Beoordelingen Autorijschool Vrancken

9,1
109 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Annika uit Veldhoven

15-03-2017
9,7

Ervaring: ik vond het altijd super gezellig en relaxed in de auto. Rob wist precies hoe hij mij op m'n gemak kon stellen. Ik heb veel geleerd en heb het altijd erg naar mijn zin gehad in de auto. Ik keek ook altijd uit naar de lessen met Rob!
Rob, je bent een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Waalre

09-03-2017
9,3

Ervaring: Super tof bedrijf. Goeden hulp, altijd de hulp die je nodig hebt. En dat ook nog eens gezzelig


Ja, ik beveel dit aan

yannick uit Veldhoven

09-03-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Veldhoven

13-02-2017
8,3

Ervaring: wij hebben alle drie onze zonen hier het rijbewijs laten halen. Zeer tevreden over de service, communicatie en deskundigheid


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Veldhoven

04-02-2017
8,7

Ervaring: Zeer goede ervaring ! Ook al heb ik weinig tijd gehad voor m'n lessen werd er goed meegedacht door de rijschool !


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Veldhoven

02-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Veldhoven

20-01-2017
8,3

Ervaring: Fijne en betrouwbare rijschool. De lessen zijn leuk, gezellig en leerzaam


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Veldhoven

18-12-2016
8,7

Ervaring: Mijn lessen waren super samen met Laura daar na in een keer me rijbewijs gehaald super leuk gehad zeker een aanrader voor André


Ja, ik beveel dit aan

Axel uit Veldhoven

21-11-2016
8,7

Ervaring: Rijscholen zijn (als je geen slechte leerling bent) lastig te vergelijken omdat je er maar één hebt in je leven, maar ondanks dit gebrek aan vergelijkingsmateriaal kan ik iedereen ervan verzekeren dat je bij Vrancken prima op je plek zit. Rob en Laura zijn twee geweldige instructeurs. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Tess uit Veldhoven

15-11-2016
8,3

Ervaring: Super fijn! Goede en duidelijke lessen waar alles rustig wordt uitgelegd en als er nog meer uitleg nodig is, zonder problemen wordt gegeven. Ook is er tijd voor een grapje waardoor je ontspannen in de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan