Beoordelingen Autoservice de Kemp B.V.

9,1
387 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 387 beoordelingen

Sjaco uit IJsselstein

21-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf staat al jarenlang bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Utrecht

20-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit IJsselstein

06-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit is mijn eerste ervaring, en ben zeer te Vreden zeker over de service.


Ja, ik beveel dit aan

M uit ijsselstein

01-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder plezierig: voor het verhelpen van mijn probleem werd direct tijd gemaakt en ik werd heel aardig behandeld. En de reparatie was ook binnen de genoemde tijd klaar. Echt superfijn!


Ja, ik beveel dit aan

Marcia

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een vriendelijk en eerlijk autobedrijf. Bellen altijd netjes met een kostenplaatje voordat ze de reparaties uitvoeren. Leggen dingen extra uit wanneer je daar om vraagt. Nemen de tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit IJsselstein

21-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb geen tijd om alle voordelen van het klant zijn bij Autoservice de Kemp hier te gaan benoemen, maar het is de beste garage in de omgeving en je bent daar geen nummer maar een klant, en zij doen er alles aan om je ook als klant te behouden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ben uit ijsselstein

09-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: erg fijne garage om je auto naar toe te brengen zo nodig wordt de auto thuis opgehaald indien auto niet meer wilt starten/rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit IJsselstein

05-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een eerlijk advies.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijne werknemers/eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Beverwijk

03-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Verschillende. De laatste keer had ik vloeistof lekkage en die is nu uiteraard geheel verholpen.
Aardige mensen met veel kennis


Ja, ik beveel dit aan