Beoordelingen Autorijschool Van Maaren

9,4
98 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Daphne uit Soesterberg

07-02-2018
10

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. De lessen waren leuk en goed aangepast op mijn tempo.


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Utrecht

06-02-2018
10

Ervaring: Dankzij Rene was autorijden best oke. ;) Rene is gezellig, heeft humor en kan goed inschatten welke benadering werkt voor een leerling. De prijs per les is vergeleken met andere rijscholen zeker scherp en Rene is zo flexibel als mogelijk binnen zijn drukke schema. Iedereen die het vraagt zal ik hem aanraden! :)


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Amersfoort

06-12-2017
9,0

Ervaring: Auorijschool van Maaren is een rijschool aan te raden voor mensen die vooral veel behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en leren op je eigen tempo. De lessen bestaan vaak uit een gedeelte herhalen wat je al kunt (en in mijn geval daarmee weer een beetje in het autorijden komen) en daarna probeert René je uit te dagen met nieuwe vaardigheden of met het aanscherpen van je vaardigheden. Voor mij een erg prettige manier van lessen!


Ja, ik beveel dit aan

tristan uit amersfoort

03-12-2017
10

Ervaring: Aardige geduldige instructeur, heb het gezellig gevonden tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Dirc uit Amersfoort

04-11-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Soest

03-11-2017
10

Ervaring: Fantastische rijschool waardoor ik mijn rijbewijs heb kunnen halen! René geeft goede lessen en biedt goede persoonlijke inzichten. Ik zou zeker aanraden hier je lessen te nemen!


Ja, ik beveel dit aan

J

30-10-2017
8,7

Ervaring: Top lessen gehad !


Ja, ik beveel dit aan

Vladislavs uit Nijkerk

28-08-2017
9,7

Ervaring: De instructeur programmeerd je om een zelfstandige, zelfverzekerde, scherpe chauffeur te zijn.

Ik persoonlijk was in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Meike

18-08-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Amersfoort

16-07-2017
9,0

Ervaring: Ik heb bij René een aantal rijlessen genomen omdat ik al 8 jaar mijn rijbewijs heb maar nauwelijks heb gereden waardoor ik angstig was geworden om weer te gaan rijden. René is een fijne, rustige instructeur. Hij kan goed inschatten wat je nodig hebt en laat je op je gemak voelen. Hij benadrukt steeds dat de rijlessen alleen voor jezelf zijn, je hebt je rijbewijs en je mag gewoon rijden. Met een paar lessen en de goede uitleg van René durfde ik weer zelf de weg op. Ik kan hem iedereen aanraden. Heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan