Beoordelingen AutoSale

8,2
154 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

A. uit Breda

12-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen en goede uitleg van de voornaamste electronische apparaten, die nodig waren om van Oss naar Breda te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Debbie uit Uden

04-07-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Erp

02-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aankoop is snel, correct en vriendelijk verlopen.
De auto was zelfs eerder gereed als wat we bij de verkoop hadden besproken.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit ZEVENAAR

26-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: AutoSale is een bedrijf met vriendelijk en kundig personeel. De bij de afspraak benoemde punten zijn prima opgelost, op het trilgeluid aan de achterzijde na..


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Geldrop

25-05-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na meedere keren contact via marktplaats en gebeld te hebben voordat ik vertrok was de auto waarvoor wij kwamen niet aanwezig. Dus voor niets vanuit Eindhoven komen rijden


Irma uit Reeuwijk

20-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via inernet een auto gevonden die we graag wilde. Wel uit de richting van onze woonplaats, maar er toch voor gegaan. Super geholpen zowel telefonische, via mail en ter plekken.
Het is wat uit de richting anders zal ik zeker vrienden aanraden om erheen te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Schinnen

18-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

16-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdag gaan kijken naar een VW Tiguan en deze ook aangeschaft. Gewoon netjes en zakelijk.

Auto vandaag opgehaald alleen nog een slotbout sleutel bestellen deze blijkt namelijk nergens te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Nijmegen

11-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Druten

11-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed. Wel afspraak maken. Vriendelijk en correct.


Ja, ik beveel dit aan