Beoordelingen AutoFirst Henk Schasfoort

9,4
23 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Dick uit wierden

13-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede behandeling vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almelo

06-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende dienstverlening; accu hield er mee op op parkeerterrein van het ziekenhuis; een nieuwe accu werd bezorgd en ingebouwd binnen één uur.


Ja, ik beveel dit aan

Hermine uit Twello

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J uit Wierden

30-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Schasfoort (Patric) bent je geen nummer, zelfs zijn medewerkers kennen je naam en je auto.
Super Service, Super garage !!


Ja, ik beveel dit aan

Trinco uit Hoge Hexel

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J uit Wierdensmelt.stellingsma

24-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Vriezenveen

22-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al jarenlang bij Schasfoort. Eerst bij vader Henk, en nu al weer jaren bijzoon Patrick en zijn team. Onlangs had ik een schade aan mijn auto. Deze is keurig en volgens afspraak hersteld. Schasfoort is voor mij een ' no nonsense' garage, waar je als klant nog zo naar binnen kunt lopen en je door de monteur onder de brug kunt laten uitleggen wat er aan scheelt.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Lierderholthuis

17-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en vakkundig voor een eerlijke prijs. Meedenken en bijzonder gastvrij. Woon niet in de buurt, maar rijd er graag voor om. Indien nodig staat er altijd een leenauto voor me klaar zonder gedoe. En ook nog een lekker bakje koffie! Top!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Culemborg

25-09-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Enschede

04-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed en eerlijk advies krijg je hier, en ook goede prijzen gehad ivm inruil auto'(s), service is zo als het hoort !


Ja, ik beveel dit aan