Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

9,0
96 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Andrea uit Kerkrade

22-09-2017
10

Ervaring: Een hele fijne ervaring.
Goede uitleg van de instructrice
Leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Kerkrade

19-09-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Brunssum

06-09-2017
10

Ervaring: Dankzij de jarenlange ervaring ben je bij het goede adres voor het behalen van je bromfiets, auto, motor, aanhanger of vrachtwagen rijbewijs.
Er kan geoefend worden op het eigen terrein en de lessen verlopen altijd professioneel en rechtvaardig.
Mijn instructeur was Theo wischmann, hij is heel rustig professioneel en heeft het eeuwige geduld en hij is zeker een bekend gezicht bij de examinatoren.
Ik zou zeker weer voor deze rijschool kiezen.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Landgraaf

08-07-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Kerkrade

07-07-2017
10

Ervaring: Hele prettige manier van lesgeven


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit SCHINVELD

19-06-2017
10

Ervaring: Rijschool Wischmann heb ik zeer prettig en professioneel ervaren. Dhr T. Wischmann en zijn medewerkers hebben mij uitstekend geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs cat.A.

Met dank aan T. Wischmann!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Kerkrade

09-06-2017
10

Ervaring: Top ervaring. Aan iedereen aan te bevelen !!


Ja, ik beveel dit aan

corrie uit HEERLEN

23-05-2017
8,3

Ervaring: ik heb een goede ervaring met jullie bedrijf en paul was een top instructeur gaf me af en toe een schop onder de kont maar tilde me wel steeds een level hoger in mijn rijden


Ja, ik beveel dit aan

Martha uit Landgraaf

19-05-2017
10

Ervaring: zeer bekwame en deskundige instructeurs, al jaren vertrouwd adres voor het hele gezin in diverse categorieën.
goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Heerlen

05-05-2017
9,0

Ervaring: Toppers aan het werk ik hen met veel plezier onder andere mijn motor rijbewijs gehaald vooral doorgaan


Ja, ik beveel dit aan