Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

8,9
52 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Jeroen uit Berkel-Enschot

21-02-2019
9,0

Ervaring: Persoonlijke en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Berkel-Enschot

30-01-2019
9,3

Ervaring: De rijopleiding bij Frans is erg goed bevallen.
Ik was niet de makkelijkste leerling, namelijk erg onzeker.
Met name de snelweg was voor mij een hel.
Met heel veel geduld en goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald en voel me heel zeker, ook op de snelweg. Had ik echt nooit verwacht.
Frans is altijd positief, probeert het gezellig te houden en zal nooit boos worden al lukt iets na 10 keer nog niet.
Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Whitney uit Tilburg

20-01-2019
8,0

Ervaring: Frans is een hele fijne instructeur. Hij laat het op jou tempo doen maar helpt je wel om verder te komen in de opleiding. Ik vond het heel fijn dat alles in stappen uitgelegd werd. Tijdens het autorijden legt hij ook vaak dingen uit.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Berkel-Enschot

30-11-2018
8,7

Ervaring: Het was een erg fijne ervaring, onlangs het soms wat minder ging had Frans me er alsnog doorheen geleid. Ik raad deze rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Oisterwijk

23-11-2018
9,3

Ervaring: Goede rijlessen. Leuke sfeer altijd gezellig maar ook serieus waar T moet. Zorgt voor rust ook tijdens het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Molly uit Berkel Enschot

25-07-2018
7,0

Ervaring: Ik vind dit een goede opleiding en een goede rijschool. Ik heb het naar mijn zin gehad. Ik kan nu goed auto rijden dankzij de goede rijlessen die ik heb gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Julie uit Berkel-Enschot

04-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb deze opleiding ervaren als zeer prettig. Alles werd goed uitgelegd, en zo konden we samen werken aan de puntjes die nog verbeterd moesten worden. Ik raad het andere zeker aan om bij Frans rijlessen te gaan nemen, en hopelijk net zo als mij binnen 1x mijn rijbewijs te halen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Berkel-enschot

16-04-2018
9,0

Ervaring: Een goede rustige instructeur, zorgt voor een fijne sfeer tijdens de lessen. Hierdoor ga je prettig je opleiding door.


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Udenhout

08-03-2018
7,7

Ervaring: Goede en flexibele rijschool met een sympathieke en gedreven rij-instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

jimmy uit Berkel-Enchot

31-01-2018
10

Ervaring: lessen als zeer prettig ervaren. gezellig en ook zeer leerzaam. kan hem zeker aanbevelen aan andere.
frans bedankt


Ja, ik beveel dit aan