Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

Jordi uit Soest

13-11-2018
8,3

Ervaring: Na wat rondgekeken te hebben naar rijscholen kwam ik uit bij René, na de proefles was ik direct overtuigd. Inmiddels mijn rijbewijs gehaald en ik kijk terug op rijlessen met duidelijke uitleg, persoonlijke aanpak en daarnaast ook nog gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Érin uit Amersfoort

05-11-2018
9,7

Ervaring: Na een aantal keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen, verloor ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer. Toen ben ik overgestapt naar autorijschool Van Maaren. René is een prettige rijinstructeur. Dankzij zijn adviezen en tips kreeg ik mijn zelfvertrouwen in het verkeer weer terug. Hij kan goed inschatten wat jij als persoon nodig hebt om een betere bestuurder te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Amersfoort

24-10-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amersfoort

21-10-2018
9,0

Ervaring: Erg fijne lessen! René geeft erg fijn les en geeft goede tips, waardoor je zelfverzekerd leert autorijden. Zeker aan te raden dus!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Soest

08-10-2018
10

Ervaring: Zijn manier van kernpunten aanpakken, hielp mij bijzonder goed. Zijn adviezen, tips & stimulerende gesprekken brachten mij op een ander niveau zodat ik nu weer een stuk relaxter en zelfvertrouwd de snelweg op kan. Nogmaals hartelijk dank voor alle adviezen. G. Rensink


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Amersfoort

08-10-2018
10

Ervaring: Ik had een aantal jaren geen auto gereden. 1 proefles gehad en een dubbele rijles en ik rijd weer vrolijk rond. Rene is heel rustig en gaf me het zelfvertrouwen dat ik nodig had. Vond het ook fijn dat hij niet onnodige lessen of pakketten adviseerde. Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Spakenburg

19-09-2018
10

Ervaring: Super fijne rijlessen gehad altijd Rene is altijd super relaxed waardoor je je ook op je gemak voelt met lessen! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Baarn

17-09-2018
10

Ervaring: Vanwege mijn faalangst heb ik voor deze rijschool gekozen. En dit was een heel goede keuze. Het waren erg gezellige lessen waar ik heel veel aan heb gehad. Dankzij Rene rijd ik nu met zelfvertrouwen. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Amersfoort

09-09-2018
9,3

Ervaring: Rene zorgt voor een rustige en vertrouwde sfeer. Heeft veel aandacht voor persoonlijke aandachtspunten en een goed verwachtingsmanagement!


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Amersfoort

22-08-2018
10

Ervaring: In een keer me rijbewijs door super fijne en gezellige lessen van Rene! Door zijn geduld en prettige uitleg met veel plezier me rijlessen gevolgd.


Ja, ik beveel dit aan