Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,3
85 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Jesse uit Amersfoort

01-03-2017
8,7

Ervaring: Rustige en duidelijke rijinstructeur. Hij leert je alles op je eigen tempo en zorgt voor rust zodat jij je eigen ding kan doen.


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Baarn

17-01-2017
9,3

Ervaring: Leuke en leerzame rijlessen gehad! René is geduldig en geeft een duidelijke uitleg. Hij zegt niet alleen wat fout gaat maar ook wat goed gaat. Hij luistert naar jouw wensen en maakt af en toe wat leuke grapjes. Kortom: een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Hoogland

13-01-2017
10

Ervaring: Super rijschool! Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en het is nog gezellig ook.
Ik heb het echt aan René te danken dat ik in 1x geslaagd ben.


Ja, ik beveel dit aan

Veerle uit Amersfoort

20-12-2016
9,3

Ervaring: Ik kende Autorijschool Van Maaren van mijn buren. 4 buurkinderen hadden bij René gelest en waren zeer tevreden, vooral omdat hij rustig en geduldig scheen te lessen.

Ik ben ook heel erg tevreden over mijn lessen van René. Tijdens de les is het gezellig, doordat je praatjes kan maken en hij je op je gemak stelt tijdens het rijden. Er wordt gekeken naar jouw niveau en past zich hierop aan. Hij is erg geduldig en blijft altijd rustig, ook al maak je fouten. Hij weet dat je er bent om te leren en zo lest hij ook.
Door alle lessen was ik goed voorbereid op mijn examen, doormiddel van proef examens, uitleg en geruststelling wist ik zonder ervaring hoe een examen zou kunnen zijn.

Ik heb met veel plezier gereden bij autorijschool van Maaren en kan door al zijn lessen nu met een zeker gevoel zelfstandig de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Hoevelaken

09-12-2016
9,7

Ervaring: Op aanraden van mijn zus heb ik rijlessen genomen bij René. Daar heb ik absoluut geen spijt van. De rustige uitleg, de terugkoppelingen en de hilariteit van René maken rijlessen gewoon heel leuk. Als je even wat minder vertrouwen had in je rijvaardigheid, werd dat wel weer opgelost. Het was een feestje om in de auto te zitten en het werd bijna jammer om te slagen. Gelukkig toch gelukt met de grootste dank aan René. Een aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Francis Paloma uit Hilversum/Soest

02-12-2016
10

Ervaring: Ik had het al eerder geprobeerd bij een grote rijschool die zogenaamd om kon gaan met mijn faalangst. Na continue een andere rijdocent te krijgen en gewezen werd hoe ik fout reed in de auto was ik er klaar mee.

Bij Rene kreeg ik het geduld en de aandacht om zelfverzekerd te zijn tijdens het autorijden. Ik heb mijn rust gevonden. ik heb dan ook eindelijk gisteren mijn Rij examen gehaald!!! :D

Ik kan mij voorstellen dat je ook zonder faalangst heel leuk les kan krijgen waar je echt wat aan hebt. Rene heeft zo'n humor dat hij met iedereen wel om weet te gaan. Hij zorgt er in ieder geval voor dat je niet met een rugzakje zit, vol met het idee dat je het niet kan of ergens een fout hebt gemaakt. Het gaat om oplossingen vinden en de rust bewaren.

Ik ben super blij dat ik het in één keer gelukt is te slagen bij Rene, maar ik ga de lol en de gesprekken missen!


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Amersfoort

11-10-2016
8,3

Ervaring: Hele goede lessen gehad; er wordt een mooi persoonlijk plan gemaakt, zodat je met alle kennis die je krijgt goed geschoold je examen in gaat! Wat er ook gebeurd, Van Maaren blijft een rustige goede leraar!


Ja, ik beveel dit aan

Arturo uit Doorn

24-09-2016
9,7

Ervaring: Rene heeft mij de komende maanden erg geholpen mijn laatste drempel te overwinnen. Eerst reed ik erg twijfelachtig en waren drukke situatie te onoverzichtelijk voor mij. Door Rene relaxen uitstraling, (grappige) humor en zijn manier van lesgeven ben ik elke les steeds zelfverzekerder gaan rijden.

In het bijzonder heeft mij door de lessen heen en ook net voor het examen mij tips gegeven die erg nuttig waren. Deze tips waren voor mij zo nuttig dat ik heel relaxed het praktijk examen inging en ook in 1 keer slaagde.

Daarom wil ik Rene nogmaals hartelijk bedanken voor zowel het veilig leren rijden in het verkeer als de gezellige en leerzame gesprekken die we hebben gevoerd tijdens de rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Amersfoort

19-08-2016
10

Ervaring: Ik heb alltijd al een beetje faalangst gehad maar Rene hielp me er met het autorijden goed vanaf. Een ontzettend gezellige rijinstructeur die je geduldig het vertrouwen geeft dat je het kan. In één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit amersfoort

18-08-2016
9,0

Ervaring: René is een goede en geduldige instructeur die goed weet wat je zwakke en sterke punten zijn, daarnaast is hij ook nog eens een gezellige instructeur.


Ja, ik beveel dit aan