Beoordelingen Autoservice D & D

9,6
27 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Mike uit ROTTERDAM

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een mooie auto gekocht bij D&D.
Fantastische service. Menno is een man die eerlijk is en zijn woorden na komt. Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan voor het aanschaffen van een mooie en goede auto.

Fam. Breur


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Waddinxveen

01-06-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit gouda

15-01-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en klantvriendelijk.
Mijn eerste keer en zeker niet de laatste keer.


Ja, ik beveel dit aan

JanH uit Katwijk

01-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze Toyota Aygo ingeruild voor een Toyota Auris. De Auris bevalt ons uitstekend en we zijn zeer goed geholpen door Menno. Tevens ook een fijn ontvangst en goede service. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Diane uit Kaag

08-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben deze week 2 auto's geïmporteerd uit Duitsland met grote hulp van D&D, daarnaast laten wij al een paar jaar het onderhoud van onze auto's door D&D doen. Beide naar zeer grote tevredenheid. Alles wat je wenst is in huis: kennis en kunde, service, snelheid en betrouwbaarheid. Ga (graag!) zo door heren!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr Rene uit Voorhout

08-05-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: service op een hoog niveau. stonden voor mij gelijk klaar toen ik met pech stond auto binnen gebracht door anwb deze konden de storing niet vinden en dus ook niet ter plaatse verhelpen via auto ambulance naar gouda vervoerd en bij D&D konden ze dit wel vinden en ook maken MIJN DANK hier voor.


Ja, ik beveel dit aan

rene uit gouda

08-05-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Delft

08-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en servicegericht!! Zelfs bij het vinden van de code voor de sleutel van de auto. Binnen een paar dagen kreeg ik een belletje met code. SUPER!!!


Ja, ik beveel dit aan