Beoordelingen Auto's Bij Verheij

8,8
263 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 263 beoordelingen

Ed uit Rhoon

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober een Fiat 500 gekocht voor onze dochter. Twee jaar terug ook een Fiat 500 gekocht Bij Verheij voor onze andere dochter. Over beide auto's dik tevreden. Extra garantie afgesloten van 3 maanden naar 6 maanden. Was geen enkel probleem daar Verheij achter zijn auto's staat. Tot heden niet van de garantieregeling gebruik hoeven te maken.
Aankoop verliep in beide gevallen goed en vlot. Rustige verkoper die niet probeert een auto te verkopen met mooie praatjes. Onze beide dochters zijn dik tevreden en ook ik kan alleen een compliment uitdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Ridderkerk

20-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en vriendelijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Ridderkerk

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werkelijk keurige en eerlijke afwikkeling van de aankoop van de auto die ik zocht. Een zeer tevreden Up! rijder! Hartelijk dank voor uw hulp.


Ja, ik beveel dit aan

T.J. uit Kampen

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden, vriendelijke mensen en wat ze zeggen klopt ook.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit de Meern

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend, op plezierige wijze een nette VW Up! Aangeschaft.

Keurig afgeleverd met service beurt, uitleg en garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Hendrik ido ambacht

01-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen, erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, vlotte service. Blij met onze aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Rotterdam

16-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en pefect verzorgde auto


Ja, ik beveel dit aan

C.l uit Nieuw--Lekkerland.

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf ,goede service, fijne mensen om zaken mee te doen. Keurige aflevering van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rijen

24-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf die zich aan de afspraken houdt, keurig netjes op de hoogte gehouden over mijn aankoop. 's Avonds op afspraak de auto op kunnen halen. Puntje van aandacht zijn de advertenties. De auto die ik kocht had helaas niet alle opties die in de advertentie vermeld stonden.


Ja, ik beveel dit aan