Beoordelingen Autorijschool You Go

9,6
80 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Nisrine uit Zwijndrecht

26-10-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Nilab uit Hendrik Ido Ambacht

23-08-2018
10

Ervaring: Super rijschool! Leuke, leerzame en gezellige rijlessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Zwijndrecht

21-08-2018
10

Ervaring: Hele fijne rijschool. De rijinstructeur heeft veel geduld en is erg relaxt. Top!
Bedankt Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Audry uit Zwijndrecht

10-08-2018
10

Ervaring: Mijn ervaring is heel goed hij is heel behulpzaam en geduldig en neemt echt de tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Krzysztof uit Zwijndrecht

19-04-2018
10

Ervaring: De ervaring met deze rijschool was heel fijn. vanaf de eerste proefles die ik had merkte ik dat de instructeur goed wist hoe hij les moest geven en gewoon een rustige sfeer in de auto gaf. hij was goed in het afstellen van de lessen op wat je nodig had en waar je wel en waar je niet goed in was. de lessen waren altijd leuk en leerzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Zwijndrecht

09-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Zwijndrecht

05-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jiska uit Zwijndrecht

22-02-2018
10

Ervaring: Deni is een hele goede rij instructeur. Hij neemt de tijd om je alles te laten leren en hij geeft je zelfvertrouwen. Hij is eerlijk en oprecht, maar je kan ook keihard met hem lachen. Een hele prettige rij school die ik aan iedereen kan aanbevelen. Ondanks dat ik erg nerveus was, ben ik in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Zwijndrecht

20-12-2017
10

Ervaring: Erg goede uitleg gekregen en toch nog plezier met het rijden! Verder werd er goed op mijn mindere punten ingespeeld, waardoor ik binnen no time kon rijden als Verstappen. Deni bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwijndrecht

18-12-2017
8,7

Ervaring: Super chille en goeie lessen. Paste zich aan mij aan wat heel erg fijn was. En voelde gwn alsof ik met een maat in de auto zat


Ja, ik beveel dit aan