Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

8,9
47 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Molly uit Berkel Enschot

25-07-2018
7,0

Ervaring: Ik vind dit een goede opleiding en een goede rijschool. Ik heb het naar mijn zin gehad. Ik kan nu goed auto rijden dankzij de goede rijlessen die ik heb gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Julie uit Berkel-Enschot

04-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb deze opleiding ervaren als zeer prettig. Alles werd goed uitgelegd, en zo konden we samen werken aan de puntjes die nog verbeterd moesten worden. Ik raad het andere zeker aan om bij Frans rijlessen te gaan nemen, en hopelijk net zo als mij binnen 1x mijn rijbewijs te halen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Berkel-enschot

16-04-2018
9,0

Ervaring: Een goede rustige instructeur, zorgt voor een fijne sfeer tijdens de lessen. Hierdoor ga je prettig je opleiding door.


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Udenhout

08-03-2018
7,7

Ervaring: Goede en flexibele rijschool met een sympathieke en gedreven rij-instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

jimmy uit Berkel-Enchot

31-01-2018
10

Ervaring: lessen als zeer prettig ervaren. gezellig en ook zeer leerzaam. kan hem zeker aanbevelen aan andere.
frans bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Yanne uit Udenhout

22-12-2017
8,7

Ervaring: Ik heb erg fijn gelest bij Frans! Hij gaf me veel zelfvertrouwen.
Wat ik lastig vond of niet goed snapte bleven we herhalen tot het me goed lukte!
Daardoor ben ik ook in een keer geslaagd!
Super bedankt Frans!


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Berkel-Enschot

08-12-2017
7,3

Ervaring: Ik heb een goeie ervaring met dit bedrijf. En hij is een goeie en gezellige rij instructeur. Dus echt een aanrader voor een veilig rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

luuk uit oisterwijk

29-11-2017
8,3

Ervaring: tijdens de rijlessen was het altijd gezellig. op zijn tijd een grapje. frans kan goed uitleggen en staat niet te lang stil. veel praktijk en klein beetje uitleg. hier door leer je je het best. ik vond het leuk om bij Frans te rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Berkel-Enschot

28-11-2017
9,0

Ervaring: Autorijschool Van de Sanden stuurt op kwalitatief goed autorijden. De leerling staat centraal en leert zichzelf erg goed kennen in het verkeer


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Moergestel

10-11-2017
8,7

Ervaring: Goede rustige instructeur, zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor je prettig je opleiding doorkomt.


Ja, ik beveel dit aan