Beoordelingen AutoSale

8,3
104 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Jaap

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Duidelijke verkopers en no-nonsense service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ridderkerk

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen alles goed uitgelegd een aanrader er zijn mooie auto's te koop hebben wij ook gdaan


Ja, ik beveel dit aan

L uit H

25-10-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 maand geleden hier een auto gekocht vraag heeft deze schade gehad was zo genaamd niet bekend. Nu een service beurt gegeven en blijkt stevige schade achteras. Raad iedereen aan laat de auto eerst door een ander bedrijf keuren anders niet kopen. Kwam er helaas zelf te laat achter.


EJH uit Heerlen

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooi aanbod van auto's , vriendelijke mensen zeer behulpzaam toppie:)een paar kleine dingetjes maar die zijn snel en correct verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Rosmalen

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een fiat 500 en Autosale had mijn droomauto staan. Goed en netjes geholpen door Theo! Leuk en gezellig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Oss

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette aflevering van mijn gekochte auto.
vriendelijke ontvangst en komt gemaakte afspraken goed na.
Snelle afhandeling en levering.
Ben dus zeer tevrede.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, prettige ontvangst. Keurige afwikkeling van inruil oude auto en aanschaf nieuwe (gebruikte) auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, hulpvaardig, denken mee. Leuk aanbod in auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Karim uit Den Haag

10-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan