Beoordelingen Autoservice Evers

8,9
21 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Marion uit Pannerden

28-09-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is naar mijn mening een zeer betrouwbare en goede garage, ik ben al jaren klant en voor hen echt niet zo'n interessante maar ik word altijd correct en prima behandeld, net als echt interessante klanten. Hulde ook aan de jongens in de garage die het werk doen, ze denken altijd mee en zijn zeer behulpzaam. Ik heb Evers garage al bij meerdere mensen aan bevolen die net als ik totaal niet in de buurt wonen en zij hebben dezelfde ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit wehl

13-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geen uit Wehl

26-12-2014
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn mening is dat beoordelingen neutraal moeten zijn zodat buitenstaanders zich een eerlijk beeld kunnen vormen!!!!

Daarom dit:
Ik heb een groot aantal mensen uit de Evers familie gesproken die hier beoordelingen hebben geplaatst. Ik ken ze namelijk. Zij zijn allemaal !!! familie vd eigenaar. In Wehl zeggen ze vaak dat er een mega nest zit met Evers zoveel zijn er familie. Ze geven ook zelf toe dit erop gezet te hebben om de gemiddelden hoog te laten blijven.
Daarom zijn de beoordeling erg gekleurd.
Mijn ervaring is niet negatief laat dat duidelijk zijn maar ook geen 8, 9 of 10 waard. Het is een goed bedrijf met service maar tegenwooordig is elke garage gek met haar klanten....tenminste in deze omgeving van Doetinchem.

Nieuwe klanten worden er zeer welkom geheten en als je eenmaal klant bent........

Wat ik wil zeggen is: Houdt beoordelingen eerlijk. Familie mag best beoordelen maar niet met zovele handen vol.......


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Wehl

11-10-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een tweedehands auto ergens anders gezien autogarage Evers hebben deze auto voor mij opgehaald en gekocht. Ze konden niet vertellen of de distributieriem al vervangen was.
Garage bedrijf Evers heeft deze voor mij kosteloos vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wehl

19-02-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rustig onder het genot van een kopje koffie. Niet opdringerig . alles is prima bespreekbaar ,komen afspraken na , al met al een aanrader .


Ja, ik beveel dit aan

Kuuk uit Heemskerk

01-07-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 01-07-2013

Maart 2013 heb ik een Audi A4 occasion gekocht bij Autoservice Evers.

Vanmorgen met motorstoring bij de plaatselijke autogarage gestrand.
Ik ben hier heen gereden i.p.v. naar Autoservice Evers, aangezien Evers meer dan 150 km bij ons vandaan is.

Bij telefonisch contact met Evers, werd mij direct aangeven dat het geen probleem is dat het defect bij onze plaatselijke garage werd verholpen en dat de gemaakte kosten afgehandeld zouden worden door Evers.

Het bleek een kleinigheidje te zijn (kapotte bobine), maar Evers gaf direct het vertrouwen dat het keurig afgehandeld zou worden.

De plaatselijke autogarage had de bobine voorradig, dus kort na het defect kon ik weer op pad.

Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede service van beide autobedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

Kuuk uit Heemskerk

29-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 27-03-2013

Via Internet de gewenste auto gevonden bij Autoservice Evers.

Mijn ervaring van het eerste telefonisch contact t/m de verkoop:
- Top service! (verkoop, afspraken nakomen, advies en afwikkeling lease, opleveren auto, van A tot Z)
- Ook al kwam ik van de andere kant van NL, ik werd behandeld als een gewaarde klant (Er zijn zat autobedrijven die hier nog van kunnen leren).

Het is dat het 2 uur rijden is, anders had ik zeker de auto ook in onderhoud gedaan bij ze!


Ja, ik beveel dit aan

Berrie uit Nieuw Wehl

22-12-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Wehl

10-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaringen met Autoservice Evers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan