Beoordelingen Auto's Kleyweg B.V.

8,7
56 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Wilma uit Den Hoorn

13-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, wordt altijd netjes geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Vlaardingen

23-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze haast 18 jaar oude auto ingeruild voor een wagen met hogere instap en een jonger bouwjaar.
Op internet had ik de recensies al gelezen en wist dus dat we bij een degelijk bedrijf terecht waren gekomen.
Nou dat hebben we dan ook ondervonden .
We werden behandeld, alsof we een wegen van een ton kochten.
Met alle egards werd ons uitgelegd ,hoe elk knopje werkte ,zat er een prachtige strik op de wagen die wij gekocht hadden,en gingen we op de foto.
De losse trekhaak was een probleempje ,maar dat was met onze oude auto niet anders. Tenslotte werden we uitgewuifd,en verlieten we met een zeer tevreden gevoel de Fa Kleyweg waar we zeker reclame in onze kennissen kring voor zullen maken...!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Zoetermeer

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

ferry uit velserbroek

11-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit De Lier

10-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en de service is altijd erg goed en snel.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Delft

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf ,mensen zeer attent en vriendelijk.
Daarnaast een hele goede service.Profiat.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Almere

12-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige ervaring. Of je nou een goedkope auto koopt zoals in ons geval voor onze dochter of een dure. Maar het maakt niet uit je wordt verwelkomt met een bloemetje en een strik om de auto.
Hele vriendelijke en duidelijke mensen aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Delft

06-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles prima geregeld.


Pieter uit Delfgauw

05-12-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan