Beoordelingen Autorijschool Wezemer

8,7
14 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Sanne uit Utrecht

20-12-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-12-2016
9,7

Ervaring: Ik heb met veel plezier bij Autorijschool Wezemer gelest en ben dankzij de goede lessen in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. De lessen zijn gezellig, maar je leert toch serieus autorijden. Bovendien hoor je tijdens de lessen niet alleen wat fout gaat, maar ook zeker wat goed gaat en dat vond ik heel fijn. Aan het eind van iedere les is er een momentje reflectie, wat helpt om te bespreken waar nog op geoefend moet worden en wat de belangrijkste dingen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Robin

23-11-2016
7,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-11-2016
8,0

Ervaring: Prettige sfeer en duidelijke begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Houten

27-10-2016
10

Ervaring: Er word met een fijne manier met je om gegaan, ook veel rekening gehouden met mensen die rijden spannend vinden. Kan geen negatief puntje bedenken en vandaar dus 3x een 10!!


Ja, ik beveel dit aan

Aylin uit Houten

23-09-2016
7,7

Ervaring: Super gezellige en leerzame rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Nieuwegein

24-09-2015
10

Ervaring: Oprecht een goede tijd gehad.
Dennis nam overal goed de tijd voor terwijl ik aardig zenuwachtig was. Ik voelde me goed op mijn gemak en geen vraag was te veel!
Dennis heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Utrecht

15-09-2015
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Kaj uit Utrecht

15-09-2015
8,0

Ervaring: Dennis is een leuke rij-instructeur. Hij legt op een prettige en rustige manier uit. Ook kun je makkelijk bij hem terecht voor theorie-vragen e.d.
Didactisch vaardig, hij betrekt je in het leerproces.
In de planning is hij erg flexibel, als ik een paar dagen van tevoren een rijles wilde verplaatsten, kon dat meestal zonder problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Utrecht

11-09-2015
9,0

Ervaring: Met veel plezier kijk ik terug naar mijn tijd bij deze rijschool, Dennis is een zeer kundige en ook nog eens gezellige rijleraar die je leert autorijden op een manier die bij je past.
Haast jammer dat ik zo snel mijn rijbewijs gehaald heb!


Ja, ik beveel dit aan