Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
120 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 120 beoordelingen

chiel uit amersfoort

23-01-2019
8,3

Ervaring: ik vind het een goede rijschool , ik kon lessen inplanne wanneer het mij uitkwam en het waren gezellige en goede lessen waar je veel leert en je op je gemak voelt


Ja, ik beveel dit aan

Geanne uit Amersfoort

22-01-2019
9,0

Ervaring: Toen ik na een aantal jaren het autorijden weer wilde oppakken ivm mijn nieuwe baan, heb ik bij René aangeklopt. René heeft me hele goede rijtips gegeven en het duwtje in de rug wat ik nodig had. Leuk is ook zijn humor, waardoor ik meer ontspande tijdens het rijden. Ook fijn: als je een paar opfrislessen neemt, kijkt René echt naar wat je nodig hebt. (en laat hij je geen onnodige extra lessen nemen) Die eerlijkheid waardeer ik ook zeer. Ik zou René zeker aanraden als rij-instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Tirza uit Amersfoort

14-01-2019
10

Ervaring: Een super fijne rijinstructeur, met veel geduld en persoonlijke aandacht. Heeft mij veel zelfvertrouwen op de weg gegeven. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!


Ja, ik beveel dit aan

Maxime

29-12-2018
10

Ervaring: Ik was al in het bezit van een rijbewijs, maar vanwege rijangst durfde ik de weg niet meer op. Maar na drie lessen van René heb ik het rijden weer durven oppakken. Langzaam ging het rijden beter en werd de spanning minder. Nu durf ik eindelijk langere stukken alleen te rijden, waar ik René heel dankbaar voor ben! Als je rijangst hebt of behoefte hebt aan een instructeur die rustig is en veel aandacht schenkt, moet je bij deze rijschool zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ruth uit Amersfoort

22-12-2018
9,0

Ervaring: Renee is een super fijne man die mij veel door mij meer zekerheid te hebben gegeven, mij heeft geholpen aan mijn rijbewijs. Top man


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Amersfoort

19-12-2018
9,3

Ervaring: Ik heb een fijne en plezierige tijd gehad bij rijschool van Maaren. Aan het begin van de lessen vond ik het best spannend om te rijden. De rij instructeur gaf mij zelfvertrouwen waardoor het rijden steeds beter ging.


Bente uit Amersfoort

10-12-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Amersfoort

27-11-2018
9,0

Ervaring: Hele goede persoonlijke begeleiding, heb me altijd op gemak gevoelt en we hebben veel gelachen. Ik heb niet alleen mijn rijbewijs in 1x gehaald, ik heb ook veel over mezelf geleerd. Dankjewel René!


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Soest

13-11-2018
8,3

Ervaring: Na wat rondgekeken te hebben naar rijscholen kwam ik uit bij René, na de proefles was ik direct overtuigd. Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en ik kijk terug op rijlessen met duidelijke uitleg, persoonlijke aanpak en daarnaast ook nog gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Érin uit Amersfoort

05-11-2018
9,7

Ervaring: Na een aantal keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen, verloor ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer. Toen ben ik overgestapt naar autorijschool Van Maaren. René is een prettige rijinstructeur. Dankzij zijn adviezen en tips kreeg ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer weer terug. Hij kan goed inschatten wat jij als persoon nodig hebt om een betere bestuurder te worden.


Ja, ik beveel dit aan