Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
126 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

Roos uit Amersfoort

06-03-2019
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de lessen bij Rene van Maaren. Ik heb hem ervaren als een kundige, betrouwbare en zeer betrokken instructeur. Waar ik zelf de moed wel eens in de schoenen voelde zakken hield Rene altijd het vertrouwen en wist me weer te steunen en te motiveren om vol te houden. Hij sluit goed aan op jouw persoonlijke rij- en leerstijl wat ik heel prettig vond. Er was altijd ruimte voor eigen initiatief of wensen tijdens de rijlessen. Zelf heb ik twee keer faalangst examen gedaan waar Rene mij heel goed op heeft voorbereid.
Top instructeur die ik iedereen kan aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Amersfoort

04-03-2019
10

Ervaring: Een super ervaring met Rene van maaren, geduldig en duidelijk in het les geven. Houd van een grapje, heel belangrijk!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Amersfoort

14-02-2019
8,0

Ervaring: Goed en zorgvuldige uitleg en begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Amersfoort

12-02-2019
8,3

Ervaring: René wist mij goed te motiveren en begeleiden. Ik heb in alle lessen goede tips en reflectiemomenten gekregen. Naast de goede begeleiding was het ook nog erg gezellig. Hartstikke bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Durmuscan uit Amersfoort

11-02-2019
10

Ervaring: Dankjewel voor alles, in één keer geslaagd dankzij Meneer Rene altijd geduldig en gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit Amersfoort

02-02-2019
10

Ervaring: Wat een goede keuze om bij René mijn zekerheid in de auto weer terug te krijgen! Na een kwartier rijden zag hij al waar mijn onzekerheden in het rijden zaten en die hebben we aangepakt. Na 3 lessen durf ik de weg zelf weer op. Met dank aan de fijne begeleiding: persoonlijk, effectief en met humor. Top!


Ja, ik beveel dit aan

chiel uit amersfoort

23-01-2019
8,3

Ervaring: ik vind het een goede rijschool , ik kon lessen inplanne wanneer het mij uitkwam en het waren gezellige en goede lessen waar je veel leert en je op je gemak voelt


Ja, ik beveel dit aan

Geanne uit Amersfoort

22-01-2019
9,0

Ervaring: Toen ik na een aantal jaren het autorijden weer wilde oppakken ivm mijn nieuwe baan, heb ik bij René aangeklopt. René heeft me hele goede rijtips gegeven en het duwtje in de rug wat ik nodig had. Leuk is ook zijn humor, waardoor ik meer ontspande tijdens het rijden. Ook fijn: als je een paar opfrislessen neemt, kijkt René echt naar wat je nodig hebt. (en laat hij je geen onnodige extra lessen nemen) Die eerlijkheid waardeer ik ook zeer. Ik zou René zeker aanraden als rij-instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Tirza uit Amersfoort

14-01-2019
10

Ervaring: Een super fijne rijinstructeur, met veel geduld en persoonlijke aandacht. Heeft mij veel zelfvertrouwen op de weg gegeven. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!


Ja, ik beveel dit aan

Maxime

29-12-2018
10

Ervaring: Ik was al in het bezit van een rijbewijs, maar vanwege rijangst durfde ik de weg niet meer op. Maar na drie lessen van René heb ik het rijden weer durven oppakken. Langzaam ging het rijden beter en werd de spanning minder. Nu durf ik eindelijk langere stukken alleen te rijden, waar ik René heel dankbaar voor ben! Als je rijangst hebt of behoefte hebt aan een instructeur die rustig is en veel aandacht schenkt, moet je bij deze rijschool zijn.


Ja, ik beveel dit aan