Beoordelingen Autorijschool Top

8,9
86 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Chantal uit Nigtevecht

12-11-2018
8,0

Ervaring: Ik heb een positieve ervaring gehad bij Top. De rijlessen waren goed opgedeeld. In het begin leerde je bij elke les een bepaald onderdeel van het autorijden, die opbouw was heel erg fijn en zo werd alles goed en rustig uitgelegd en kon je dit meteen toepassen. Omdat je in de eerste les meteen al zelf ging schakelen, werd de stap naar het leren van autorijden kleiner, het was daardoor veel minder eng. Toen het examen naderde heb ik een aantal oefenexamens gereden. Wat ik heel fijn vond zodat je wist hoe de examens eraan toe zouden gaan. Ik ben op deze punten gekomen omdat ik in mijn omgeving bij andere rijscholen hierover negatieve verhalen hoorde. Ik vond dit bij Top dan ook heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Hilversum

29-10-2018
8,7

Ervaring: Ik heb een super ervaring gehad bij dit bedrijf. De instructeur Paul is super vriendelijk en ik heb super veel van hem geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Hilversum

24-10-2018
8,7

Ervaring: Ik heb een bijzonder prettige ervaring gehad met rijles. Mijn rij-instructeur(Paul) is een gezellige man die absoluut kennis van zaken heeft. Hij heeft een prettige manier van les geven. Hij laat je leren van je eigen fouten en legt op een fijne manier uit. Kortom een aan te raden rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Estella uit Hilversum

09-10-2018
10

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Hilversum

25-09-2018
8,5
Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Hilversum

12-09-2018
9,3

Ervaring: Fijne lessen en goede communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Suze uit Loosdrecht

09-09-2018
8,3

Ervaring: Erg goed bevallen


Ja, ik beveel dit aan

Jolijn uit Koninginneweg 27a

10-07-2018
8,3

Ervaring: Zeer goed, duidelijke feedback tijdens en na het rijden, instructeur (John) heeft me goed geholpen in waar ik nog moeite mee had en heeft ook goed geobserveerd.


Ja, ik beveel dit aan

Yessi uit Kortenhoef

06-07-2018
10

Ervaring: 👍🏼


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Eemnes

06-07-2018
10

Ervaring: Uiterst tevreden over deze rijschool! Heb m'n rijbewijs in een keer gehaald. Vakkundige en leerzame lessen. Zou het zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan