Beoordelingen Autoservice Luiken B.V.

8,0
19 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Erik uit Onstwedde

12-10-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week gebeld om een auto te komen bezichtigen die er heel netjes uitzag op de foto's. Geen opmerkingen over deukjes of krasjes of wat dan ook, gewoon een 'mooie en goed onderhouden auto'. Eenmaal aangekomen bleek 'goed onderhouden' niet waar. Deukjes, en krassen waren volop te zien. De deuren openden nauwelijks en eenmaal binnengekomen zaten er overal krassen in het interieur die sowieso niet te herstellen waren. En dit allemaal, terwijl de prijs niet eens laag was voor deze auto. Aan de prijs te zien zou het gewoon een nette en goed onderhouden auto moeten zijn.

We hadden een afspraak gemaakt en wilden er met de verkoper over praten. Tot overmaat van ramp was deze verkoper niet aanwezig. Hij kon niet komen en was telefonisch ook slecht bereikbaar. Voor een enkele reis was het 120 km om bij Autoservice Luiken te komen, om daarna nog 120 km terug te rijden. De verkoper nam ons blijkbaar totaal niet serieus, aangezien onze komaf ook besproken werd via de telefoon en hij wist hoever we moesten rijden.

We kwamen met de intentie om de auto te kopen, maar al deze verborgen gebreken zorgden ervoor dat we er heel snel weer weg wilden. Dit retourtje kostte me zeker 5 uur op een spaarzame vrije dag en voor mij is het dus echt nooit meer Autoservice Luiken.

De monteurs hebben ons overigens goed geprobeerd te helpen en aan hen lag het niet, maar de verkoper heeft het voor ons verpest deze dag.


natasja uit markelo

07-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Lettele

29-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en tijd voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Enschede

29-02-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig en persoonlijk geholpen. Alle tijd en auto keurig opgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit Hengelo

29-02-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2de keer dat wij hier een auto kochten. Goed geholpen , enthousiaste verkoper .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een gebruikte auto bij dit bedrijf gekocht.
Het is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf wat tevens vertrouwen uitstraalt.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Alkmaar

05-07-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht. Zeer vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Borne

06-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed contact [vriendelijk] , deskundige mensen en uitstekende service.
De volgende keer ga ik weer naar garage Luiken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waarom geen tienen, omdat er altijd ruimte naar boven moet blijven voor verbetering. Was bij eerste contact al goed. Geen gezeur, maar gemoedelijk. Goed toegankelijk.
Even een mispeer met de startmotor, mar dat werd zeer coulant opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit enschede

05-09-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn Peugeot gekocht. werd zeer deskundig geholpen en een uitstekende service. De prijs/kwaliteit verhouding is ook geweldig ( zeker niet te veel betaald) .Ik ben erg blij met mijn auto hij brengt me overal veilig naartoe! Luiken is oprecht een aanrader te noemen.


Ja, ik beveel dit aan