Beoordelingen Autoservice M. Buijtenhek B.V.

8,8
527 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
511 t/m 520 van 527 beoordelingen

Roos uit Zwijndrecht

06-06-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet waar ze over praten,goed opgeleide medewerkers,juiste prijsopgaven, snelheid,punctueel,kortom een goed adres!!!!


Ja, ik beveel dit aan

evert uit dordrecht

15-05-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb met dit autobedrijf een helee goede ervaring met de goede service derparatie, de advies .


Ja, ik beveel dit aan

André uit Dordrecht

02-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al diverse malen bij deze garage geweest en om eerlijk te zijn blijf ik mij verbazen over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben een consument die altijd heel de markt afstruin om de goedkoopste garage te vinden. En steeds weer kom ik hier terecht. Het scheelt soms echt meer dan 200 euro met andere garages. Tot nu toe heb ik nog nooit klachten gehad en wordt mijn auto echt naar alle tevredenheid gemaakt of onderhouden. En toch blijf ik me nog steeds verbazen zeker om het slechte imago wat garages hebben. Na vijf jaar heb ik deze garage echter nog nergens op kunnen betrappen. Eigenlijk verdient deze garage allemaal tienen, maar dit durf ik niet te geven. Kortom een aanrader dus.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dordrecht

25-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was enigszins verrast dat dit bedrijf mij belde om mij eraan te herinneren dat de APK van mijn auto binnenkort verloopt. De prijs voor APK en grote beurt lag weliswaar 25% hoger dan bij een ander bedrijf, maar ik heb toch voor Autoservices M. Buijtenhek B.V. gekozen omdat:
1) haal en breng service van de auto inbegrepen
2) Bovag garage
3) kerstactie van het bedrijf waarbij één of enkele minima met een schrijnend verhaal kans maakten op gratis reparatie van hun auto
4) het initiatief waardeer om mij eraan te herinneren dat de APK binnenkort zou verlopen


Ja, ik beveel dit aan

Nicolette uit Alblasserdam

06-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Familie

01-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over de kennis die garage buijtenhek heeft
Wij zijn heel blij met de actie die garage buijtenhek had
Voor mensen in crisis
De problemen die wij met onze auto hadden zijn gelukkig verholpen
Mannen bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Dordrecht

01-12-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede ervaring en prima service


Ja, ik beveel dit aan

kirsten uit dordrecht

26-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaring is zeeeeeeeer goed! autobedrijf buijtenhek heeft mij enorm geholpen met een actie die ze deden om rond de kerst mensen te helpen met de reparatie van hun auto die ze door omstandigheden niet kunnen betalen.
Ik heb een mail gestuurd omdat ik mijn APK niet kon betalen door een schuld die ik heb gekregen door de verkoop van mijn huis en nog wat kleine schulden die ik aan het aflossen ben.
De volgende dag kreeg ik een mail terug of ik telefonisch contact op wilde nemen en toen werd mij verteld dat ze mij wilden gaan helpen! Na een paar dagen was de auto klaar en er bleek toch nog wat meer aan te mankeren dan ik verwacht had en dit hebben ze allemaal gemaakt!!! ik wil de garage enorm bedanken voor het maken van mijn auto, nu kan ik de avonden en middagen mijn werk in de thuiszorg weer zonder problemen doen.
Ik ben blij dat er in deze tijd nog mensen bestaan die zo voor een ander klaar staan! oooow ik kan nog wel een uur doorgaan over de goedheid van deze mensen :-).
EEN DIKKE VETTE PLUIM voor dit bedrijf en alle medewerkers!!
Groeten kirsten pegels


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Rotterdam

18-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vakbekwame monteurs. Ook al was ik aan de late kant en ging de garage bijna sluiten nam de monteur uitgebreid de tijd voor me en heeft hij me perfect geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

a.j.m. uit dordrecht

08-12-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan