Beoordelingen Autoservice Kuipers

9,1
111 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Jan uit Zoetereer

07-06-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom al weer enkele jaren bij Kuipers, en altijd perect geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Zoetermeer

06-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Zoetermeer

24-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Zoetermeer

16-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Zoetermeer

12-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, betrouwbaar, denken mee, geven vooraf prijs op. Sympathieke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Zoetermeer

04-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Anticiperen op de situatie van de klant en de mogelijkheden van het personeel om hier een tijdige onderhoudsinvulling aan te kunnen geven. In dit geval bandenwissel winter naar zomerbanden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-04-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf. Uitermate klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

P.M. uit Zoetermeer

04-04-2018
3,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kwam voor een trekhaak. Maar op de terugweg naar een afspraak vloog mijn motorkap bij 60 km/h open! Gelukkig gelijk auto aan de kant kunnen zetten, Geen schade, maar wat ben ik geschrokken. Garage gebeld: excuses gekregen en flauw verhaal over hoe het mogelijk zou kunnen gebeuren. Daar heb ik niet zoveel aan garage Kuipers.Bied behalve excuses een goedmakertje aan, leuke bos bloemen, kaartje Hollandse helden, weet ik veel. Maar niet zo'n slappe-hap-verhaal. Er had ik weet niet wat kunnen gebeuren.


Anoniem

21-03-2018
5,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Er is een trekhaak bevestigd onder mijn auto . Voor zover ik kan beoordelen is dit goed en netjes gedaan.
Het bedrijf behoeft wel enige verbetering in de service en de verwachtingen die gewekt worden .
Ik kreeg een bevestigings mail waarin netjes beschreven stond wat ze gingen doen voor de afgesproken prijs.. Bij de mail zat echter ook een bijlage waarin eveneens beschreven stond wat er gedaan zou worden, maar deze beschrijving week af van de inhoud van de mail .Het was voor mij nu onduidelijk wat ze gingen doen.

Verder was het de eerste maal dat zij een trekhaak bevestigden onder mijn type auto. ( NB het type auto is al sinds 2012 op de markt , maar wordt betrekkelijk weing in nederland verkocht ;Honda CRV ) .
Ik had dit graag van te voren geweten , want ik heb speciaal voor dit bedrijf gekozen omdat ze zich trekhaak experst noemen. (Kwikfit monteerd ook deze trekhaak voor dezelfde prijs ) Het gevolg was dat de montage erg lang duurde en ik mjn auto pas om 21.30 kon ophalen.

Ik verzocht hun om de kop van de trekhaak van de verf te ontdoen.. Dat hadden ze nog nooit meegemaakt . Dit vond ik opmerkelijk , omdat elke carvan die de laatse tien jaar geleverd is voorzien van een stabilsatie koppeling. De fabrikanten daarvan schrijven voor dat de kop van de trekhaak niet geverfd mag zijn omdat dit in het frictie materiaal van de koppling gaat gaat zitten waardoor destabiliserende werking teniet wordt gedaan . Ik vond het opmerkelijk dat een trekhaken specialist dit niet wist.

Het personeel was vriendelijk en ik heb het gevoel dat men serieus zijn best heeft gedaan de terkhaak zorgvuldig te monteren .

Zoals aangegeven , voor zover ik het kan beoordelen is alles netjes en goed gemonteerd , maar ik heb aan deze zaak zeker niet het vertrouwen wekkende gevoel van een specialist aan over gehouden.

Ik ga dan ook uw zaak niet aanbevelen

Frank Nauta