Beoordelingen Autoservice Matthijs van Driel

9,1
463 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Betrouwbaarheid 9,3
  • Laatste bezoek 9,2
1 t/m 10 van 463 beoordelingen

Richard uit Hendrik Ido Ambacht

18-01-2019
9,3

Ervaring: Serieus op het defect aan de koppeling ingegaan en daarvoor een afspraak gemaakt. De reparatie was groter dan verwacht, daar onze Mazda door de vorige eigenaar slecht onderhouden was.
Een complicatie na de reparatie is ook verholpen, alles in goed overleg en uiteindelijk rijdt de auto prima en het koppelen gaat met hand en voet heel flexibel! Over de prijs mogen we niet klagen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-01-2019
10

Ervaring: Betrouwbaar en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2019
9,3

Ervaring: Top. Goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

N.m. uit Hendrik ido Ambacht

14-01-2019
8,0

Ervaring: Zeer nette service, geeft duidelijk uitleg over noodzakelijke en gedane reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Zwijndrecht

11-01-2019
10

Ervaring: dit is een bedrijf dat zijn werk doet zoals het hoort. zeer klantvriendelijk , deskundig en altijd bereidt om een probleem te bestuderen en op te lossen tegen een gunstig tarief. eerlijk en oprecht. zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit H.I.Ambacht

10-01-2019
8,7

Ervaring: Bij alle reparaties wordt er gezocht naar de beste oplossing. Monteurs zijn erg kundig. Als er iets is kan je altijd te recht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-01-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ridderkerk

10-01-2019
9,0

Ervaring: Komen afspraken na. Altijd voor- en bij bijzonderheden telefonisch overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Mirella Lodder uit Hendrik Ido Ambacht

29-12-2018
10

Ervaring: Matthijs kwam mij als een zeer positief persoon over en klanttevredenheid op 1 staat. Hij heeft mijn auto nagekeken en een kleine beurt gegeven. Ik wist stiekem al dat er veel aan de hand was met de auto en dit niet gelijk allemaal tegelijk kon betalen. We hebben samen besproken wat het hoog nodige was. Ondanks dat er veel vervangen moest worden heb ik korting gekregen. Hij heeft keurig alles uitgelegd wat prioriteit heeft en wat een tijdje kan wachten, maar wel in de toekomst vervangen moet worden. Kort om! Dit bedrijf raad ik aan voor hun service, deskundigheid, prijs en vooral betrouwbaarheid!


Ja, ik beveel dit aan