Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

9,1
106 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

simone uit Hoensbroek

01-02-2018
9,3

Ervaring: Dit is een enorme fijne maar ook zeer goede rijschool. en een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Landgraaf

22-01-2018
10

Ervaring: Top rijlessen gehad en goeie instructeurs


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Landgraaf

11-01-2018
10

Ervaring: Zeer deskundige rijinstructeur met waarschijnlijk de meeste ervaring in de regio en daar voorbij!


Ja, ik beveel dit aan

Haiko uit Landgraaf

07-12-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Kerkrade

27-11-2017
9,3

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Positieve benadering en altijd een doelgerichte motorrijles gehad. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden als men het motorrijbewijs wilt halen.


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Landgraaf

23-11-2017
10

Ervaring: Deskundig zeer ervaren goede afspraken
Prettige leerzame lessen goede instructeurs auto en motor goede eerlijke inschatting voor aantal lessen wat nodig zijn
Dan slaag je ook vinnen aantal maanden eerste keer top ! Niet zoals zgn stuntsrijscholen !!! waar goedkoop duurkoop blijkt achteraf !!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Brunssum

20-11-2017
10

Ervaring: Zeer goede en kwalitatieve begeleiding. Waar nodig streng maar altijd rechtvaardig. Ook een zeer gemoedelijke sfeer . Er wordt 1000% aandacht aan individuele wensen gegeven bijvoorbeeld mbt het inroosteren van de lessen .
Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Eygelshoven

10-11-2017
10

Ervaring: Erg fijne en duidelijke lessen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Landgraaf

01-11-2017
9,0

Ervaring: Bijzonder positief, in minder dan 4 maanden rijbewijs A gehaald. Persoonlijk en zeer deskundige (en geduldige) begeleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Landgraaf

31-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan