Beoordelingen Autoservice M. Buijtenhek B.V.

8,8
544 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
501 t/m 510 van 544 beoordelingen

jan uit zwijndrecht

28-11-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jordy uit ROTTERDAM

22-11-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit dordrecht

21-11-2014
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al meerdere keren zomer/winter banden laten wisselen en voor een beurt geweest zeer tevreden
Eigenaar maakt altijd een praatje met de klanten en de koffie staat klaar


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Dordrecht

20-11-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autopech in Dordrecht. Bedrijf gebeld en binnen 15 minuten hulp op de pechlocatie. Slepen was nodig, sleutel afgegeven en zelf keurig thuis afgezet. Drie dagen later (weekend ertussen) auto bij garage opgehaald. Prima geregeld, service én klantgericht. Al jaren klant bij dit bedrijf en tot tevredenheid, óók bij een garantie afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Dordrecht

20-11-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kort om, prima garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dorderecht

16-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word altijd vriedelijk geholpen, krijg goed uitleg als er wat met mijn auto aan de hand is, de service is prima ze staan altijd klaar om je te helpen ook als je ergens in de stad met pech staat.
Ik heb een keer meer gemaakt dat mijn banen waren lek gestoken ze hebben me hier direct mee geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-11-2014
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Monteren winterbanden.
De rust en reinheid in het bedrijf zijn voor mij de garantie voor een vakkundige uitvoer van de werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerdi uit Ridderkerk

12-11-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Lekkerkerk

10-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn wederom zeer goed geholpen bij Autoservice M. Buijtenhek BV. Ik raad iedereen dan ook aan om zijn of haar auto voor onderhoud naar dit zeer servicegerichte bedrijf te brengen. In een ongedwongen sfeer en "ouwe jongens krentenbrood" mentaliteit wordt je zeer professioneel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zwijndrecht

05-11-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan