Beoordelingen Autoservice M. Buijtenhek B.V.

8,9
444 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 444 beoordelingen

Kees uit Dordrecht

18-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote deskundigheid bij opsporen storingen. Goede reparatieadviezen. Denkt mee vanuit de klant. Uitstekende reparaties en after sales.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Dordrecht

17-04-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service, ervaren personeel, reparatiekosten vallen zeker mee!
Op advies v de garage een windscherm op mijn scooter geplaatst. Ben 'r zo blij mee!!


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Dordrecht

14-04-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een hele fijne en eerlijke ervaring met dit bedrijf. T enige vervelende was dat er even onduidelijkheid was met afspraken die er gemaakt waren en daardoor was ik wel even beetje geirriteerd. Heel snel opgepakt ! Fijn en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

w uit Dordrecht

14-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Dordrecht

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit DORDRECHT

11-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een tip van mijn collega belde ik voor een afspraak en kon binnen een paar dagen terecht voor een APK. Ik gaf wat attentiepunten door om naar te kijken. s' Ochtends gebracht om 8 uur en werd om 10 uur al gebeld met het oordeel. Mijn attentiepunten moesten inderdaad gerepareerd worden en voor precies de prijs die ik ervoor in gedachte had. Prachtige nieuwe bandjes eronder, uitgelijnd en nieuwe wissertjes. Helemaal top. Auto weer opgehaald en de nota betaald.


Ja, ik beveel dit aan

arjan uit Dordrecht

10-04-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In goed overleg laswerk aan mijn auto uitgevoerd zodat deze weer een jaar met APK keuring de weg op kan.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit Dordrecht

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Dordrecht

09-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en een betaalbare prijs! Bellen je op als er extra kosten zijn, zodat je geen verrassingen zijn. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Dordrecht

09-04-2018
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan