Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,3
91 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Vladislavs uit Nijkerk

28-08-2017
9,7

Ervaring: De instructeur programmeerd je om een zelfstandige, zelfverzekerde, scherpe chauffeur te zijn.

Ik persoonlijk was in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Meike

18-08-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Amersfoort

16-07-2017
9,0

Ervaring: Ik heb bij René een aantal rijlessen genomen omdat ik al 8 jaar mijn rijbewijs heb maar nauwelijks heb gereden waardoor ik angstig was geworden om weer te gaan rijden. René is een fijne, rustige instructeur. Hij kan goed inschatten wat je nodig hebt en laat je op je gemak voelen. Hij benadrukt steeds dat de rijlessen alleen voor jezelf zijn, je hebt je rijbewijs en je mag gewoon rijden. Met een paar lessen en de goede uitleg van René durfde ik weer zelf de weg op. Ik kan hem iedereen aanraden. Heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Amersfoort

07-07-2017
9,7

Ervaring: Omdat ik nogal onzeker van mezelf ben was ik opzoek naar een goede rijschool die mij meer vertrouwen kon geven. Door deze rijschool heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Super leuke maar vooral leerzame lessen gehad! Ik raad zeker autorijschool van Maaren aan!


Ja, ik beveel dit aan

Hugo

29-06-2017
8,0

Ervaring: Ik werd goed ondersteund en aangemoedigd om door te blijven zetten. Dit is bewijs dat iedereen het kan zolang je maar doorzet


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Amersfoort

23-05-2017
9,7

Ervaring: In korte tijd heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! René geeft duidelijke en goede instructies, is rustig en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Ook houdt hij rekening met je tempo en geeft complimenten. Dit geeft veel zelfvertrouwen. Ik heb met veel plezier bij René gelest en daarom kan ik iedereen deze rijschool van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Amersfoort

01-03-2017
8,7

Ervaring: Rustige en duidelijke rijinstructeur. Hij leert je alles op je eigen tempo en zorgt voor rust zodat jij je eigen ding kan doen.


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Baarn

17-01-2017
9,3

Ervaring: Leuke en leerzame rijlessen gehad! René is geduldig en geeft een duidelijke uitleg. Hij zegt niet alleen wat fout gaat maar ook wat goed gaat. Hij luistert naar jouw wensen en maakt af en toe wat leuke grapjes. Kortom: een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Hoogland

13-01-2017
10

Ervaring: Super rijschool! Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en het is nog gezellig ook.
Ik heb het echt aan René te danken dat ik in 1x geslaagd ben.


Ja, ik beveel dit aan

Veerle uit Amersfoort

20-12-2016
9,3

Ervaring: Ik kende Autorijschool Van Maaren van mijn buren. 4 buurkinderen hadden bij René gelest en waren zeer tevreden, vooral omdat hij rustig en geduldig scheen te lessen.

Ik ben ook heel erg tevreden over mijn lessen van René. Tijdens de les is het gezellig, doordat je praatjes kan maken en hij je op je gemak stelt tijdens het rijden. Er wordt gekeken naar jouw niveau en past zich hierop aan. Hij is erg geduldig en blijft altijd rustig, ook al maak je fouten. Hij weet dat je er bent om te leren en zo lest hij ook.
Door alle lessen was ik goed voorbereid op mijn examen, doormiddel van proef examens, uitleg en geruststelling wist ik zonder ervaring hoe een examen zou kunnen zijn.

Ik heb met veel plezier gereden bij autorijschool van Maaren en kan door al zijn lessen nu met een zeker gevoel zelfstandig de weg op!


Ja, ik beveel dit aan