Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
129 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 129 beoordelingen

Henk uit Amersfoort

04-05-2019
10

Ervaring: Superfijne ervaring! Vijf opfrislessen gehad bij René, die dit op een plezierige en ontspannen manier doet. Ik kan het iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Soesterberg

30-04-2019
8,7

Ervaring: Duidelijke uitleg en een hele rustige manier van leren. Zelfs nadat je het voor de vijfde keer achter elkaar fout doet, legt hij het nog een keer rustig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Tomas

09-04-2019
8,3

Ervaring: René is een fijne instructeur die alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Hij neemt de tijd voor je en past zich goed aan het tempo van de leerling en niet andersom. Ik heb een prettige lestijd gehad bij Autorijschool van Maaren.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amersfoort

06-03-2019
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de lessen bij Rene van Maaren. Ik heb hem ervaren als een kundige, betrouwbare en zeer betrokken instructeur. Waar ik zelf de moed wel eens in de schoenen voelde zakken hield Rene altijd het vertrouwen en wist me weer te steunen en te motiveren om vol te houden. Hij sluit goed aan op jouw persoonlijke rij- en leerstijl wat ik heel prettig vond. Er was altijd ruimte voor eigen initiatief of wensen tijdens de rijlessen. Zelf heb ik twee keer faalangst examen gedaan waar Rene mij heel goed op heeft voorbereid.
Top instructeur die ik iedereen kan aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Amersfoort

04-03-2019
10

Ervaring: Een super ervaring met Rene van maaren, geduldig en duidelijk in het les geven. Houd van een grapje, heel belangrijk!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Amersfoort

14-02-2019
8,0

Ervaring: Goed en zorgvuldige uitleg en begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Amersfoort

12-02-2019
8,3

Ervaring: René wist mij goed te motiveren en begeleiden. Ik heb in alle lessen goede tips en reflectiemomenten gekregen. Naast de goede begeleiding was het ook nog erg gezellig. Hartstikke bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Durmuscan uit Amersfoort

11-02-2019
10

Ervaring: Dankjewel voor alles, in één keer geslaagd dankzij Meneer Rene altijd geduldig en gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit Amersfoort

02-02-2019
10

Ervaring: Wat een goede keuze om bij René mijn zekerheid in de auto weer terug te krijgen! Na een kwartier rijden zag hij al waar mijn onzekerheden in het rijden zaten en die hebben we aangepakt. Na 3 lessen durf ik de weg zelf weer op. Met dank aan de fijne begeleiding: persoonlijk, effectief en met humor. Top!


Ja, ik beveel dit aan

chiel uit amersfoort

23-01-2019
8,3

Ervaring: ik vind het een goede rijschool , ik kon lessen inplanne wanneer het mij uitkwam en het waren gezellige en goede lessen waar je veel leert en je op je gemak voelt


Ja, ik beveel dit aan