Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

8,9
83 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Hannie uit landgraaf

14-03-2017
10

Ervaring: zeer zeer zeer goed ik heb mijn rijbewijs bij jullie gehaald david zijn personen auto en nu dit een woord geweldig bedankt en zeker delen wij dit op facebook xxx thanks


Ja, ik beveel dit aan

Nicolle uit Landgraaf

14-03-2017
9,0

Ervaring: Hele goeie rijschool ..me rijbewijs gelijk de eerste keer gehaald !!


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Landgraaf

07-03-2017
10

Ervaring: Altijd leuke en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ingo uit Kerkrade

06-03-2017
9,0

Ervaring: Een goede rijinstructeur gehad Paul is toff


Ja, ik beveel dit aan

Raimond uit Kerkrade

19-12-2016
9,0

Ervaring: ze zeggen ...van n oude rot kun je wat leren...helemaal waar....petje af...hij houdt je allert en daardoor heb ik mijn papiertje gehaald....thanks...


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Kerkrade

09-12-2016
10

Ervaring: Na het volgen van de compactopleiding, het rijbewijs BE behaald. Mede dankzij de heldere adviezen, ging het examen van een leien dak. Een rijschool met veel ervaring, servicegerichtheid en flexibiliteit! Top


Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Kerkrade

02-12-2016
9,3

Ervaring: Van de week BE gehaald. Zeer fijne lessen, duidelijk en door de klantvriendelijke en ontspannen aard wordt gezorgd voor een prettige en geruststellende sfeer tijdens de lessen.
Zeker aan te bevelen! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Antony uit Kerkrade

14-10-2016
9,3

Ervaring: sind 2000 mijn rijbewijs gehaalt via Wischmann goede scholing en luisteren naar de mensen


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Kerkrade

01-07-2016
10

Ervaring: Behalen van het bromfietsrijbewijs, super geregeld en top service. Zeer goede lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Kerkrade

15-06-2016
10

Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief, zo zeer zelfs dat ik ook terug ga voor mijn c rijbewijs.
Ze zijn er zeer vriendelijk en vooral zeer ervaren met les geven.


Ja, ik beveel dit aan