Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

8,9
79 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Raimond uit Kerkrade

19-12-2016
9,0

Ervaring: ze zeggen ...van n oude rot kun je wat leren...helemaal waar....petje af...hij houdt je allert en daardoor heb ik mijn papiertje gehaald....thanks...


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Kerkrade

09-12-2016
10

Ervaring: Na het volgen van de compactopleiding, het rijbewijs BE behaald. Mede dankzij de heldere adviezen, ging het examen van een leien dak. Een rijschool met veel ervaring, servicegerichtheid en flexibiliteit! Top


Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Kerkrade

02-12-2016
9,3

Ervaring: Van de week BE gehaald. Zeer fijne lessen, duidelijk en door de klantvriendelijke en ontspannen aard wordt gezorgd voor een prettige en geruststellende sfeer tijdens de lessen.
Zeker aan te bevelen! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Antony uit Kerkrade

14-10-2016
9,3

Ervaring: sind 2000 mijn rijbewijs gehaalt via Wischmann goede scholing en luisteren naar de mensen


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Kerkrade

01-07-2016
10

Ervaring: Behalen van het bromfietsrijbewijs, super geregeld en top service. Zeer goede lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Kerkrade

15-06-2016
10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief, zo zeer zelfs dat ik ook terug ga voor mijn c rijbewijs.
Ze zijn er zeer vriendelijk en vooral zeer ervaren met les geven.


Ja, ik beveel dit aan

Dilano uit Landgraaf

14-06-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Raimond uit Landgraaf

02-06-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Schinveld

25-05-2016
10

Ervaring: Vrachtwagenrijbewijs gehaald super begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Wijlre

21-04-2016
10

Ervaring: Heb mijn motorrijbewijs hier gehaald en ik vind het een prima rijschool! Goede uitleg, bij het AVB wel samen les maar daarna (op de weg) privé les en een rijinstructeur die zelf op de motor mee rijdt.


Ja, ik beveel dit aan