen met goede aanwijzingen.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper

26-09-2017
7,5

Ervaring: Goed, geen gekke dingen. Alles werd geregeld als we het hadden afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Hilversum

25-09-2017
10

Ervaring: Mijn ervaringen met deze rijschool zijn enkel positief! Super fijne en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Hilversum

25-09-2017
8,0

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Dieuwertje uit Hilversum

25-09-2017
8,7

Ervaring: Half jaar autorijles gehad ongeveer 1x per week. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Mijn instructeur was erg duidelijk en rustig. Hij kon mij alles goed en duidelijk uitleggen en had ook geduld. De manier van lesgeven gaf mij zelfvertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-09-2017
10

Ervaring: Altijd leuke, gezellige en vooral hele leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit S'gravenland

25-09-2017
8,3

Ervaring: Leuke rijschool! Keek altijd weer uit naar de volgende les. Altijd tijd voor een grapje maar ook serieuze lessen


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit hilversum

25-09-2017
10

Ervaring: erg fijne rijschool! duidelijke aanwijzingen, ook les in de avond erg prettig en goed te combineren met 40 uur werk


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Loenen aan de Vecht

25-09-2017
9,3

Ervaring: Goede ervaringen, in 1 keer geslaagd met +/- 35 lessen


Ja, ik beveel dit aan

Henne-Jan uit Nederhorst Den Berg

21-09-2017
10

Ervaring: Super effectief, leuk en leerzaam. Altijd op tijd en duidelijke afspraken. Een TOP rijschool!


Ja, ik beveel dit aan