Beoordelingen Autoservice Abbink B.V.

8,8
773 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
751 t/m 760 van 773 beoordelingen

Anoniem

08-12-2011
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Rouzbeh uit Zwolle

07-12-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed!


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Hattem

07-12-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: pris-kwaliteit verhouding voor mij niet te beoordelen, daar de afrekening via de Lease-maatscappij gaat. Vandaar de medio-score


Ja, ik beveel dit aan

Areg uit Zwole

25-11-2011
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vriendelijke behandeling, betrouwbare indruk, vakkundig personeel, goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

richard uit zwolle

10-11-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima. volgens mij hebben ze geen speciale wacht ruimte
maar je kan volgens mij zo bij vaartland koffie krijgen


Ja, ik beveel dit aan

DF uit Zwolle

09-11-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na autopech in de nacht is mijn auto afgesleept en naar dit garagebedrijf gebracht. Hier hebben ze na telefonisch overleg de volgende ochtend de auto onderzocht en na overleg de benodigde reparaties uitgevoerd.
Eind van de middag was mijn auto al weer klaar voor gebruik!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Zwolle

09-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Zwolle

07-11-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: eerst wat problemen mee gehad, toen aan gegeven wat ik er van vond en sinds dien geen problemen meer gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Koerier Renë uit Wapenveld

06-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik had winterbanden voor mijn koeriersbus nodig maar kwam er niet helemaal uit. Maar door de doortastenheid van de reseptionist zijn we er na een half uurtje zoeken uitgekomen. En ben ik een gelukkig mens. Waren alle bedrijven maar zo als dit bedrijf. Een aanrader en kom zeker terug,


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Zwolle

23-10-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe is de service uitstekend en wordt ik altijd goed, snel en vriendelijk geholpen. Soms moet ik zelf wel even achter een afspraak aan bellen, dus hierop zou Abbink nog wat professioneler kunenn zijn, maar voor de rest ben ik zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan