Beoordelingen Autorijschool Vrancken

9,1
106 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

Rianne uit Veldhoven

13-02-2017
8,3

Ervaring: wij hebben alle drie onze zonen hier het rijbewijs laten halen. Zeer tevreden over de service, communicatie en deskundigheid


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Veldhoven

04-02-2017
8,7

Ervaring: Zeer goede ervaring ! Ook al heb ik weinig tijd gehad voor m'n lessen werd er goed meegedacht door de rijschool !


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Veldhoven

02-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Veldhoven

20-01-2017
8,3

Ervaring: Fijne en betrouwbare rijschool. De lessen zijn leuk, gezellig en leerzaam


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Veldhoven

18-12-2016
8,7

Ervaring: Mijn lessen waren super samen met Laura daar na in een keer me rijbewijs gehaald super leuk gehad zeker een aanrader voor André


Ja, ik beveel dit aan

Axel uit Veldhoven

21-11-2016
8,7

Ervaring: Rijscholen zijn (als je geen slechte leerling bent) lastig te vergelijken omdat je er maar één hebt in je leven, maar ondanks dit gebrek aan vergelijkingsmateriaal kan ik iedereen ervan verzekeren dat je bij Vrancken prima op je plek zit. Rob en Laura zijn twee geweldige instructeurs. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Tess uit Veldhoven

15-11-2016
8,3

Ervaring: Super fijn! Goede en duidelijke lessen waar alles rustig wordt uitgelegd en als er nog meer uitleg nodig is, zonder problemen wordt gegeven. Ook is er tijd voor een grapje waardoor je ontspannen in de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Eindhoven

18-10-2016
8,3

Ervaring: Door de rust en kalmte die Rob uitstraalt zijn de rijlessen zeer aangenaam. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld in de auto, en dat is zeer belangrijk. Daarnaast is Rob ook nog eens een gezellige vent. Ik vind het zeer knap hoe Rob tijdens een les de theorie van het autorijden met praktijk weet te combineren. Dit is erg leerzaam.

Een kleine kanttekening zou kunnen zijn dat je soms een minuut of 5 te laat aankwam. Maar dit heb ik persoonlijk nooit als storend ervaren.

Ga zo door en je zult nog vele anderen aan hun rijbewijs helpen! Succes!


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Veldhoven

22-07-2016
9,0

Ervaring: Goede duidelijke en gezellige lessen


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Wintelre

13-07-2016
7,7

Ervaring: Super goede begeleiding en ondersteuning!


Ja, ik beveel dit aan