Beoordelingen Autoservice de Kemp B.V.

9,1
426 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 426 beoordelingen

Joke uit Zeewolde

20-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je belt met een probleem met de auto proberen ze zo snel mogelijk te verhelpen. Dat is mijn meningsuiting


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit IJsselstein

19-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke en meedenkende medewerkers en eigenaren! Ervaren medewerkers en altijd eerst netjes een prijsopgave van de uit te voeren werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Vianen

18-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M. uit IJsselstein

15-09-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topbedrijf met vriendelijk personeel. Kom er al vele jaren en bevalt goed. Het bedrijf is in de jaren flink gegroeid en blijft merkbaar bij de tijd door alle aanvullende trainingen en opleidingen voor het personeel.
Door de tijd heel voelt de prijs wel hoger aan dan voorheen, maar of dat ook daadwerkelijk zo is durf ik niet hard te maken. In ieder geval word er altijd duidelijkheid verschaft over de te maken kosten. Dat kan ik erg waarderen omdat je meegenomen wordt in het reparatieproces en de kostenafweging.
Als tip wil ik meegeven om de auto beter na te checken voordat de klant deze weer komt ophalen. Sommige zaken zijn mogelijk slimmer en makkelijker te checken of de reparatie goed is uitgevoerd. Het is mij wel vaker overkomen dat ik extra terug moet om de laatste details te laten regelen. Ik ervaar het niet als vervelend of slecht, maar wel onhandig. Zowel voor de garage als voor de klant is dit met een goede controle makkelijk op te lossen denk ik waardoor prijs/kwaliteit en deskundigheid beter kunnen scoren.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Ijsselstein

11-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed en fijn verdrijf.zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Tom

07-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb bij de Kemp een auto gekocht die in de garantieperiode enkele reparaties behoefde. Tom de Kemp heeft dit perfect aangepakt. Hij is zeer gedreven om de beste oplossing te zoeken. Een aanrader, dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit IJsselstein

30-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf,medewerkers met kennis van zaken en vriendelijk tegen clienten, auto onderhoud tegen acceptabele prijzen.Betrouwbare directeur & directrice!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ijsselstein

28-08-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en service gericht bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit IJsselstein

25-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed.... had mijn auto tussen door gebracht en was geen probleem. Auto weer super gemaakt...


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit nieuwegein

24-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: kundige mensen, problemen worden verholpen.
Enige min puntje is dat de uiteindelijke rekening bijna 25% hoger uitkwam als vooraf afgesproken


Ja, ik beveel dit aan