Beoordelingen Autorijschool Top

8,6
26 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Bart uit Nederhorst den Berg

13-01-2017
7,0
Ja, ik beveel dit aan

M uit Hilversum

13-01-2017
10

Ervaring: Top is een goede rijschool, de instructeur Paul de Blok is dan ook een goede Instructeur en is erg rustig als je ook eens een foutje maakt is dat helemaal niet erg bij hem,Ik heb fijn en super gereden bij hem en deze rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-01-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hilversum

13-01-2017
9,0

Ervaring: Helemaal super! Wederzijds veel begrip en professionaliteit is een specialiteit!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter

13-01-2017
9,0

Ervaring: Rustig. Eerlijk. Aardig. Geduldig. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

vienna uit loosdrecht

13-01-2017
8,0

Ervaring: super goed les gehad van douwe en annet en super naar me zin gehad bij jullie onder het rijlessen !


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Hilversum

13-01-2017
8,3

Ervaring: Enrom goed! Goede rijleraar, meneer Bast. Ik ben de eerste keer geslaagd wat nog veel beter is. Er wordt goed naar elke individuele leerling gekeken en wat bij die persoon past qua lessen/indeling/oefeningen


Ja, ik beveel dit aan

Wester uit Hilversum

12-10-2016
10

Ervaring: Erg fijne rijschool. Instructeur is altijd optijd, geeft goede feedback over wat je goed en fout doet en heeft veel geduld. Er word een duidelijk plan gemaakt vanaf het begin dat je gaat rijden tot je examen en de instructeur kan je precies vertellen hoeveel lessen of tijd je nog nodig hebt voordat je écht klaar bent voor je rijexamen. Daarnaast is de instructeur heel vriendelijk en kan je altijd een gezellig praatje mee houden.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Hilversum

21-08-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hilversum

17-08-2016
9,0

Ervaring: Erg fijne ervaring geweest, John Bast is een enorm vriendelijke man met kennis van zaken en in mijn ogen een goede docent.


Ja, ik beveel dit aan