Beoordelingen Autoservice 2000

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Marijn uit Ermelo

06-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service, al sinds mijn eerste ervaringen in 2008.


Ja, ik beveel dit aan

Willemien uit Genemuiden

11-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle / goede service, scherpe prijzen.
Goed mee te onderhandelen bij inruil.
Bij reparatie ook goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Ermelo

14-10-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Zuidoostbeemster

12-07-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een wat ongelukkige in parkeer manoeuvre waarbij een boomstronk welke slechts 10 cm boven de grond uitstak, tegen de middelste uitlaatdemper stootte was de gehele uitlaat ontzet bij de katalysator. Ik kreeg al hele visioenen va een dure vakantie, nieuwe katalysator, uitlaat enz. enz. Na door de Wegenwacht die de schade kwam bekijken en het niet kon verhelpen verwezen naar deze ANWB gelieerde garage.
Na aankomst de maandag er op was men daar al bekend met mijn schade, men bekeek direct het probleem, ik kreeg direct een ruilwagen mee en aan het einde van de dag stond mijn wagen weer gereed.
Met hartkloppingen ging ik de garage in en vroeg naar de schade. Deze bleek slechts 30 euro te bedragen.
Met een echt vakantiegevoel verliet ik de garage. Super hulp, vriendelijk, direct bereid tot hulp en achteraf ook nog spot goedkoop. KLASSE.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Ermelo

25-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heb onlangs nieuwe banden laten monteren + APK , uitlijnen en een noodzakelijke reparatie.
Prima service conform de afspraken, vriendelijk personeel; auto rijdt weer prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Ermelo

26-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en Vriendelijke monteurs, lage prijs zeer klant vriendelijk.
Gratis leenauto en je kan altijd terug komen.
Ik kom er al zolang ik in Ermelo woon Herman en zijn team zijn echt perfect, zelfs wel eens kleine reparatie gratis gedaan echt klasse waar vindt je nog zo'n garage.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Zeewolde

25-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht en goede service
Klein bedrijf met mensen met kennis en zorg voor aangeboden auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit putten

20-03-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan