Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

8,9
89 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

corrie uit HEERLEN

23-05-2017
8,3

Ervaring: ik heb een goede ervaring met jullie bedrijf en paul was een top instructeur gaf me af en toe een schop onder de kont maar tilde me wel steeds een level hoger in mijn rijden


Ja, ik beveel dit aan

Martha uit Landgraaf

19-05-2017
10

Ervaring: zeer bekwame en deskundige instructeurs, al jaren vertrouwd adres voor het hele gezin in diverse categorieën.
goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Heerlen

05-05-2017
9,0

Ervaring: Toppers aan het werk ik hen met veel plezier onder andere mijn motor rijbewijs gehaald vooral doorgaan


Ja, ik beveel dit aan

Charisse uit Kerkrade

26-04-2017
8,7

Ervaring: Een top rijschool, ik ben zeer tevreden met de begeleiding die ik gekregen heb van Dhr. Wischmann.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Voerendaal

20-04-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Landgraaf

28-03-2017
8,3

Ervaring: Ze zijn zeer vriendelijk en vertrouw baar
Ze steken veel energie om je te laten slagen


Hannie uit landgraaf

14-03-2017
10

Ervaring: zeer zeer zeer goed ik heb mijn rijbewijs bij jullie gehaald david zijn personen auto en nu dit een woord geweldig bedankt en zeker delen wij dit op facebook xxx thanks


Ja, ik beveel dit aan

Nicolle uit Landgraaf

14-03-2017
9,0

Ervaring: Hele goeie rijschool ..me rijbewijs gelijk de eerste keer gehaald !!


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Landgraaf

07-03-2017
10

Ervaring: Altijd leuke en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ingo uit Kerkrade

06-03-2017
9,0

Ervaring: Een goede rijinstructeur gehad Paul is toff


Ja, ik beveel dit aan