Beoordelingen Autoservice Fermans Exclusive B.V.

9,8
15 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Peter uit Amstenrade

11-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere auto’s jarenlang goed onderhouden door Autoservice Fermans. Betrouwbaar en kwaliteit. Ook recent een 2-tal auto’s gekocht voor een goede prijs. Auto’s voldoen ook technisch en kwalitatief.


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Selfkant

29-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reparatie en onderhoud Polo . Weer eens prima werk geleverd. Zoals altijd alles super.
Weer eens duim omhoog en dank aan team Fermans.


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Selfkant

17-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Camper stond thuis met defecte accu. Effe bellen en nog geen uurtje later was de nieuwe accu thuis bezorgt en ingebouwd.

Vandaag was lampje van de Peugeot defect. Appje gestuurd . Kon weer eens gewoon even langs komen en probleem was zo opgelost. Lampje direct vervangen.

Moet maar weer eens een dikke vette duim omhoog geven. Super geholpen, weer eens bedankt. Gaan jullie zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Selfkant Tüddern

20-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Weer eens dank aan Autoservice Fermans Exclusive en Bob Mantelaers. Waren op zoek naar een gebruikte camper. Hebben zoals gewend weer eens het juiste voor ons gevonden.Perfekte service geleverd. Alles weer naar wens.👍👍👍👍
Is en blijft een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Selfkant

02-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Weer eens alles perfect zoals gewend. Onderhoud Renault een de aankoop van de Peugeot.
Gaan jullie zo door👍. Weer eens een 10.


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Tüddern

29-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service en altijd correct. Hebben nu de 2e auto gekocht en zoals altijd weer alles super geregeld. Top bedrijf.👍


Ja, ik beveel dit aan

Lothar uit Tüddern

31-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super Service. Altijd correct. Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Cons uit Hoensbroek

23-10-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto mooi hersteld!


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Schimmert

23-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbare auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Schinnen

23-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan