Beoordelingen Auto's Bij Verheij

8,7
257 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 257 beoordelingen

Anoniem

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, vlotte service. Blij met onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Rotterdam

16-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en pefect verzorgde auto


Ja, ik beveel dit aan

C.l uit Nieuw--Lekkerland.

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf ,goede service, fijne mensen om zaken mee te doen. Keurige aflevering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rijen

24-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf die zich aan de afspraken houdt, keurig netjes op de hoogte gehouden over mijn aankoop. 's Avonds op afspraak de auto op kunnen halen. Puntje van aandacht zijn de advertenties. De auto die ik kocht had helaas niet alle opties die in de advertentie vermeld stonden.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Swalmen

24-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had nog nooit van Bij Verheij gehoord ( niet zo verwonderlijk voor een limburger natuurlijk), maar de snelle, correcte, duidelijke en vooral eerlijke mailafhandeling met Liesbeth voelde meteen vertrouwd.Ik kreeg meteen een foto met het enige minpuntje aan de wagen en dat is wel zo prettig! De wagen werd dezelfde dag klaargemaakt en we konden hem savonds testen en evt. ophalen. De wagen stond klaar en de warme innemende Marco hielp ons perfect. Ik moest vragen naar het minpuntje en pas toen Marco erop wees zag ik het! Dat geeft wel aan hoe correct deze mensen zijn! Hele fijne mensen die elkaar samen perfect aanvullen met hun bedrijf aan en in huis en duidelijk rust aan huis op prijs stellen en geen gedonder. Na een bak koffie weer 170 km huiswaarts gereden en ik kan niet anders zeggen als : wat een prima auto! Ook het feit dat een evt. kleine garantiekwestie in de buurt opgelost kan worden vind ik prettig en komt tegemoet aan mensen die van grotere afstand komen. Ik kan niet anders zeggen dan :" superservice, professionele afwikkeling en dat in vertrouwde huiselijke sfeer, super!" Ik beveel deze mensen dan ook van harte aan, mede omdat ik zeker weet dat ze betrouwbaar zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Hoogvliet

24-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je wordt professioneel geholpen en krijgt goede en extra service. Zo heb ik nog een reserveband inclusief materiaal bij kunnen bestellen. Ook word de auto netjes en schoon afgeleverd, alsof hij nieuw is!


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Rotterdam

20-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een poosje hadden we ingedachten om onze oude auto te vervangen, na wat rond gekeken te hebben op het internet kwamen we uit bij een auto die ons wel wat leek. Verheij was de eerste garage die we bezochten. We waren er tevreden. We werden vriendelijke ontvangen. Kregen eerlijk antwoord op onze vragen. En konden zonder vervelende verkoop praatjes onze auto kiezen. Met als resultaat dat wij nu met een goed gevoel een mooie auto hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Mijnsheerenland

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Rotterdam

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer goed en deskundig. Wij werden vriendelijke geholpen beide keren dat wij hier waren.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

01-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact met Marco als zeer prettig ervaren. Superblij met onze Mini Countryman. Goede service, staat altijd voor je klaar. Zou Verheij zeker bij anderen aanbevelen. Zou zo weer een auto bij Marco en Liebeth kopen. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan