Beoordelingen Autoservice Medkar

9,1
483 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 483 beoordelingen

Roy uit Zwolle

10-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende en snelle service. De werkplaats is netjes en oogt vertrouwd aan. De klantbehandeling is uitstekend, men weet wat de klant wil. Prijzen valt niks over te zeggen al met al ben ik een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Zwolle

31-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had bij een andere garage een occasion met nieuwe keuring gekocht, en voor een beurt bij Medkar gebracht.
Zij lieten mij in de werkplaats, auto op de brug, zien waar hij beslist op afgekeurd had moeten zijn!
Vervolgens een fijne occasion Twingo bij Medkar aangeschaft. Deze werd tiptop afgeleverd.
Zeer deskundig, super service, met zorg voor detail, en ze trekken je niet het vel over de neus!
Kortom, Medkar krijgt van mij (alwéér) een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Zwolle

29-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

28-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via sociaal media ben ik vorig jaar met dit autobedrijf in contact gekomen. Na een aantrekkelijke korting op het reinigen en opnieuw vullen van het airco systeem heb ik een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Alles perfect en volgens vooraf gemaakte prijsafspraken uitgevoerd. Vandaag is mijn Citroën C4 opgehaald voor grote onderhoudsbeurt. Gezien mijn ervaringen kan ik MEDKAR aanbevelen als een fijne en kundige garage die zich houdt aan de afspraken. Ik hoop nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Zwolle

28-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, duidelijke prijsopgaaf en advies vooraf! Werk snel en goed (verwacht ik) uitgevoerd.
Contact en afspraken maken middels eigen app is lekker modern en snel!


Ja, ik beveel dit aan

Hanka uit ZWOLLE

27-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed, betrouwbaar, snel, aardig, altijd tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig, open en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

A.R. uit Zwolle

04-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

GG uit Zwolle

03-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor mij ...zeker betrouwbaar eerlijk ,geweldige service gewoon n TOPPER


Ja, ik beveel dit aan