Beoordelingen Autoservice Benschop

8,8
40 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Mirjam uit Waddinxveen

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen en een bijna nieuwe auto aangeschaft. Een mooie deal gemaakt met de in te ruilen auto! We komen graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Vleuten

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit veldhoven

12-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Groot-Ammers

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken gedaan. Veel geduld getoond door de verkoper, hoewel ik als koper nogal twijfelde over wat ik moest beslissen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nieuwerkerk aan den IJssel

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn keurig ontvangen, hebben snel overeenstemming bereikt over prijs en inruilprijs, en daarna voor de nieuwe auto zeer uitvoerig instructie gekregen over alle mogelijkheden en insrellingen. Kortom: zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit zwolle

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. We kenden het bedrijf niet. Dhr. Versteeg heeft ons prima en accuraat geholpen. Proef gereden en direct de auto gekocht.
Jammer dat jullie zo ver weg zijn. (Ruim 100 km )
We zijn dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Lopik

29-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goede ervaring, klantvriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oudewater

28-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

26-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact met alex ( personenautos) communiceert goed en houdt zich aan de afspraken. Kortom, schept vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Noorbeek

08-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aan koop van een nieuwe volks wagen.


Ja, ik beveel dit aan