Beoordelingen Autoseradadvice Schijns

9,1
12 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Leon uit Roermond

09-04-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag deze garage bezocht om mijn nieuwe velgen te laten uitbalanceren. De monteur die de velgen eraf wilde halen liet bijna de velg op de grond vallen maar kon deze toch nog net opvangen, echter heeft hij mijn hagelnieuwe hoogglans zwarte velg flink beschadigd. De monteur bleef ontkennen dat hij dit heeft veroorzaakt. Het bedrijf reageerde echter op een zeer professionele wijze en legde de velg op de auto en ik kon zonder pardon vertrekken want ze wilde nog niet eens tot een oplossing komen.
Ik raad dan ook iedereen af om dit prutsbedrijf te bezoeken.


Ilse uit Roermond

11-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg klant- en servicegericht.
Zeer correct, denken met je mee.
No-nonsense, staan voor het bedrijf en hun vakmanschap.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Roermond

26-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer bedreven en enthousiaste mensen in een goeie ongedwongen sfeer en een eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Rietje uit Venlo

08-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al lang bij garage Schijns ben nu verhuis naar Venlo door omstandigheden. Heb net afspraak gemaakt. Keuring en beurt. Wat mis ik deze garage in mijn buurt. Maar hebben een service auto ter beschikking. Geweldig. vind dat maar eens ergens. Puur en vooral eerlijk .vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Patricvk en esther uit Roermond

21-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne en eerlijke auto garage , kom er al bijna 3 jaar maar zou geen andere willen. Denken met je mee en proberen geen onnodige hoge kostten aan te smeren.


Ja, ik beveel dit aan

P.

01-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service met hoofdletters, Goudeerlijk en lekker no-nonsense


Ja, ik beveel dit aan

theo uit roermond

16-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers dragen gedreven vakmanschap met zich mee.

Het bedrijf is betrouwbaar en draagt dat ook uit.

Ik beveel dit bedrijf zeer aan.



Ja, ik beveel dit aan

echtpaar uit Weert

26-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind januari j.l. kochten wij bij Autoservice Schijns een mooie Saab cabrio. Volledige beurt, APK schowroom klaar gepoetst, eerlijke prijs.
Helemaal super.!!
Na enige tijd, ontstond er een vervelende trilling in de autostoelen voor, en de carosserie.
Ze hebben na gedegen onderzoek, en zelf er mee te rijden, een mankement opgespoord, en daarna volledig gerepareerd, voor hun eigen rekening !
Waar maak je zoiets nog mee heden te dagen ? Service en klantvriendelijheid wordt hier met hoodletters geschreven en volledig tot uitvoer gebracht!!!
Zij zijn een hele tevreden klant rijker geworden.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Boukoul

05-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd klantvriendelijkheid, kijken mee voor de beste oplossingen. Stellen veiligheid hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Dion uit Echt

16-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kan merken dat er bij Autoservice Schijns mensen werken die weten wat het woord service betekend. Mensen met verstand van de techniek en begrip voor de beurs van de toch al geplaagde automobilist. Eerst onderzoek en daarna een goed advies en niet meteen wat roepen. Ik ga "graag terug" omdat ik liever geholpen wordt door een no-nonsense bedrijf dat zich echt moeite doet om de klant te helpen en waar ik niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt zodat ik voor hetzelfde probleem meerdere keren terug moet komen.


Ja, ik beveel dit aan