Beoordelingen Autoservice Benschop

8,8
37 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Piet uit Groot-Ammers

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken gedaan. Veel geduld getoond door de verkoper, hoewel ik als koper nogal twijfelde over wat ik moest beslissen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nieuwerkerk aan den IJssel

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn keurig ontvangen, hebben snel overeenstemming bereikt over prijs en inruilprijs, en daarna voor de nieuwe auto zeer uitvoerig instructie gekregen over alle mogelijkheden en insrellingen. Kortom: zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit zwolle

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. We kenden het bedrijf niet. Dhr. Versteeg heeft ons prima en accuraat geholpen. Proef gereden en direct de auto gekocht.
Jammer dat jullie zo ver weg zijn. (Ruim 100 km )
We zijn dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Lopik

29-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goede ervaring, klantvriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oudewater

28-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

26-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact met alex ( personenautos) communiceert goed en houdt zich aan de afspraken. Kortom, schept vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Noorbeek

08-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aan koop van een nieuwe volks wagen.


Ja, ik beveel dit aan

Lois uit Voorburg

05-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn autobedrijf! Duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit-verhouding, deskundig en nemen de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Amsterdam

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige ontvangst door Alex Versteeg. Hij nam ruim de tijd voor een duidelijke uitleg over de bediening van de nieuwe auto bij aflevering. Vrijwel nieuwe, rijk uitgeruste auto gekocht tegen een schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan