Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

9,0
37 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Lieke uit Oisterwijk

08-10-2017
8,3

Ervaring: Fijne sfeer in de auto, Frans is een rustige man en een fijne rijinstructeur.
Als er iets is kan je dit altijd aangeven en dan zal er ook rekening mee worden gehouden, dankzij de RIS-methode gaat alles stap voor stap dus je wordt niet in het diepe gegooid. Bij de RIS-methode krijg je ook de kans om je bijzondere verrichtingen al voor je examen te halen, wat erg fijn is!
Ik ben heel blij met de rijlessen die ik van Frans heb gehad en mijn rijbewijs :))


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Tilburg

22-09-2017
9,7

Ervaring: Erg tevreden over de gekozen rijschool. Vooraf is dat namelijk iets wat lastiger te beoordelen is. Ik heb dan ook meerdere proeflessen genomen bij verschillende rijscholen, waaronder die van Frans.

Verder fijn dat als je een keer wat later begint, wat onverhoopt altijd een keer kan gebeuren, het niet ten koste gaat van je eigen tijd. Ook twee keer een paar dagen van te voren afgezegd, deze zijn niet in rekening gebracht.

Al met al een reƫle, flexibele, en "goed levelende" rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Berkel-Enschot

24-07-2017
9,3

Ervaring: Enorm geduldige rij-instructeur. Geeft via een duidelijke structuur les en is bovendien erg gezellig en betrokken bij zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Berkel-Enschot

22-06-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijschool met een persoonlijke aanpak. Frans is bij iedere leerling erg betrokken en de lessen hadden een duidelijke structuur zodat je altijd wist wat je te wachten stond.


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Berkel-Enschot

22-04-2017
9,0

Ervaring: Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, de manier van les krijgen is erg fijn en wordt goed aangepast aan je eigen tempo. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Berkel-Enschot

07-04-2017
9,3

Ervaring: Erg genoten van alle lessen, Frans is een zeer kundig instructeur en kan precies aanwijzen waar extra aandacht vereist is. Het is daarom ook geheel dankzij de aangename lessen van Frans dat ik gelijk de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Veerle uit Berkel-Enschot

03-04-2017
9,0

Ervaring: Ik heb erg fijne rijlessen gehad met Frans. Ik kon erg goed aangeven wat ik wilde leren en wanneer ik dit wilde. Zelfs toen ik naar Utrecht ben verhuisd waren er altijd nog mogelijkheden om mijn lessen te voortzetten, en ik had geen andere instructeur gewild! Ik ben net geslaagd en kan niet wachten tot ik de weg op kan. Ik denk dat ik de dingen die ik heb geleerd lang bij me zal houden omdat alles zo uitvoerig is behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit Berkel Enschot

09-03-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Edie uit Berkel-Enschot

03-03-2017
10

Ervaring: super lessen gehad, ontzettend veel geleerd! frans is een erg geduldige en flexibele leraar en gaf je alle tijd die je nodig had. weet wat je aandachtspunten zijn en werkt hier samen goed aan om dit te verbeteren. ook heb je 'eigen inbreng' in de lessen voor dingen die je nog graag wil herhalen of wil leren.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Berkel-Enschot

21-02-2017
8,0

Ervaring: Ik vond Frans een zeer kundig docent. Hij leert je alle eigenschappen die je moet bezitten om goed te kunnen slagen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan