Beoordelingen Autorijschool Top

8,8
72 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Julia uit Hilversum

30-05-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Martijn

22-05-2018
9,7

Ervaring: De naam beschrijft het al Top!!, een hele fijne rijinstructeur en relax kwa plannen


Ja, ik beveel dit aan

Wieke uit Hilversum

22-03-2018
8,3

Ervaring: Hele aardige instructeur, heeft aandacht voor je en je hebt veel aan zijn aanwijzingen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-03-2018
8,3

Ervaring: De lessen waren erg leerzaam, en heel erg leuk. Ik heb snel leren autorijden en elke les ging ik weer een beetje vooruit. De lessen waren erg afwisselend, waardoor ik alle vlakken van autorijden goed onder de knie kreeg. Al met al ben ik super tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Hilversum

05-03-2018
7,3

Ervaring: Prettige man om les van te hebben en heeft me er zeker doorheen geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jay uit Loosdrecht

27-02-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Hilversum

19-02-2018
10

Ervaring: Autorijschool Top is een goeie rijschool om een rijbewijs behalen.

Sins de eerste dag had ik een goeie gevoel om mijn rijbewijs behalen bij Top en ik nam eerst een proefles en ik ging ermee door.

Ik had rijlessen bij John, John legde allemaal goed uit en gaf ook een advies om een Tussentijdse Toets te doen en dat heeft mij goed geholpen om goed te oefenen en te verbeteren waar ik op moest letten voor dat ik de echte examen ging doen.

En de laaste 3 weken voor dat ik slaagde voor de rijbewijs flink aan het oefenen geweest en 2x per week en ik heb mijn rijbewijs behaald.

John nam de tijd om alles goed uit te leggen.

Bedankt,
Kevin :)


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Hilversum

19-02-2018
10

Ervaring: De lessen zijn erg persoonlijk en er wordt ook erg goed op jouw persoonlijke wensen ingespeeld.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Hilversum

19-02-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Hilversum

01-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb hier op een gezellige wijze goed leren autorijden. De instructeur was altijd goed op tijd en erg gemotiveerd om mij te helpen.


Ja, ik beveel dit aan