Beoordelingen Autoservice Benschop

8,9
31 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Erik uit Noorbeek

08-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aan koop van een nieuwe volks wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Lois uit Voorburg

05-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn autobedrijf! Duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, deskundig en nemen de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Amsterdam

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige ontvangst door Alex Versteeg. Hij nam ruim de tijd voor een duidelijke uitleg over de bediening van de nieuwe auto bij aflevering. Vrijwel nieuwe, rijk uitgeruste auto gekocht tegen een schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dick

05-02-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerste ervaring, gevonden via internet.
Snelle en duidelijke afhandeling, gooed meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Zevenhoven

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Vriendelijk, behulpzaam, goede service en communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

john uit Diemen

15-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Berkel en Rodenrijs

07-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een nieuwe transporter aangeschaft. Dit bedrijf
heeft service hoog in het vaandel staan, kleinschalig bedrijf en erg prettig in omgang. Afspraak is afspraak!! Ik kan het iedereen aanraden, Beter dan de dealer van tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Terneuzen

25-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie VW Touran gekocht, fijn zaken doen met Alex Versteeg. Auto vol af getankt bij aankoop, dat is zeker een dikke plus!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Woerden

09-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alex heeft een duidelijk verhaal en luistert ook goed. Aflevering volgens afspraak en prima in orde.


Ja, ik beveel dit aan