Beoordelingen Auto's Bij Verheij

8,7
215 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 215 beoordelingen

Nicolette uit Nootdorp

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf!
Uitstekende service!
Super mooie auto (Ford fiesta)gekocht en de oude auto in geruild.
We dachten dat de remblokken op waren in de garantie tijd (ijzergeluidje)
Dit was niet het geval toen we terug kwamen bij de garage maar toch was meneer zo vriendelijk om er meteen nieuwe blokken op te zetten voor ons.

Een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Ridderkerk

22-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel keus in kleine segment auto's. Goed en snel geholpen door Liesbeth en Marco Verheij. No nonsense aanpak en daarmee onderscheidend ten opzichte van veel andere autoverkopers. Prima auto voor redelijke prijs gekocht. Netjes opgeleverd. Dus zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Dordrechf

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk en deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Ridderkerk

14-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende keuze voor de aanschaf van een jonge gebruikte auto; persoonlijk, goede service en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

G.J.

14-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Alles uitstekend geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Koewacht

11-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen autopaleis met glanzende vloeren en gladde bla-bla verkopers maar klein eenvoudig bedrijf met persoonlijk no-nonsense onthaal en open rechtlijnige informatie zonder pressie. Geeft betrouwbare indruk. Internetsite eenvoudig, duidelijk en informatief zonder eindeloos gezoek, meer moet dat niet zijn. Aangezien de auto pas enkele dagen in mijn bezit is kan ik het punt "Service" moeilijk beoordelen maar gezien het bovenstaande heb ik daar het volste vertrouwen in.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Woudenberg

30-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn erg tevreden! De auto kon snel geleverd worden. Enige aandachtspuntje is dat we bij het ophalen van de auto geconfronteerd werden met een zo goed als lege tank.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Ridderkerk

29-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed, mijn ouders hebben hier recent ook een auto gekocht en zijn ook zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Mijnsheerenland

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht voor een redelijke prijs. Vriendelijke mensen, het echtpaar Verheij. Geen opdringerige verkooppraatjes. Auto wordt super schoon afgeleverd. Een eerlijk, betrouwbaar adres!!! Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

l van weenen uit 2989ak ridderkerk

29-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we zijn tevreden over het eerst contact


Ja, ik beveel dit aan