Beoordelingen Autorijschool Vrancken

9,1
116 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Janneke uit Eersel

14-08-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Veldhoven

16-06-2017
10

Ervaring: Zeer tevreden over deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Veldhoven

31-05-2017
8,7

Ervaring: Elke rijles enorm naar mijn zin gehad met Rob. Echt geleerd wat autorijden is, en hoe ik het moet doen. Altijd een relaxte sfeer en erg gezellig. Dat is iets wat ik in de auto dan ook zeker ga missen. Gelukkig gaat mijn zusje Nikita over een tijdje ook bij jou aan de slag, dus zal ik vast en zeker nog even hallo zeggen!


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Eindhoven

30-05-2017
7,7

Ervaring: Rob is een super fijne instructeur die je met de nodige dosis humor goed begeleid. Rob, ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Eindhoven

22-05-2017
8,3

Ervaring: Echt geweldig. Vind het een top school. Maar kijk uit voor de praatjes van de baas. Hij kan echt kletsen. 👍


Ja, ik beveel dit aan

Maribel uit Eindhoven

01-04-2017
9,7

Ervaring: Super rijschool met persoonlijke afgestemde begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Veldhoven

28-03-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Annika uit Veldhoven

15-03-2017
9,7

Ervaring: ik vond het altijd super gezellig en relaxed in de auto. Rob wist precies hoe hij mij op m'n gemak kon stellen. Ik heb veel geleerd en heb het altijd erg naar mijn zin gehad in de auto. Ik keek ook altijd uit naar de lessen met Rob!
Rob, je bent een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Waalre

09-03-2017
9,3

Ervaring: Super tof bedrijf. Goeden hulp, altijd de hulp die je nodig hebt. En dat ook nog eens gezzelig


Ja, ik beveel dit aan

yannick uit Veldhoven

09-03-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan