Beoordelingen Autorijschool Van de Sanden

9,0
30 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Jesper uit Berkel Enschot

09-03-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Edie uit Berkel-Enschot

03-03-2017
10

Ervaring: super lessen gehad, ontzettend veel geleerd! frans is een erg geduldige en flexibele leraar en gaf je alle tijd die je nodig had. weet wat je aandachtspunten zijn en werkt hier samen goed aan om dit te verbeteren. ook heb je 'eigen inbreng' in de lessen voor dingen die je nog graag wil herhalen of wil leren.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Berkel-Enschot

21-02-2017
8,0

Ervaring: Ik vond Frans een zeer kundig docent. Hij leert je alle eigenschappen die je moet bezitten om goed te kunnen slagen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Pleuni uit Tilburg

10-02-2017
10

Ervaring: Zelf zag ik erg op tegen rijlessen, maar bij Frans heb ik een hele fijne tijd in het lessen ervaren.
Frans neemt de tijd voor je, doet het op jouw tempo, je hebt zelf ook inspraak in waar je extra aandacht aan wil besteden, hij is geordend met inplannen en de auto is altijd netjes. Wat ik ook heel prettig vond is dat Frans altijd goede zin en humor heeft. Dus buiten dat hij erg goede lessen geeft is het ook nog eens gezellig!
Op examen gaan is spannend, maar ik ging zonder stress het examen in. Wanneer Frans zegt dat je op kunt, dan ben je er ook echt aan toe en ik ben dan ook de eerste keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Tilburg

20-01-2017
9,3

Ervaring: Erg fijne rijschool, ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dit was mijn 2e rijschool en dankzij de fijne manier van les geven heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs. Frans legt alles duidelijk uit en is altijd in voor een praatje. Deze rijschool is zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Moergestel

22-12-2016
10

Ervaring: Fijne rijinstructeur die alle aandacht voor je heeft.
Alles wordt stap voor stap behandeld, als je iets moeilijk vind kan je dit gewoon aangeven.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

18-11-2016
10

Ervaring: Ik heb erg genoten van de rijlessen van Frans. Hij is een zeer kundige docent en het was tevens erg gezellig in de auto. De administratieve zaken er om heen gingen ook altijd erg goed!

Aan te raden dus!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Moergestel

18-11-2016
9,7

Ervaring: Top! Met 1 woord onschreven leuke lessen en leuke instructeur, is erg geïnteresseerd in de leerling en past de les ook aan naar de persoon! Schept ook graag een band met de leerling zodat de leerling fijn en veilig voelt in de auto! Ik ben uitermate tevrede over deze rijschool en adviseer em aan iedereen aan! Zeker een van de betere rijscholen in Nederland te vinden!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-11-2016
7,7

Ervaring: Erg fijne lessen gehad, veel van geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Tessel uit Tilburg

28-10-2016
9,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier lessen gevolgd bij Frans. De rijlessen waren nooit saai,
hij had veel geduld en interesse in elke leerling. Ik zou hem zeker aanraden als rijleraar!


Ja, ik beveel dit aan