Beoordelingen Auto's Bij Verheij

8,8
271 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 271 beoordelingen

peter uit Sliedrecht

20-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Fijnaart

16-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel Adam aangeschaft die er keurig netjes uitzag. Geholpen door zeer vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Laten je op je gemak de auto bekijken. Echt een aanrader voor een goede gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

A.L. uit Oud-Beijerland

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goede ervaring! Ik kwam voor een reparatie, gelijk werd mijn auto gecheckt op meer onderhoud wat gelijk verholpen werd. Super snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit RIDDERKERK

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is de tweede auto die ik hier heb gekocht, zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Harderwijk

05-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een vertrouwd adres waar ik nu mijn 3e auto heb gekocht. Fijne communicatie, aardige mensen en zeer goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Numansdorp

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik beveel dit bedrijf absoluut aan! Eerlijk en betrouwbaar auto bedrijf. Geen slijmerige praatjes maar gewoon eerlijk en open.


Ja, ik beveel dit aan

Lenie uit Papendrecht

04-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel goed geholpen. en ben heel tevreden met mijn Opel Adem. Heel hartelijk dank. een heel vertrouwd garage.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Raamsdonksveer

28-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had er al gelijk een heel goed gevoel bij


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rhoon

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober een Fiat 500 gekocht voor onze dochter. Twee jaar terug ook een Fiat 500 gekocht Bij Verheij voor onze andere dochter. Over beide auto's dik tevreden. Extra garantie afgesloten van 3 maanden naar 6 maanden. Was geen enkel probleem daar Verheij achter zijn auto's staat. Tot heden niet van de garantieregeling gebruik hoeven te maken.
Aankoop verliep in beide gevallen goed en vlot. Rustige verkoper die niet probeert een auto te verkopen met mooie praatjes. Onze beide dochters zijn dik tevreden en ook ik kan alleen een compliment uitdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Ridderkerk

20-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan