Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

9,0
36 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Luuk uit Berkel-Enschot

24-07-2017
9,3

Ervaring: Enorm geduldige rij-instructeur. Geeft via een duidelijke structuur les en is bovendien erg gezellig en betrokken bij zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Berkel-Enschot

22-06-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijschool met een persoonlijke aanpak. Frans is bij iedere leerling erg betrokken en de lessen hadden een duidelijke structuur zodat je altijd wist wat je te wachten stond.


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Berkel-Enschot

22-04-2017
9,0

Ervaring: Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, de manier van les krijgen is erg fijn en wordt goed aangepast aan je eigen tempo. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Berkel-Enschot

22-04-2017
9,0

Ervaring: Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, de manier van les krijgen is erg fijn en wordt goed aangepast aan je eigen tempo. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Berkel-Enschot

07-04-2017
9,3

Ervaring: Erg genoten van alle lessen, Frans is een zeer kundig instructeur en kan precies aanwijzen waar extra aandacht vereist is. Het is daarom ook geheel dankzij de aangename lessen van Frans dat ik gelijk de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Veerle uit Berkel-Enschot

03-04-2017
9,0

Ervaring: Ik heb erg fijne rijlessen gehad met Frans. Ik kon erg goed aangeven wat ik wilde leren en wanneer ik dit wilde. Zelfs toen ik naar Utrecht ben verhuisd waren er altijd nog mogelijkheden om mijn lessen te voortzetten, en ik had geen andere instructeur gewild! Ik ben net geslaagd en kan niet wachten tot ik de weg op kan. Ik denk dat ik de dingen die ik heb geleerd lang bij me zal houden omdat alles zo uitvoerig is behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit Berkel Enschot

09-03-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Edie uit Berkel-Enschot

03-03-2017
10

Ervaring: super lessen gehad, ontzettend veel geleerd! frans is een erg geduldige en flexibele leraar en gaf je alle tijd die je nodig had. weet wat je aandachtspunten zijn en werkt hier samen goed aan om dit te verbeteren. ook heb je 'eigen inbreng' in de lessen voor dingen die je nog graag wil herhalen of wil leren.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Berkel-Enschot

21-02-2017
8,0

Ervaring: Ik vond Frans een zeer kundig docent. Hij leert je alle eigenschappen die je moet bezitten om goed te kunnen slagen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Pleuni uit Tilburg

10-02-2017
10

Ervaring: Zelf zag ik erg op tegen rijlessen, maar bij Frans heb ik een hele fijne tijd in het lessen ervaren.
Frans neemt de tijd voor je, doet het op jouw tempo, je hebt zelf ook inspraak in waar je extra aandacht aan wil besteden, hij is geordend met inplannen en de auto is altijd netjes. Wat ik ook heel prettig vond is dat Frans altijd goede zin en humor heeft. Dus buiten dat hij erg goede lessen geeft is het ook nog eens gezellig!
Op examen gaan is spannend, maar ik ging zonder stress het examen in. Wanneer Frans zegt dat je op kunt, dan ben je er ook echt aan toe en ik ben dan ook de eerste keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan