Beoordelingen Autorijschool Top

8,8
66 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

Kevin uit Hilversum

19-02-2018
10

Ervaring: Autorijschool Top is een goeie rijschool om een rijbewijs behalen.

Sins de eerste dag had ik een goeie gevoel om mijn rijbewijs behalen bij Top en ik nam eerst een proefles en ik ging ermee door.

Ik had rijlessen bij John, John legde allemaal goed uit en gaf ook een advies om een Tussentijdse Toets te doen en dat heeft mij goed geholpen om goed te oefenen en te verbeteren waar ik op moest letten voor dat ik de echte examen ging doen.

En de laaste 3 weken voor dat ik slaagde voor de rijbewijs flink aan het oefenen geweest en 2x per week en ik heb mijn rijbewijs behaald.

John nam de tijd om alles goed uit te leggen.

Bedankt,
Kevin :)


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Hilversum

19-02-2018
10

Ervaring: De lessen zijn erg persoonlijk en er wordt ook erg goed op jouw persoonlijke wensen ingespeeld.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Hilversum

19-02-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Hilversum

01-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb hier op een gezellige wijze goed leren autorijden. De instructeur was altijd goed op tijd en erg gemotiveerd om mij te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Hilversum

30-01-2018
7,3

Ervaring: De rijlessen waren heel erg productief en ben zeer tevreden met het resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Iemand uit Ergens

24-01-2018
8,0

Ervaring: Goed. In een keer geslaagd. Maakte me wel een beetje nerveus de week voor het examen omdat mijn rijkunsten nog onvoldoende zou zijn, maar ben geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Noelle uit Bussum

24-01-2018
10

Ervaring: Super fijne lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Minke uit Hilversum

24-01-2018
9,3

Ervaring: Positief. Beide kinderen hebben les gehad van John.


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Hilversum

24-01-2018
8,3

Ervaring: Ik vond het erg fijn om bij top te lessen.
John heeft me enorm geholpen om in een keer m’n rijbewijs te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Hilversum

23-01-2018
9,0

Ervaring: Heel fijn! John is heel vriendelijk en legt alles goed uit. Hij zorgt ervoor dat alles duidelijk is en je precies weet wat er van je wordt verwacht. Elke les vond ik heel gezellig en zeer leerzaam. Beetje kletsen over sport en muziek, terwijl je het autorijden onder de knie krijgt. Hij zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt in de auto. Ik raad iedereen zeker Autorijschool Top aan! Groetjes, Joris


Ja, ik beveel dit aan