Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

9,0
93 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Ivo uit Landgraaf

08-07-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Kerkrade

07-07-2017
10

Ervaring: Hele prettige manier van lesgeven


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit SCHINVELD

19-06-2017
10

Ervaring: Rijschool Wischmann heb ik zeer prettig en professioneel ervaren. Dhr T. Wischmann en zijn medewerkers hebben mij uitstekend geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs cat.A.

Met dank aan T. Wischmann!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Kerkrade

09-06-2017
10

Ervaring: Top ervaring. Aan iedereen aan te bevelen !!


Ja, ik beveel dit aan

corrie uit HEERLEN

23-05-2017
8,3

Ervaring: ik heb een goede ervaring met jullie bedrijf en paul was een top instructeur gaf me af en toe een schop onder de kont maar tilde me wel steeds een level hoger in mijn rijden


Ja, ik beveel dit aan

Martha uit Landgraaf

19-05-2017
10

Ervaring: zeer bekwame en deskundige instructeurs, al jaren vertrouwd adres voor het hele gezin in diverse categorieën.
goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Heerlen

05-05-2017
9,0

Ervaring: Toppers aan het werk ik hen met veel plezier onder andere mijn motor rijbewijs gehaald vooral doorgaan


Ja, ik beveel dit aan

Charisse uit Kerkrade

26-04-2017
8,7

Ervaring: Een top rijschool, ik ben zeer tevreden met de begeleiding die ik gekregen heb van Dhr. Wischmann.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Voerendaal

20-04-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Landgraaf

28-03-2017
8,3

Ervaring: Ze zijn zeer vriendelijk en vertrouw baar
Ze steken veel energie om je te laten slagen