Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

8,9
41 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

S. uit Berkel-Enschot

08-12-2017
7,3

Ervaring: Ik heb een goeie ervaring met dit bedrijf. En hij is een goeie en gezellige rij instructeur. Dus echt een aanrader voor een veilig rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

luuk uit oisterwijk

29-11-2017
8,3

Ervaring: tijdens de rijlessen was het altijd gezellig. op zijn tijd een grapje. frans kan goed uitleggen en staat niet te lang stil. veel praktijk en klein beetje uitleg. hier door leer je je het best. ik vond het leuk om bij Frans te rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Berkel-Enschot

28-11-2017
9,0

Ervaring: Autorijschool Van de Sanden stuurt op kwalitatief goed autorijden. De leerling staat centraal en leert zichzelf erg goed kennen in het verkeer


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Moergestel

10-11-2017
8,7

Ervaring: Goede rustige instructeur, zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor je prettig je opleiding doorkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Oisterwijk

08-10-2017
8,3

Ervaring: Fijne sfeer in de auto, Frans is een rustige man en een fijne rijinstructeur.
Als er iets is kan je dit altijd aangeven en dan zal er ook rekening mee worden gehouden, dankzij de RIS-methode gaat alles stap voor stap dus je wordt niet in het diepe gegooid. Bij de RIS-methode krijg je ook de kans om je bijzondere verrichtingen al voor je examen te halen, wat erg fijn is!
Ik ben heel blij met de rijlessen die ik van Frans heb gehad en mijn rijbewijs :))


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Tilburg

22-09-2017
9,7

Ervaring: Erg tevreden over de gekozen rijschool. Vooraf is dat namelijk iets wat lastiger te beoordelen is. Ik heb dan ook meerdere proeflessen genomen bij verschillende rijscholen, waaronder die van Frans.

Verder fijn dat als je een keer wat later begint, wat onverhoopt altijd een keer kan gebeuren, het niet ten koste gaat van je eigen tijd. Ook twee keer een paar dagen van te voren afgezegd, deze zijn niet in rekening gebracht.

Al met al een reƫle, flexibele, en "goed levelende" rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Berkel-Enschot

24-07-2017
9,3

Ervaring: Enorm geduldige rij-instructeur. Geeft via een duidelijke structuur les en is bovendien erg gezellig en betrokken bij zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Berkel-Enschot

22-06-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijschool met een persoonlijke aanpak. Frans is bij iedere leerling erg betrokken en de lessen hadden een duidelijke structuur zodat je altijd wist wat je te wachten stond.


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Berkel-Enschot

22-04-2017
9,0

Ervaring: Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, de manier van les krijgen is erg fijn en wordt goed aangepast aan je eigen tempo. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Berkel-Enschot

07-04-2017
9,3

Ervaring: Erg genoten van alle lessen, Frans is een zeer kundig instructeur en kan precies aanwijzen waar extra aandacht vereist is. Het is daarom ook geheel dankzij de aangename lessen van Frans dat ik gelijk de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Top!


Ja, ik beveel dit aan