Beoordelingen Autorijschool Wischmann B.V.

9,0
100 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Peter uit Brunssum

20-11-2017
10

Ervaring: Zeer goede en kwalitatieve begeleiding. Waar nodig streng maar altijd rechtvaardig. Ook een zeer gemoedelijke sfeer . Er wordt 1000% aandacht aan individuele wensen gegeven bijvoorbeeld mbt het inroosteren van de lessen .
Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Eygelshoven

10-11-2017
10

Ervaring: Erg fijne en duidelijke lessen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Landgraaf

01-11-2017
9,0

Ervaring: Bijzonder positief, in minder dan 4 maanden rijbewijs A gehaald. Persoonlijk en zeer deskundige (en geduldige) begeleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Landgraaf

31-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Kerkrade

22-09-2017
10

Ervaring: Een hele fijne ervaring.
Goede uitleg van de instructrice
Leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Kerkrade

19-09-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Brunssum

06-09-2017
10

Ervaring: Dankzij de jarenlange ervaring ben je bij het goede adres voor het behalen van je bromfiets, auto, motor, aanhanger of vrachtwagen rijbewijs.
Er kan geoefend worden op het eigen terrein en de lessen verlopen altijd professioneel en rechtvaardig.
Mijn instructeur was Theo wischmann, hij is heel rustig professioneel en heeft het eeuwige geduld en hij is zeker een bekend gezicht bij de examinatoren.
Ik zou zeker weer voor deze rijschool kiezen.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Landgraaf

08-07-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Kerkrade

07-07-2017
10

Ervaring: Hele prettige manier van lesgeven


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit SCHINVELD

19-06-2017
10

Ervaring: Rijschool Wischmann heb ik zeer prettig en professioneel ervaren. Dhr T. Wischmann en zijn medewerkers hebben mij uitstekend geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs cat.A.

Met dank aan T. Wischmann!


Ja, ik beveel dit aan