Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
135 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 135 beoordelingen

Liesbeth uit Amersfoort

09-07-2019
10

Ervaring: Mijn zoon Jarod heeft zijn autorijbewijs bij Rene gehaald. Hij heeft veel geduld en rust wat hij tijdens de lessen overbrengt. Hij is in staat zijn leerlingen het benodigde zelfvertrouwen te geven. Rene is deskundig, goed, vriendelijk, betrouwbaar en ik kan rene alleen maar aanraden als uitstekende instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Graciella

30-06-2019
9,0

Ervaring: Fijne opfrislessen gehad, duidelijke uitleg en goede feedback over mijn rijstijl gekregen


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Amersfoort

26-06-2019
10

Ervaring: René is een vriendelijke, zeer bekwame rij-instructeur met heel veel geduld, begrip en kennis. Ik heb een aantal opfrislessen genomen en voel me stukken zekerder op de weg nu.


Ja, ik beveel dit aan

Enrique

23-06-2019
9,0

Ervaring: Leuke gezellige rijlessen, goeie duidelijke instructies en lessen op maat.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Amersfoort

19-06-2019
10

Ervaring: Fijne rijlessen. Instructies afgestemd op het gevoel van spanning. Nu weer met vertrouwen de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Jurriaan uit Hoevelaken

11-06-2019
10

Ervaring: René is een prettige rij instructeur waar je makkelijk mee kan praten. Dit creëert een fijne sfeer voor tijdens de lessen waardoor het auto rijden ook prettig is. Je hoeft niet bang te zijn om een fout te maken. Daarnaast kan je ook lachen met René en hoeft het niet altijd serieus te zijn. Verder krijg je nuttige tips tijdens het rijden en duidelijk uitleg met gebruik van filmpjes.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Amersfoort

04-05-2019
10

Ervaring: Superfijne ervaring! Vijf opfrislessen gehad bij René, die dit op een plezierige en ontspannen manier doet. Ik kan het iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Soesterberg

30-04-2019
8,7

Ervaring: Duidelijke uitleg en een hele rustige manier van leren. Zelfs nadat je het voor de vijfde keer achter elkaar fout doet, legt hij het nog een keer rustig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Tomas

09-04-2019
8,3

Ervaring: René is een fijne instructeur die alles rustig en duidelijk kan uitleggen. Hij neemt de tijd voor je en past zich goed aan het tempo van de leerling en niet andersom. Ik heb een prettige lestijd gehad bij Autorijschool van Maaren.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amersfoort

06-03-2019
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de lessen bij Rene van Maaren. Ik heb hem ervaren als een kundige, betrouwbare en zeer betrokken instructeur. Waar ik zelf de moed wel eens in de schoenen voelde zakken hield Rene altijd het vertrouwen en wist me weer te steunen en te motiveren om vol te houden. Hij sluit goed aan op jouw persoonlijke rij- en leerstijl wat ik heel prettig vond. Er was altijd ruimte voor eigen initiatief of wensen tijdens de rijlessen. Zelf heb ik twee keer faalangst examen gedaan waar Rene mij heel goed op heeft voorbereid.
Top instructeur die ik iedereen kan aanraden!


Ja, ik beveel dit aan