Beoordelingen Autoservice Evers

8,9
21 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 21 beoordelingen

Theo uit Gaanderen

28-11-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren een vaste klant, altijd zeer behulpzaam, ook als je onverwachts een probleem hebt, proberen ze dat direct te verhelpen. De relatie met de garage is ook een vertrouwenskwestie en daar ben ik nog nooit in beschaamd.


Ja, ik beveel dit aan

A.F. uit Halle

28-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedrijf komt betrouwbaar over


Ja, ik beveel dit aan

cor uit wehl

10-04-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer prettig bedrijf, ze staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

loes uit zevenaar

09-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik het een superbedrijf vind, hele goede service, je komt nooit voor niets, redelijke prijzen, ontzettend klantvriendelijk!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap

09-04-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

P uit wehl

26-03-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de service echt geweldig is! Tevens is het ook fijn dat er een dealer bij ons in de buurt is.


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Wehl

26-03-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als er problemen zijn en als er wat geregeld moet worden . Garage Evers altijd voor de klant klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

wwm uit wehl

26-03-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service en een persoonlijk contact. de deskundigheid en advies is ook heel erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Massimiliano uit Nieuw Wehl

24-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Omdat de medewerkers vriendelijk, deskundig en zorgvuldig te werk gaan. Dat geeft vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

Massimiliano uit Nieuw Wehl

24-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Omdat de medewerkers vriendelijk, deskundig en zorgvuldig te werk gaan. Dat geeft vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan