Beoordelingen Autoservice Bakker

8,7
1789 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1751 t/m 1760 van 1789 beoordelingen

Jan uit 1722 HE 7, Zuid-Scharwoude

16-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jullie garage past precies bij Ans Spaansen-Bruijn en Jan Spaansen. Lekker gemoedelijk maar wel deskundig en hulpvaardig.Dat bevalt ons zo goed, reden waarom wij ook de nieuwe auto's van andere dealers via jullie hebben aangeschaft.
Toeval of niet en ook wel een band die bindt is dat een van de monteurs ca. 44 jaar geleden in onze flat in Alkmaar is geboren.
Wat mij laatst als opmerkelijk positief opviel was de jonge monteur,bijna een kop groter dan ik, die mijn winterbanden weer verwisselde voor de andere. Die keer daarvóór had hij mij al vriendelijk voorgedaan hoe ik de moterklep wèl goed kon sluiten.
Dat alles in het kader van "hier onderwijst de jeugd oude kanaries te leren fluiten".


Ja, ik beveel dit aan

Dorien uit Heerhugowaard

13-04-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd voor je klaar en helpen je meteen indien mogelijk.
Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

roelof uit zuid-scharwoude

09-04-2012
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Algemeen goed


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Heerhugowaard

07-04-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doordat mijn auto niet naar de werkplaats gereden kon worden, is
de reparatie voor mijn huis uitgevoerd ( er was aan de linkervoorkant een veer gebroken, die tegen de voorband aanzat ).
De sleutels zijn keurig in de brievenbus gedaan, omdat wij aan het
werk waren.Daarna keurig gebeld. Prima geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

nico uit Noord-Scharwoude

06-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze auto is al jaren in onderhoud bij Autoservice Bakker en onze auto hebben we er ook gekocht. We zijn zeer te vreden over de service en de reparatie van de auto. Het is een bedrijf dat heel klantvriendelijk werkt.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Heerhugowaard

06-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar hele goede ervaruingen met dit bedrijf. Toen Theo in z'n eentje zijn garage runde kende ik hem al. Dsat is nu dus al zo'n 25 jaar. Het is echt een heel vertrouwd en goed adres enik heb deze garage ook al heel veel aan familie en vrienden aanbevolen. Het blijft, ondanks de uitbreiding een heel goede garage.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit NOORD-SCHARWOUDE

06-04-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F.H. uit Zuidscharwoude

06-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een goede service met scherpe prijzen en vriendelijk en vakkundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Bert-Jan

05-04-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ellen Rouwhorst uit Noord Scharwoude

02-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan