Beoordelingen Autoservice M. Buijtenhek B.V.

8,8
536 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
511 t/m 520 van 536 beoordelingen

Marioes uit Heumen

24-08-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben geweldig geholpen toen ik een aanrijding kreeg in het buitenland terwijl ik op dezelfde plek op vakantie was als de eigenaar van dit bedrijf. Kon in eerste instantie mijn achterklep niet meer openen, maar gelukkig heeft hij mij dusdanig geholpen dat de klep weer openging en ik met mijn eigen auto naar huis kon. Wat een service, echt HELEMAAL SUPER.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Dordrecht

21-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: je krijgt er hele goeie service zijn erg klant vriendelijk.
ikzelf kom er al jaren en heb nog nooit klachten gehad top jongens


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Dordrecht

06-04-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vakkundig autoservice bedrijf met vriendelijke medewerkers die nog snappen wat de waarde van een oudere auto is en deze tegen een scherpe prijs op de weg houden.


Ja, ik beveel dit aan

evert uit dordrecht

22-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een goed en gezond bedrijf goede klanditie en geeft ook goedadvies,enbovendien betrouwbaar eenrader voor de klantenen vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit dordrecht

22-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een goed en gezond bedrijf goede klanditie en geeft ook goedadvies,enbovendien betrouwbaar eenrader voor de klantenen vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit dordrecht

22-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een goed en gezond bedrijf goede klanditie en geeft ook goedadvies,enbovendien betrouwbaar eenrader voor de klantenen vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Dordrecht

29-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf!!

Net terug van garage Buijtenhek voor het verwisselen van 3 kapotte lampjes die tegenwoordig helaas zelf niet meer te vervangen zijn.
Zeer snel ( binnen een kwartier ) en vakkundig geholpen door het ook zeer vriendelijke personeel.
Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader en ik kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Dordrecht

29-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Dordrecht

09-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service, klantvriendelijk en duidelijk. Vooraf prijsopgave, bij afwijking wordt je altijd op de hoogte gebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Zwijndrecht

06-06-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet waar ze over praten,goed opgeleide medewerkers,juiste prijsopgaven, snelheid,punctueel,kortom een goed adres!!!!


Ja, ik beveel dit aan